Tesbihane Kararmaz Metal Gold Püsküllü Küre Kesim Yeşil Kaplangözü Doğaltaş Tesbih 101001938

169,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tesbihane Kararmaz Metal Gold Püsküllü Küre Kesim Yeşil Kaplangözü Doğaltaş Tesbih 101001938

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tesbihane Satıcı Ünvanı: BEKA KUYUMCULUK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160071137900016 Vergi Kimlik Numarası: 1600711379
    Bu ürün Tesbihane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üretildiği Maden : Kaplangözü Doğaltaş Püskül Maddesi : Kararmaz Metal Bu ürün Trendyol adına Tesbihane tarafından gönderilecektir. Hazırlanma Süresi : 1-2 İş Günü Doğaltaş Açıklaması : Bağımsızlık taşı olarak da anılır. Bunun sebebi de taşın üzerinde taşıyan kişileri başka insanlara karşı daha az bağımlı yaptığına inanılmasıdır. Kâbus gören çocuklar için faydalıdır. Sindirim sitemi, dalak ve pankreas için de faydalı etkileri vardır. İnsanların iyi taraflarını görmenizi sağlar. Güç ve cesaret taşıdır. Pürüzsüz yüzeyini okşayarak dertlerinizi hafifletebilirsiniz. İnatçılığı azaltır, kişinin olaylara daha net bakmasını sağlar, nazardan korur. Astım hastaları için faydaları vardır. Hayatının bir amaçtan yoksun olduğunu düşünen insanlara kişinin amacını hatırlatır. İlişkide bulunduğunuz insanlarla aranızda telepatik bir iletişim kurmanızı da sağlayabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver