THE BODY SHOP Kenevir Nemlendirici Etkili Gece Maskesi 75 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.748,90 TL

Ürün Bilgileri

THE BODY SHOP Kenevir Nemlendirici Etkili Gece Maskesi 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: THE BODY SHOP Satıcı Ünvanı: SHAYA MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396017987600099 Vergi Kimlik Numarası: 3960179876
    Bu ürün THE BODY SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nemlendirme söz konusu olduğunda, Kenevir büyük bir güç barındırır. Hemp Kenevir Nemlendirici Gece Maskesi kurumuş cilde çok ihtiyaç duyduğu nemi geri verir. Yağlandırmadan nemlendiren maske, susuz cildi nemlendirmek için için siz uyurken gece boyunca çalışır. Bu sayede daha yumuşak ve rahat hissettiren bir ciltle uyanırsınız. Kuru cilt gerginlikten kurtulur. Kenevir maskesi uygulandıktan sonra cildin üzerinde nem bariyeri oluşturur ve 72 saate kadar etkisini sürdürebilir. Ultra besleyici ve cilt yenileyici özellikleri ile bilinen kenevir tohumu yağı ile zenginleştirilmiştir. Kuru ciltler için nemlendirici gece maskesi
  • 72 saate kadar cildi yoğun şekilde nemlendirir
  • Meksika'dan gelen Yerel Adil Ticaret ürünü organik aloe vera ile zenginleştirilmiştir
  • Kenevir tohumu yağının faydalarını keşfedin. 1. Parmaklarınızı veya Uzman Yüz Maskesi Fırçamızı kullanarak kalın bir tabaka halinde uygulayın. 2. 5-10 dakika bekletin, sonra cilde masaj yapın ve ürün fazlasını gidermek için bir mendil kullanın veya silin. 3. Maskeyi bir gece bekletin ve iyi bir gece uykusu çekin. 4. Temizlenmiş cilt üzerinde haftada 2-3 kez kullanın. Göz ve dudak bölgesinden kaçının.Göz ile temasında derhal ve iyice yıkayın. Kuru ve çok kuru ciltler için uygundur. Tahriş olmuş ciltlere uygulamayın. Tahriş görülürse kullanmayı bırakın. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Yutmayın. Aqua/Water/Eau, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Myristyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cannabis Sativa Seed Oil, Panthenol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Parfum/Fragrance, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Caprylic/Capric Triglyceride, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Limonene, Linalool, Citric Acid, Tocopherol, Geraniol, Undaria Pinnatifida Extract, Citral, CI 77288/Chromium Oxide Greens, CI 19140/Yellow 5.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Tip Kavanoz
Geri Bildirim Ver