Thalia Akne& Sivilce Önlemeye Yardımcı Miscellar Marshmallow Yüz Temizleme Köpüğü - 200 ml

220 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Thalia Akne& Sivilce Önlemeye Yardımcı Miscellar Marshmallow Yüz Temizleme Köpüğü - 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NS KOZMETİK PLUS Satıcı Ünvanı: NURİ SARIKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7490132120
    Bu ürün NS KOZMETİK PLUS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Thalia Natural Beauty Marshmallow Miselar Yüz Temizleme Köpüğü ile hem cildinizi hem de kendinizi ferahlatın! Ürün bilgileri: Hatmi çiçeği (marshmallow), binlerce yıldır hem beslenmede hem de tıpta kullanılmış bir bitki. Hatmi çiçeğinin en önemli özelliklerinden biri, sakıza benzeyen ve müsilaj olarak adlandırılan bir madde içermesi. Dokularda yumuşatıcı bir etki yaratan bu maddenin yüksek oranda nemlendirici ve tonik etkisi bulunuyor. Hatmi çiçeği ayrıca nişasta, pektin, ham şeker, cilt için yararlı aminoasitlerden biri olan asparagin, licithin, çeşitli vitaminler ve mineraller içeriyor. Bu özellikleri sayesinde de hatmi çiçeği, cilt tahrişlerini giderirken ciltteki ölü hücreleri temizliyor ve sağlıklı bir cilt dokusu yaratıyor, cilde derinlemesine bakım yaparak nemlendiriyor ve gözaltı torbalarını azaltıyor… Her zaman en iyinin ve en yeninin peşinde koşan Thalia Natural Beauty’nin gençler için yarattığı Marshmallow Miselar Serisi ise gençler için harika bir arındırıcı bakım sunuyor. Gözenekleri küçültüyor, gençlerin en büyük sorunlarından olan siyah nokta, sivilce ve akneye dur diyor. Serinin dikkat çeken ürünlerinden biri olan Marshmallow Miselar Yüz Temizleme Köpüğü de içeriğindeki temizleme aktifleri ve kremsi köpüğüyle cildinizi yağ, makyaj kalıntıları ve kirden arındırıyor. Ürün, cildinizi hassas bir biçimde temizlerken, aynı zamanda sakinleştiriyor. Hoş kokusunun yanı sıra yüzünüzün canlı ve ışıltılı bir görünüm almasına yardımcı oluyor. Marshmallow Miselar Yüz Temizleme Köpüğü, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Teknik detaylar: SLS, SLES ve paraben gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermez. Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Ürün kullanımı: Thalia Natural Beauty Marshmallow Miselar Yüz Temizleme Köpüğü’nü makyajınızı çıkarırken keyifle kullanabilirsiniz. Şişeyi hafifçe çalkalayarak avucunuza ceviz büyüklüğünde köpük sıkın, köpüğü yüzünüze yayın ve bir süre bekletin. Ardından ılık suyla yıkayın. İçindekiler / Ingredients: AQUA(WATER), DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCO-GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, PANTHENOL, BENZYL ALCOHOL, PARFUM(FRAGRANCE), POLYSORBATE 20, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, ALLANTOIN, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, TETRASODIUM EDTA, DEHYDROACETIC ACID, CITRIC ACID, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Köpük
  • Kullanma Amacı Akne Karşıtı
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Tip Sprey
Geri Bildirim Ver