THE BODY SHOP Moringa Body Butter

1.168,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

THE BODY SHOP Moringa Body Butter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jas Kozmetik Satıcı Ünvanı: YASEMİN GÖLLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1613525027200001 Vergi Kimlik Numarası: 4070194128
    Bu ürün Jas Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şimdiye kadarki en iyi Moringa Body Butter – kuru cildinize daha önce hiç olmadığı kadar sevgi gösterin, yatıştırın ve besleyin.İçerdiği Rwanda'dan el yapımı Yerel Adil Ticaret (YAT) Moringa tohumu yağı, Gana’dan YAT Shea yağı ve Peru'dan YAT Brezilya Fındığı yağı da dahil olmak üzere %96 doğal kökenli bileşenlerle üretilmiştir. Moringa Body Butter kuru ciltler üzerinde oldukça etkilidir ve 96 saat boyunca nemlendirir. Hatta size doğal bir ışıltı verir.Yapışkan ve yağlı bir his bırakmayan bu süper kremsi Body Butter’ın alüminyum kapağı ve Hindistan'dan YAT geri dönüştürülmüş plastik ambalajı dahil olmak üzere %100 geri dönüştürülmüş ve sürdürülebilirdir. Yani bedeninizi severken, gezegenimizi de sevdiğinizi hissettirir!Body Butter Vücut nemlendiricisiKuru ciltler için mükemmel96 saat nem ile cildi besler, yatıştırır ve korurÇiçeksi ve kremsi koku%96 doğal kökenli içeriklerden üretilmiştirVegan Society tarafından tescillenmiştirDermatolojik olarak test edilmiştir%100 Vegan Elinize birazcık Body Butter alın ve temiz cildinize uygulayın.Cildinizin üzerine az veya nazikçe sürün.Dizler, dirsekler ve ayaklar gibi kurumaya eğilimli bölgelere biraz daha fazla uygulayın.Giyinmeden önce cildinizin Body Butter’ı emmesi için birkaç dakika bekleyin.Beslenmiş, yumuşamış ve arınmış hissedin.Cildiniz ile günde bir kez uygulayarak ilgilenin ve besleyin. INGREDIENT STATEMENT: B01111 2 INGREDIENTS: Aqua/Water/Eau, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao Seed Butter/Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Stearyl Alcohol, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Triethyl Citrate, Moringa Oleifera Seed Oil, Parfum/Fragrance, Dimethicone, Oryza Sativa Bran Wax/Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Phenoxyethanol, Sodium Stearoyl Glutamate, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Linalool, Tocopherol, Geraniol, Citric Acid, Eugenol, CI 19140/Yellow 5.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver