4
Diğer Bebek Sağlık Ürünleri kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

Tetagil Bebek Diş Granülü 36 Saşe

390 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tetagil Bebek Diş Granülü 36 Saşe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çaresivar Satıcı Ünvanı: ÇARESİVAR LOJİSTİK TEKNOLOJİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0230102869000001 Vergi Kimlik Numarası: 2301028690
    Bu ürün Çaresivar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Tetagil 8698692100508 36 Saşe Bebek Diş Granülü

Diş çıkarma dönemi hem bebekler hem de ebeveynler için zorlayıcı olabilir. Tetagil 36 şase bebek diş granülü bu noktada süreci kolaylaştıracak ürünlerin başında gelir. Tatlandırıcı özelliğe sahip ürün, ağız sağlığını korumaya yardımcı olur. Granül, içerdiği besin değerleriyle ise diş gelişimini destekler. Ayrıca bu ürün, bebeklerin diş çıkarma dönemindeki ağrılarını hafifletmek için oldukça etkilidir. Granülün kullanım miktarını bebeğin ihtiyacına göre belirlemek mümkündür. Bebeğinizin sağlıklı dişler çıkarmasına yardımcı olan bu ürün, zararlı katkı maddeleri içermez.

  • Bitkisel içeriğe sahiptir.
  • Mineral bakımından zengindir.
  • Diş ağrılarını hafifletir.

Tetagil 36 Saşe Bebek Diş Granülünün Özellikleri Nelerdir?

Tetagil 36 Saşe Bebek Diş Granülünün Özellikleri Nelerdir?

Ebeveynlerin gönül rahatlığıyla tercih ettiği Tetagil doğal bebek diş çıkarma granülünün, ağız sağlığı bakımından faydalı özellikleri bulunur. Bahsedilen doğal ürün, ağız içindeki yaraların oluşumunu önler. Tatlandırıcılı olduğu için bebekleri rahatsız etmeyen bu granül, aynı zamanda mevcut yaraları iyileştirir. Ürün, diş çıkarma döneminde yaygın olarak görülen pamukçuk ve aft gibi sorunların kısa sürede yok olmasına yardımcı olur. Tetagil doğal bebek diş çıkarma granülünün öne çıkan bir başka özelliği ağız içi hijyeni sağlamasıdır. Ayrıca söz konusu ürünün içeriği doğaldır. Güçlü etkiye sahip bu granülde paraben, alkol ve gluten bulunmaz. Bu sayede ürün, bebek sağlığı açısından herhangi bir risk barındırmaz. Bahsi geçen granül diş çıkarma sürecini kolaylaştırırken ağız sağlığını da korur. Bebeğinizin zorlanmadan sağlıklı dişler çıkarması için siz de bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Tetagil 36 Saşe Bebek Diş Granülünün İçeriği Nasıldır?

Tetagil 36 Saşe Bebek Diş Granülünün İçeriği Nasıldır?

Etkisi sayesinde yoğun ilgi gören Tetagil diş granülü, zengin içeriğiyle dikkat çeker. Bebeklerin ağız bakımına katkıda bulunan ürün, çeşitli vitamin ve mineraller barındırır. Tetagil doğal bebek diş çıkarma granülün içinde Demir, Kalsiyum ve Magnezyum Fosfat yer almaktadır. Bahsi geçen mineraller diş gelişimi için oldukça önemlidir. Üründe Kalsiyum Karbonat ve Ksilitol da vardır. Bu sayede granül, ağızdaki bakteri ve plak miktarını azaltmaya yardımcı olur. Diş etlerindeki ağrıyı hafifleten üründe, Alman Papatyası ve Karadut ekstresi bulunur. Granülün içerdiği Alman Papatyası antioksidan özellikli, ağrıları dindiren bir bitkidir. Ürünün formülündeki bir başka doğal madde olan Karadut ekstresi ise yaraların ve iltihapların iyileşmesine katkıda bulunur. Tetagil doğal bebek diş çıkarma granülü organik içeriğiyle anne ve babaların rahatlıkla tercih edebileceği bir üründür.

Tetagil 36 Saşe Bebek Diş Granülü Nasıl Kullanılmalıdır?

Tetagil 36 Saşe Bebek Diş Granülü Nasıl Kullanılmalıdır?

Ağız hijyenini koruyan zengin içeriğe sahip Tetagil 36 şase diş granülünün kullanımı çok basittir. Söz konusu ürünü hem anneler hem babalar tek başlarına rahatlıkla uygulayabilir. Bebeğin ağrısını dindirip yaraları tedavi edecek olan bu granül, kolayca eriyebilen yapıdadır. Bahsedilen ürünü temiz suda kısa sürede eritebilirsiniz. Tetagil 36 şase granülü bebeğinizin diş etlerine dökmeniz yeterlidir. Ancak kullanılan bardağın ve suyun hijyenik olmasına özen göstermeniz gerekir. Bahsi geçen ürünü her iki saatte bir şase olarak verebilirsiniz. Tetagil 36 şase diş granülünü günde maksimum 6 adet kullanmanız önerilir. Ürünün tüketimindeki önemli bir diğer nokta ise miktarıdır. Granülden günlük kaç doz vermeniz gerektiği bebeğinizin ihtiyacına göre değişiklik gösterebilir. Bu bakımdan Tetagil 36 şase bebek diş granülünü kullanmadan önce doktora danışmanızda fayda vardır. Ürünü daha önce kullananların değerlendirmelerini Tetagil 36 şase bebek diş granülü yorum bölümünde görebilirsiniz. Ayrıca bu doğal ve etkili ürünü Trendyol’dan uygun fiyatlarla ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.