THE BODY SHOP Born Lippy - Strawberry Lip Balm

210 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

THE BODY SHOP Born Lippy - Strawberry Lip Balm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REKEL TİCARET Satıcı Ünvanı: MİKAİL ZORLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1490918035000001 Vergi Kimlik Numarası: 9990573602
    Bu ürün REKEL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Harika çilek esansı içeren bu balm, dudaklara doğal bir renk verir ve nemlendirir. Tatlı kokulu çilek tohumu yağıyla dolu bu harika dudak nemlendiricisi ile dudaklarınızı anında nemlendirin ve yumuşatın. Dudak balmı Dudakları besler ve yumuşatır Dudaklara hafif, doğal görünümlü bir parlaklık verir Dudaklara yumuşak ve pürüzsüz bir his bırakır Lezzetli çilek aroması Soğuk pres çilek çekirdeği yağı Gün içinde ihtiyacınız olduğu kadar dudaklarınıza uygulayın. Çilek Çekirdeği Yağı ve Suyu Özü Ürünlerimizdeki bu yağ özünü doğal çilek parçalarından elde ediyoruz. Ricinus Communis Seed Oil, Polyglyceryl-3 Beeswax, Lanolin, Parfum, Cera Alba, Hydrogenated Castor Oil, Silica [NANO], Tocopheryl Acetate, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Ammonium Glycyrrhizate, Aroma, Fragaria Vesca Fruit Extract, Tocopherol, Benzyl Benzoate, BHT, CI 15850, CI 15850.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver