Tezdoor Celik Kapi Villa Kapısı, Siyah Kasalı Saruhan Desen Düz Model Apartman Giriş Kapısı Sol Açılım

72.000 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tezdoor Celik Kapi Villa Kapısı, Siyah Kasalı Saruhan Desen Düz Model Apartman Giriş Kapısı Sol Açılım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tezdoor Çelik Kapı Sanayi Satıcı Ünvanı: TANER GÜNDÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3068593880000000 Vergi Kimlik Numarası: 4300271880
    Bu ürün Tezdoor Çelik Kapı Sanayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Apartman Kapısı, Bina Giriş Kapılarında Bulunan Özellikleri
  • * Apartman kapılarımızda kasa kısmında bulunan sac kalınlığı 1,5 mm dir. * Apartman kapılarımızda kanat kısmında bulunan sac kalınlığı 1,5 mm dir. * Apartman kapılarımızda kanat ön ve arkasında bulunan MDF ler 10 mm dir. * Apartman kapılarımızda kanat kısmında extradan alüminyum malzemeden çerçeve kullanışmıştır. * Apartman kapılarımızda kullanılan menteşeler ayarlı menteşedir. * Apartman kapılarımızda kanat yüzeyi çizilmez melamin yüzeydir. * Apartman kapılarımızda pervazın üst kısmı kapalıdır ve ovaldir. * Apartman kapılarımızda kilit markası "Kale" kilittir. ( 3 tur dönmektedir ) * Apartman kapılarımızda paslanmaz kilit koruyucu zırh bulunmaktadır. * Apartman kapılarımızda kasalarda montaj vidalarımız fitil altında gizlidir. Herhangi bir vida izi gözükmemektedir. * Apartman kapılarımızda 6 adet pim yeri (sabit kilit) mevcuttur. * Apartman kapılarımızda kapı kulplarımız paslanmaz malzemedir. * Apartman kapılarımızda hidrolik, bas-aç ve otomat özelliği mevcuttur. (Apartman giriş kapılarında şifreli ve kartlı sisteme hemen çevrilebilir. Kapı içerisinde tüm kablolar çekilmiş hazır haldedir.) * Apartman kapılarımız dış mekan kullanımına uygundur. * Apartman kapılarımızda süpergelik mevcuttur. * Apartman kapılarımızda ön ve arka tekmelik mevcuttur. * Apartman kapılarımızda cam dahildir. * Apartman kapısı modelleri üzerinde görmüş olduğunuz aksesuaları üstünde takılı olarak gönderilecektir. (Kilit, Paslanmaz Rozet, Tutma Kolu, Hidrolik, Bas-Aç, Otomat) NOT: *Çelik kapı üretici firma olarak farklı ebatlarda üretim yapılmaktadır. *Çelik kapı siparişi vermeden önce lütfen duvar kalınlığınızı (söve kalınlığını) belirtiniz. *Ekrandaki Resimler Kapının Dışarıdan Çekilmiş Görünümüdür. *Kapının Açılım Yönünü Belirlerken Dışarıdan İçeriye SOL Tarafa Doğru Açılıyorsa (SOL) Dışarıdan İçeriye SAĞ Tarafa Doğru Açılıyorsa (SAĞ) Seçimini sipariş verirken belirtin lütfen.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver