Tex 85 Xl Maxi Deri Motor Arka Çanta Chopper Cruiser 1 Adet Fiyat

671,40 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tex 85 Xl Maxi Deri Motor Arka Çanta Chopper Cruiser 1 Adet Fiyat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOTONETMOTO Satıcı Ünvanı: TOLGA MERMER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6170430158
    Bu ürün MOTONETMOTO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Çanta Tipi Motosiklet Çanta Taşıyıcılar
Geri Bildirim Ver

Tex 85 XL Maxi Deri Motor Arka Çanta Chopper Cruiser 1 Adet Fiyat

Tex 85 XL maxi deri motor arka çanta chopper cruiser 1 adet tasarımı, kalitesi, fiyatı ve özellikleriyle dikkat çekmeyi başarır. Kullanım sürecinde sayısız avantaj sağlar. Siyah rengin asaleti modele yansır. Çantanın boyu 35 cm, eni 33 cm derinliği ise 29 cm olarak belirtilir. Sahip olduğu ideal ölçülerle müşterilerin beklentilerini karşılar. Modelde kullanılan metal aksesuarlar çantaya hareket katar. Kullanılan aksesuarların paslanmaz çelik malzeme olması ise önemli bir ayrıcalıktır. Kaliteli malzeme ve güçlendirilmiş koruma ürün ömrü üzerinde etkili olur. Kullanımda sağladığı destek ile motosikletlerin işlevselliğine katkıda bulunur. Birçok ekipmanın kolayca taşınmasına ve muhafaza edilmesine yardımcı olur. Siz de motosikletiniz ile yaptığınız yolculukları konforlu bir hale getirmek için chopper arka çanta satın alabilirsiniz.

  • İşlevsel tasarım
  • Kaliteli üretim malzemesi
  • İdeal ölçüler

Kullanım Avantajlarıyla Tex 85 XL Motor Arka Çanta Tasarımı

Kullanım Avantajlarıyla Tex 85 XL Motor Arka Çanta Tasarımı

Motosikletler hızlı ve pratik olmaları sebebiyle birçok kişi tarafından tercih edilir. Ancak arabalar gibi geniş alanlara sahip olmadıkları için bazı tamamlayıcı aksesuarlara ihtiyaç duyulur. Bu ihtiyaç özellikle de depolama alanı konusunda yoğunlaşır. Tam da bu noktada devreye giren chopper deri arka çanta önemli bir açığı kapatır. Ürün sayesinde motosiklete bir depolama alanı kazandırılır. Bu açıdan bakıldığında arka çanta bir seçimden ziyade önemli bir gerekliliktir. Kullanım konforunu destekleyen birçok özelliklere sahiptir. Hafif yapısı araçta ağırlık yapmaz. İdeal ölçüleri ve tasarımı motosikletle uyum sağlar. Bir sırt çantasına sığan eşyaların hemen hemen hepsi model içerisine kolayca yerleşir. İşlevsel özelliğinin yanı sıra tasarımı itibarıyla da motosiklete katkıda bulunur. Siz de seçiminizi şık dizaynıyla dikkat çeken chopper deri çanta olarak belirleyebilirsiniz.

Tex 85 XL Maxi Deri Motor Arka Çanta Chopper Yorumları

Tex 85 XL Maxi Deri Motor Arka Çanta Chopper Yorumları

Tex 85 XL maxi deri motor arka çanta chopper cruiser 1 adet yorumları büyük oranda müşteri memnuniyeti odaklıdır. Bu memnuniyetin oluşmasında ürün tasarımı, sağladığı faydalar ve makul fiyat fırsatı gibi birçok kriter etkili olur. Yapılan yorumlarda çantanın pratik bir şekilde monte edildiğine de dikkat çekilir. Sıkıca sabitlenir ve gerekli güvenlik sağlanır. Hafif yapısı sayesinde sabitleme işlemi sırasında ekstra bir donanıma ihtiyaç duyulmaz. Modelde kullanılan deri malzeme ise motosiklet yüzeyinde çizilme gibi olumsuzlukların yaşanma ihtimalini minimuma indirir. Klipsli olması sayesinde kolayca kilitlenir. Böylece seyir sırasında içine konulan eşyaların güvenliği sağlanır. Üretimde tercih edilen kaliteli deri malzeme çantanın kullanım ömrünü uzatır. Siz de müşterilerin yaptığı memnuniyet odaklı yorumlarıyla dikkat çeken bu ürünü satın alarak konforlu bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

Tex 85 XL Maxi Deri Motor Arka Çanta Chopper Fiyatları

Tex 85 XL Maxi Deri Motor Arka Çanta Chopper Fiyatları

Tex 85 XL motor çantasında kullanılan deri malzeme modelin yalnızca dayanıklılığını değil, aynı zamanda görünümünü de etkiler. Tercih edilen malzemenin ürüne kazandırdığı avantajının yanı sıra motorla yakaladığı estetik görüntü dikkat çekicidir. Bu sayede genel havayı bozmadığı gibi araca ayrı bir hava katar. Kullanılan deri malzeme hafiftir, ağırlık yapmaz ve motorun hız kazanmasını engellemez. Sahip olduğu bu özellikler sebebiyle de müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürüne gösterilen rağbetin önemli bir sebebi de fiyatıdır. Belirlenen avantajlı fiyat sayesinde farklı bütçelere sahip müşteriler çantayı kolayca satın alarak ihtiyaçlarını karşılayabilir. Kullanılan kaliteli üretim malzemeleri, detaylı tasarım ve yaşanan konfor göz önüne alındığından belirlenen ücret oldukça makuldür. Kaçırılmayacak Tex 85 XL maxi deri motor arka çanta chopper cruiser 1 adet fiyatlarını incelemek için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.