7
Bebek Sabunu kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Thalia Cilt Tonu Dengeleyici Doğal Katı Sabun 150 gr

99,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
122,10 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Thalia Cilt Tonu Dengeleyici Doğal Katı Sabun 150 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKTARCINIZ Satıcı Ünvanı: PİRAMİT ISI MÜHENDİSLİK KOZMETİK GIDA İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730034282600016 Vergi Kimlik Numarası: 7300342826
    Bu ürün AKTARCINIZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Thalia Cilt Tonu Dengeleyici Doğal Katı Sabun 150 Gr Thalia Natural Beauty Cilt Beyazlatma Sabunu ile daha beyaz bir cilt! Ürün bilgileri: Thalia Natural Beauty Cilt Beyazlatma Sabunu, cilt tonunuzu dengeleyerek cildinizin sağlıklı bir biçimde aydınlanması için özel olarak formülize edildi. Bu sabun, içeriğindeki özel bitki karışımı sayesinde cildinizdeki aşırı renk değişimlerinin önüne geçer, cildinizi ölü hücrelerden arındırır, yağ kalıntısı bırakmadan esneklik ve ipeksi yumuşaklık kazandırır. Cildinizde yer alan çil ve lekelerin görünümünün değişmesini de sağlar. Ayrıca daha canlı, parlak ve ışıldayan bir cilt yapısının oluşmasını destekler. Thalia Natural Beauty Cilt Beyazlatma Sabunu’nu düzenli kullandığınızda cildinizdeki leke ve ton farklılıklarının azaldığına tanıklık edeceksiniz. Özel parfümüyle dikkat çeken yüzde yüz doğal Thalia Natural Beauty Cilt Beyazlatma Sabunu’nu tüm aile bireyleri güvenle kullanabilir. Dermatolojik olarak test edilmiş bu sabun sayesinde cildinizin daha saf ve temiz olduğunu hissedeceksiniz. Teknik detaylar: Hayvansal yağ, kostik ve parapen gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermez. Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Kullanım şekli: Thalia Natural Beauty Cilt Beyazlatma Sabunu’nu köpürterek yüzünüzü yıkayın, maske şeklinde 2-3 dakika beklettikten sonra soğuk suyla durulayın. Banyo sırasında kullanmak isterseniz sıcak suyla köpürtüp tüm vücudunuza uygulayın ve bir süre bekleyip ılık suyla durulayın. İçindekiler / Ingredients: SODIUM PALMATE, SODIUM PALM KERNELATE, AQUA(WATER), PARFUM(FRAGRANCE), ROSA MULTIFLORA FRUIT EXTRACT, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM ETIDRONATE, TETRASODIUM EDTA, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN, LIMONENE, CI 77891(TITANIUM DIOXIDE). Thalia Cilt Tonu Dengeleyici Doğal Katı Sabun 150 GrThalia Cilt Tonu Dengeleyici Doğal Katı Sabun 150 GrThalia Cilt Tonu Dengeleyici Doğal Katı Sabun 150 GrThalia Cilt Tonu Dengeleyici Doğal Katı Sabun 150 GrThalia Cilt Tonu Dengeleyici Doğal Katı Sabun 150 Gr
Geri Bildirim Ver

Thalia Cilt Beyazlatma Sabunu 150 gr

Farklı yollar denenerek canlı, parlak, pürüzsüz ve daha sağlıklı cilt görünümüne sahip olmak istenir. Thalia cilt beyazlatma sabunu 150 gr, ciltte oluşan lekeler nedeni ile ortaya çıkan ton eşitsizliklerini dengeleyerek aydınlık ve sağlıklı bir cilde sahip olmanız için özenle tasarlanır. Ürün, tüm cilt tipleri için kullanım imkanı tanır. Yağlı ve kuru cilt tipine sahip müşteriler tarafından kullanılabileceği gibi karma cilt yapısına sahip müşteriler tarafından da rahatlıkla kullanılabilir. Aynı zamanda ürün, erkeklerin ve küçük yaştaki bireylerin de kullanımına uygun bir içeriğe sahiptir. Thalia sabun, paketi ile de şık bir görünüme sahiptir. Müşteri deneyim ve yorumlarını inceleyerek siz de aydınlık ve sağlıklı bir cilde kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

  • Etkili ve kalıcı çözüm
  • Bütün cilt tipleri için kullanım imkanı
  • Doğal ve bitkisel içerikler

Kullanışlı Thalia Cilt Beyazlatıcı Sabun Özellikleri

Kullanışlı Thalia Cilt Beyazlatıcı Sabun Özellikleri

Thalia cilt beyazlatma sabunu, soğuk baskı yöntemi ile elde edilen ve bitkisel yağ içeriğine sahip bir katı sabun türüdür. Ürün içerisinde hayvansal yağ bulunmadığı gibi hayvanlar üzerinde test de yapılmaz. Bu nedenle vegan ve vejetaryen kişiler tarafından da sıklıkla tercih edilir. Sabunun içerisinde sls, yani sodyum loril sülfat yer almaz. SLS, sabunun köpürmesi sonucunu ortaya çıkaran ve kimyasal deterjan niteliğinde bir elementtir. Bu nedenle Thalia sabun, su ile temas ettiğinde yoğun bir köpürme ortaya çıkmaz. Sabunun köpürmesi bitkisel yağlar ile sağlanır. Aynı zamanda Thalia beyazlatma sabunu, vücudun doğal protein dengesini sağlayarak cildin daha sıkı ve pürüzsüz olmasını sağlayan kolajenin, vücutta depolanmasına ve üretiminin artmasına yardım eder. Ürünün özelliklerinden bir diğeri de; cildinizin ölü hücrelerden arındırılarak daha canlı gözükmesine yardım etmesidir.

Thalia Cilt Beyazlatıcı Sabun Kullanım Şekli ve Avantajları

Thalia Cilt Beyazlatıcı Sabun Kullanım Şekli ve Avantajları

Thalia beyazlatıcı sabun, başta güneşin UV ışınları nedeniyle yüzde oluşan lekeleri ve ergenlik döneminde gerçekleşen aşırı sivilcelenme nedeni ile ciltte kalan izlerin giderilmesi için üretilir. Aynı zamanda hamilelik döneminde veya doğum sonrasında vücutta oluşan kahverengi lekelerin de azalmasına yardımcı olur. Ürünü, lekelerinizin olduğu bölgeyi iyi bir şekilde temizledikten sonra kuru cilde uygulamanız gerekir. Sabunu su yardımıyla köpürterek uygulanacak bölgeye maske şeklinde yaymanız ve yaklaşık olarak iki üç dakika beklemeniz gerekir. Bekleme süresinde hafif dokunuşlarla masaj yaparak sabunun emilmesini hızlandırabilirsiniz. Daha sonra soğuk su ile iyice yıkanarak sabun akıtılır. Ürün, banyo ya da duş alırken kullanıma da imkan tanır. Bu durumda sabunu sıcak su ile köpürttükten sonra uygulamanız gerekir. Bir süre bekledikten sonra ılık su ile durulayabilirsiniz. Ciltte yağ kalıntısı bırakmaz.

Bütçenize Uygun Thalia Cilt Beyazlatıcı Sabun Fiyatı

Bütçenize Uygun Thalia Cilt Beyazlatıcı Sabun Fiyatı

Thalia cilt beyazlatma sabunu 150 gr fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Ürün, vücudun tüm bölgeleri için kullanım imkanı tanır. Özellikle, yüz bölgesinde, bacaklarda, sırt ve bel bölgesinde, kollarda ya da boyunda oluşan lekeleri gidermesi için sıklıkla tercih edilir. Ancak sabunun göz bölgesi ile temas etmemesine dikkat etmeniz önemli derecede tavsiye edilir. Aksi bir durumda doktorunuza veya herhangi bir sağlık kuruluşuna danışmanız tavsiye edilir. Aynı zamanda ürün, tüm aile bireylerinin kullanımı için de imkan tanır. Thalia beyazlatma sabunun düzenli kullanımı sağlandığında etkisini daha çabuk gösterir. Ürünün, vücudu yormamak adına gün aşırı olarak kullanılması gerekir. Her türdeki cilt tipine uygun olan ve kolay uygulama imkanı sunan bu doğal içerikli beyazlatıcı sabuna Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.