7
Katı Sabun kategorisinde
en çok satılan 7. ürün

Thalia Akne Gidermeye & Gözenek Sıkılaştırmaya Yardımcı Marjoram Doğal Katı Sabun 120 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Thalia Akne Gidermeye & Gözenek Sıkılaştırmaya Yardımcı Marjoram Doğal Katı Sabun 120 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Thalia Natural Beauty Satıcı Ünvanı: AKTEN KOZMETİK SANAYİ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042080820400001 Vergi Kimlik Numarası: 0420808204
    Bu ürün Thalia Natural Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Thalia akne gidermeye & gözenek sıkılaştırmaya yardımcı doğal katı sabun 120 gr mercan köşk (marjoram) yağı ve çay ağacı yağıthalıa marjoram ve çay ağacı yağı serisi ile aknelere son verin, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde merhaba deyin!sizleri klinik çalışmalarda antibakteriyel, antifungal özellikleri ile aknelere karşı etkinliği kanıtlanmış, ciltteki fazla yağı arındıran ve dengeleyen mercan köşk yağı (marjoram) ve çay ağacı yağı ile tanıştırıyoruz.marjoram (mercan köşk) tatlı çam ya da narenciye gibi kokan anavatanı kıbrıs ve türkiye’nin güneyi olan, küçük bir çalı türüdür. Antik yunan ve roma’da mutluluk sembolü sayılan bu bitkinin yapılan pek çok bilimsel çalışma ile antibakteriyel özelliği ile akne karşıtı etkisi kanıtlanmış ve cildin yağ & nem dengesini sağladığı görülmüştür. antiseptik özellikleri ile bilinen çay ağacı yağının çeşitli bakteri, mantar, virüs ve akarlara karşı aktif olduğu pek çok klinik çalışma ile kanıtlanmıştır. Tüm bu özellikleri ile çay ağacı yağı akneli ve yağlı ciltler için vazgeçilmez bir içeriktir.içeriğindeki marjoram ve çay ağacı yağı sayesinde cildinizin ihtiyaç duyduğu yoğun temizliği sağlamaya yardımcı olur. Bitkisel bazlı sabun formülü ile cilt gözeneklerinizin temizlenmesine yardımcı olurken, bol köpüğü ile nazikçe yumuşatmayı hedefler. Gözenekleri tıkayan kir ve yağı ciltten uzaklaştırır. Yüzün yanı sıra akneli vücut bölgelerinin (sırt, bacak, omuz vs.) temizliği için de kullanılabilir. Yağlı /karma cilt tipleri için kullanımı uygundur.kullanım şekli: sabah veya akşam ıslattığınız sabunu ellerinizle veya bir lif yardımıyla köpürterek cildinize nazikçe uygulayın. Ardından iyice durulayınız.teknik detaylar:parafin, alkol, vazelin, paraben, sles, sls, tuz, hayvansal yağ gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermez. Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.içindekiler / ıngredients:sodıum palmate, sodıum palm kernelate, aqua(water), parfum(fragrance), sodıum chlorıde, glycerın, orıganum majorana leaf oıl, melaleuca alternıfolıa leaf (tea tree) oıl, tetrasodıum etıdronate, tetrasodıum edta, lımonene, lınalool, cıtral, cı 77891(tıtanıum dıoxıde).
Geri Bildirim Ver