9
Isıtma Yakıtları kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Tezcanlar Tezcan Mangal Kömürü 10 kg

425 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tezcanlar Tezcan Mangal Kömürü 10 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEZCAN TİCARET Satıcı Ünvanı: EMİNE BURCU TEZCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6090196064
    Bu ürün TEZCAN TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tezcan mangal kömürü takriben 10 kg'lik Koli ve paket ile gönderilir. Yerli ve doğal odun kömürüdür.Pres-briket kömürlerden değildir!içerisinde herhangi bir kimyasal (yapıştırıcı,melas vb)madde içermez. Doğal zeytin,meşe,pirnal ve kiraz ağaçlarının budanmasıyla veya köklenmesiyle oluşan odunlardan doğal torluk yöntemiyle Çanakkale bölgesinde belirli izinli sahalarda ateşlenip karbonize edilmesiyle üretilmiş üründür. Üretim aşamasında yeni bir ağaç kesilmemektedir. Açık alanlarda(piknikte,barbeküde)tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Kapalı alanlarda mutlaka baca çıkışı olan ızgara ve ocaklarda tüketilmelidir. Ürün kolay tutuşabilir, dayanıklı ve ısı kalorisi yönünden güçlü özelliklerine sahiptir. Tamamen korlaşmadan yiyecek pişirmeyiniz. Rüzgarlı havalarda mangal ve semaver yakarken yangın tehlikesine karşı dikkat ediniz. Lezzetli ve aynı zamanda doğru yiyecek pişirebilmek için doğal ateş yöntemini tercih ediniz. Ürün imalattan satışa sunulmaktadır.Firmamız dışındaki satışlardan sorumlu değiliz.
Geri Bildirim Ver