9
Isıtma Yakıtları kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

tezcan Fatih Mangal Kömürü 10 Kg

357 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
8.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

tezcan Fatih Mangal Kömürü 10 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEZCAN TİCARET Satıcı Ünvanı: EMİNE BURCU TEZCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6090196064
    Bu ürün TEZCAN TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 kg doğal odun kömürüdür. Torluk yöntemiyle odunun karbonize edilerek mangal kömürüne dönüştürülmesiyle elde edilen ürün 10 kg 'lık kolide ambalajlanmıştır. Kapalı alanda yakılması için baca,barbekü gibi çıkışların olması gerekmektedir. Mangal severlerin vazgeçilmez tutkusudur,pres kömür değildir. Kömür tozunun preslenmesi için kullanılan yapıştırıcı kimyasal katkı maddesi içermez.
Geri Bildirim Ver

Tezcan Tezyak Mangal Kömürü 10 kg

Mangal, hem kültürümüzün hem de günlük hayatımızın önemli bir konumundadır. Tezcan Tezyak mangal kömürü 10 kg büyük beğeni toplar. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan bu ürün, fazlasıyla ilgi görür. Aynı zamanda oldukça canlı bir renge sahip olduğu için sıklıkla tercih edilir. %100 yerli ağaç ve meşe ağaçlarından üretilen bu kömür, sizi her anlamda memnun eder. Kaliteyi kullanışlı özelliklerle buluşturan bu ürün mangal severlerin vazgeçilmezi konumundadır. Ürünün uzunluğu ve genişliği 40 santimetredir. Buna ek olarak bu mangal kömürü 10 kg olarak belirtilir. Kolayca ateş alan yapısı sayesinde uzun süre kullanım sağlar. Kullanım sırasında boğucu bir duman çıkarmadığı için ara vermeden saatler boyu kullanılması müşteriler için bir avantajdır. Uzun süre yanmaya devam eden ateşi ile saatlerce kullanılabilir.

  • Geniş yelpazeli kullanım
  • Tozlanma yapmaz
  • Portatif

Tezcan Tezyak Mangal Kömürü 10 kg Özellikleri

Tezcan Tezyak Mangal Kömürü 10 kg Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan malzemeler her zaman ön plana çıkar. Tezcan kömür sayesinde ihtiyaç duyulan her yerde kolaylıkla yakma ve pişirme işlemlerini halledebilirsiniz. Kaliteli bir şekilde üretilen bu kömür ile kolaylıkla dilediğiniz açık havada yiyecek pişirme aktivitesini gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün toz üretmemesi müşteriler için bir avantajdır. Harlanma seviyesinin yüksek olması sayesinde kısa süre içinde istediğiniz besini kısa sürede pişirebilirsiniz. Tezcan Tezyak mangal kömürü 10 kg kullananlara göre, bu kömür kolay bir şekilde hareket ettirilip, taşınabilir. Buna ek olarak bu ürün ince mal kömürdür. Ürün tanelerinin 3 ve 30 cm arasında değişiyor olması da fazlasıyla beğeni toplar. Bunun sonucunda irili ufaklı taneleri sayesinde uzun süreli yanan bir ateş elde edersiniz. Bir yandan da zor pişen besinleri de pişirebilme avantajı sunar.

Tezcan Tezyak Mangal Kömürü 10 kg Avantajları

Tezcan Tezyak Mangal Kömürü 10 kg Avantajları

Piknite veya ocabkaşı restaurantlarda hızlıca et pişirmek veya mangal yapmak istiyor olabilirsiniz. Bu kullanışlı ürün sayesinde kısa bir süre içinde istediğiniz pişirme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Dayanıklı ve üstün kaliteli bu ürün, aylar sonra bile ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar. Tezcan Tezyak mangal kömürü 10 kg yorumları göre, bu ürün uzun bir süre kullanılmasa bile bayatlamaz ve performansından ödün vermez. Ayrıca kömür tozlarının preslemesi için kullanılan yapıştırıcı kimyasal katkı maddesi içermediği için besinlere zarar vermez. Arabada taşınması sırasında fazla yer kaplamaması kullanıcılar için bir avantajdır. Aile boyu olması ile büyük rağbet görür. Rahat bir şekilde ateşe verilir bu sayede size zorluk çıkarmaz. Aynı şeklide kolay bir yolla söndürülmesi de sizi zahmete sokmadan mangal aktivitenizi bitirmenize yardımcı olur.

Tezcan Tezyak Mangal Kömürü 10 kg Fiyatı

Tezcan Tezyak Mangal Kömürü 10 kg Fiyatı

Tezyak mangal kömürü 10 kg fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Bu model hem dış ortamlarda hem iç ortamlarda hızlı ve pratik bir şekilde yakma ve söndürme işlemlerini yapmanıza yardımcı olur. Yerli ağaçlardan üretilen bu ürün sizi her anlamda memnun eder. Presleme olmadan üretilmesi sayesinde yiyeceklere ve size zarar vermez. Buna ek olarak yelpazelenmesi sırasında tozlanma yapmaz ve sizi rahatsız etmez. Kömür türü incedir. Parlak siyah rengi ve dikkat çeken parmak türüyle ön plana çıkar. Estetik görünüm ve yüksek performansıyla fazlasıyla beğeni toplar. Günlük işlerinizde de kullanıma imkan verir ve size eşsiz bir deneyim yaşatan bu ürüne Trendyol vasıtasıyla ulaşabilirsiniz. Uygun fiyat ve indirim avantajlarıyla Tezcan Tezyak mangal kömürü 10 kg satın alabilirsiniz.