9
ErkekBijuteri Yüzük kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

The Collection Mat Siyah Sade Alyans Halka Şövalye Ayarlanabilir Yüzük

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The Collection Mat Siyah Sade Alyans Halka Şövalye Ayarlanabilir Yüzük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The Collections Satıcı Ünvanı: HASAN KOLUMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5750616833
    Bu ürün The Collections tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Erkek Mat Siyah Ayarlanabilir Yüzük
  • Erkekler için Satıcı tavsiyesi ürün. Her boyut parmağa hoş ve klas duran bir model.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Titanyum
  • Taş Cinsi Yok
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

The Collection Mat Siyah Sade Halka Şövalye Ayarlanabilir Yüzük

Aksesuarlar tarzınızı oluşturmanızda ve kombinlerinize son dokunuşu yapmanızda büyük öneme sahiptir. Öne çıkan aksesuar çeşitlerinden olan yüzükler, nişan ve evlilik gibi durumların simgesi olarak kullanılabildiği gibi günlük hayatta şık bir görünüm için de sıklıkla tercih edilir. The Collection mat siyah sade halka şövalye ayarlanabilir yüzük günlük hayatta kullanılan farklı tarzlara sahip birçok kıyafet ile uyum gösterir. Böylece farklı kombinler yaparken bu ürünü istediğiniz gibi kullanmanız mümkün olur. Bu parça sahip olduğu özel ayarlanabilir tasarım sayesinde her parmak ile uyum sağlar. Bu özelliği sayesinde parmak ölçünüzü düşünmeden rahatlıkla ürünü alabilirsiniz. Siz de bu özel parçayı aksesuarlarınız arasına hemen dahil ederek sade ve tarz kombinler oluşturmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

  • Ayarlanabilir yüzük ölçüsü
  • Mat ve siyah görünüm
  • Sade ve hoş bir tasarım

Sade ve Şık Siyah Halka Ayarlanabilir Yüzük

Sade ve Şık Siyah Halka Ayarlanabilir Yüzük

Yüzükler parmaklar için üretilen aksesuarlar olarak karşınıza çıkar. Parmağa takılan bu madeni halkaların kullanımı yüzyıllar öncesine dayanır. Farklı tarzlar için özel olarak üretilmiş çeşitli yüzük modelleri bulunur. The Collection sade halka şövalye ayarlanabilir mat siyah yüzük, her tarzda kullanılabilecek özel bir üründür. Her boyuttaki parmakta hoş ve klas bir duruşa sahip olan bu parça, beğenerek kullanabileceğiniz bir aksesuardır. Seçtiğiniz aksesuarın tarzınızı yansıtması ve sizinle uyumlu olması önemlidir. Bu parçalar küçük ürünler gibi görünse de kombinlerinize son dokunuşu yaparak tarzınızı etkileyen parçalardır. Ayarlanabilir şövalye yüzük mat siyah rengi ve kullanışlı tasarımı ile memnun kalacağınız bir ürün olarak size sunulur. Rengi ve tarzı birçok kıyafetiniz ile eşsiz bir görünüm elde etmenizi sağlar. Siz de bu hoş ve tasarımlı ürünü edinerek tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

The Collection Şövalye Ayarlanabilir Mat Siyah Yüzük

The Collection Şövalye Ayarlanabilir Mat Siyah Yüzük

Kaliteli ve şık bir aksesuara sahip olmak insanlar için önemlidir. Aksesuar kalitesi kullandığınız parçanın şık görünmesini ve kullanım ömrünü etkiler. The Collection mat siyah sade halka şövalye ayarlanabilir yüzük kullananlar ürünün kullanışlı ve kaliteli olmasından dolayı bu parçadan memnun kalırlar. Alacağınız aksesuarı daha önce kullanmış kişilerin fikirleri ürün hakkında daha detaylı bilgi edinmeyi sağlar. Bu açıdan The Collection mat siyah sade halka şövalye ayarlanabilir yüzük yorumlarını inceleyerek model hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Böylece diğer müşterilerin aksesuarın özellikleri hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda siz de yorumlar alanında kendi fikirlerinizi paylaşarak daha keyifli ve aktif bir alışveriş süreci geçirebilirsiniz. The Collection ayarlanabilir yüzük modeli, memnuniyet seviyesinin yüksek olduğu kaliteli bir modeldir. Siz de bu parça ile günlük kombinlerinize tarz detaylar katabilirsiniz.

The Collection Mat Siyah Şövalye Ayarlanabilir Yüzük Fiyatı

The Collection Mat Siyah Şövalye Ayarlanabilir Yüzük Fiyatı

Günlük hayatta birçok farklı aksesuar kullanılır. Özellikle parmaklarda kullanılan yüzükler, direkt görünür oldukları için dikkat çekerler. Tarzını yansıtan ve etkileyici bir görünüm elde etmenize katkı sağlayan bu ürünler farklı özelliklere sahip olabilir. Son zamanlarda sevilerek kullanılan The Collection mat siyah ayarlanabilir şövalye yüzük, kaliteli ve tarz duruşu ile ilgi çekici bir parçadır. Bu yüzden The Collection mat siyah sade halka şövalye ayarlanabilir yüzük fiyatı merak konusu olur. İnsanlar kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmak ister. Bu ürüne de uygun fiyatlar ile ulaşmak mümkündür. Her bütçeden insanın rahatlıkla ulaşabileceği bu aksesuar şık görünümü ekonomik şekilde elde etme olanağı sunar. Siz de kampanya ve fırsatları takip ederek kolayca bu parçaya ulaşabilirsiniz. Trendyol’un avantajlı fiyatlarını inceleyerek keyifli bir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.