Thalia Pearl & Peptide 40+ Yaşlanma Önlemeye Yardımcı Yüz Temizleme Köpüğü - 200 Ml

285 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Thalia Pearl & Peptide 40+ Yaşlanma Önlemeye Yardımcı Yüz Temizleme Köpüğü - 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NS KOZMETİK PLUS Satıcı Ünvanı: NURİ SARIKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7490132120
    Bu ürün NS KOZMETİK PLUS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün bilgileri: Thalia Natural Beauty Pearl & Peptide Reverse Age Serisi Yaşlanma önlemeye yardımcı Yüz Temizleme Köpüğü ile mükemmel bir cilt bakım ritüelinin ilk adımına hazır mısınız? Thalia Natural Beauty’nin 40+ grubu için yarattığı Pearl & Peptide Reverse Age Serisi ile olgun ciltler artık daha duru, aydınlık, nemli ve genç olacak. Thalia’nın bu yeni serisi, yaşlanmanın gözle görülür belirtilerini azaltmaya yardımcı olmak ve cildinizin parlaklığını artırmak için özel olarak formüle edilmiş etkili bir cilt bakım ritüelidir. Bu ritüelin ilk adımı ise Thalia Natural Beauty Pearl & Peptide Reverse Age Serisi Yaşlanma önlemeye yardımcı Yüz Temizleme Köpüğü’dür. Bu kremsi köpük temizleyici, cildin doğal nem dengesini değiştirmeden makyaj, yüzey yağları ve kirleri nazikçe temizler. Sabun içermeyen formülü ve bitkisel özleriyle cildi tazeler ve pürüzsüzleştirir. Tüm cilt tipleri için uygundur. Dupduru yüzeyiyle güzelliğin ve zarafetin sembolü olan, binlerce yıl boyunca kadınların boynunu ve parmaklarını süsleyen inci (pearl), toz hali ve içeriğindeki yaşlanma önlemeye yardımcı özel bileşenlerle bu serinin ana maddesini oluşturuyor. İnci tozu, mineral tabanlı organik bir yapıya sahip ve içeriğinde cilt için yararlı pek çok mineralin yanı sıra protein ve 20’den fazla aminoasit bulunuyor. ise metabolizmanın düzenlenmesinde aktif rol alıyor. Hyalüronik asit de cildi nemlendiriyor, pürüzsüzleştiriyor, sıkılaştırıyor ve tabii ki gençleştiriyor. Yaşlanma önlemeye yardımcı cilt bakım rutininizi Thalia Natural Beauty Pearl & Peptide Reverse Age Serisi adımlarıyla tamamlayın. Teknik detaylar: SLS, SLES ve paraben gibi insan sağlığına zararlı maddeler içermez. Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Ürün kullanımı: Thalia Natural Beauty Pearl & Peptide Reverse Age Serisi Yaşlanma önlemeye yardımcı Yüz Temizleme Köpüğü’nü ceviz büyüklüğünde olacak şekilde avucunuza sıkın, hafif bir masajla yüzünüze ve boynunuza uygulayın. 1-2 dakika beklettikten sonra bol suyla durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Köpük
  • Ek Özellik Organik
  • Kullanma Amacı Arındırıcı
  • Boy 200 ML
Geri Bildirim Ver