Thalia Olimpos Parfüm Sabun For Women - 115 Gr.

49,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Thalia Olimpos Parfüm Sabun For Women - 115 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TÜRKİYE OMURİLİK FELÇLİLERİ DERNEĞİ Satıcı Ünvanı: OMURİLİK FELÇLİLERİDERNEĞİ İKT.TEŞ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0642027903500001 Vergi Kimlik Numarası: 6420279035
    Bu ürün TÜRKİYE OMURİLİK FELÇLİLERİ DERNEĞİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Su yasemini, mandalina, oryantal, akuatik ve floral zambak notalarının karışımı aklınızı başınızdan alacak! Ürün Detayları: Thalia Natural Beauty, yeni katı sabun serisi Parfüm Sabunlar'ı iftiharla sunar. Thalia Olimpos Parfüm Sabun, fresh oryantal notalar ile çevrelenen güçlü zafer kadınını temsil ediyor. Mandalina notalarının duyguları harekete geçirdiği, akuatik ve floral zambak ve su yasemini notalarının patlama yarattığı taze ve oryantal bir koku deneyimi sunuyor. İpeksi ve zengin köpüğü ile vazgeçemeyeceğiniz bir banyo ritüeli sizleri bekliyor. İçindekiler: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Parfüm, Glycerin, Sodium Chloride, Titanium Dioxide, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium Edta, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Linalool. Teknik Detaylar: Kostik ve paraben gibi kimyasallar içermemektedir. Bileşiğinde hayvansal yağlar bulunmamaktadır. Thalia Olimpos Parfüm Sabun, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Kullanım Şekli: Thalia Olimpos Parfüm Sabunu köpürterek ellerinizi ve yüzünüzü yıkayın. Maske şeklinde 2-3 dakika beklettikten sonra soğuk suyla durulayın. Banyo sırasında kullanmak isterseniz sıcak suyla köpürtüp tüm vücudunuza uygulayın. Bir süre bekleyip ılık suyla durulayın.
Geri Bildirim Ver