The Elite Home Organik Mutfak Temizleyicisi 750ml Kokusuz (YAĞ ÇÖZÜCÜ)

25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

The Elite Home Organik Mutfak Temizleyicisi 750ml Kokusuz (YAĞ ÇÖZÜCÜ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekısmet Satıcı Ünvanı: MURAT KÖSE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Vergi Kimlik Numarası: 5870483642
    Bu ürün Ekısmet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Elite Home Organik Sertifikalı Mutfak The Elite Homeailesinde yer alan tüm ürünler, bitkisel bazlı olarak formüle edilmiştir. Sert kimyasallar,SLES,SLS,Triclosan,formaldehit,paraben,fosfat,MEA,DEA,TEA,sodyum hidroksit,sodyum hipoklorit,petrokimyasallar,boya, hayvansal hammaddeler, doğaya ve insan sağlığına zarar veren içerikler içermezler. Kendiniz, aileniz, çocuklarınız, ev hayvanlarınız için güvenilir, etkili, doğada parçalanabilir içeriklerle oluşturulmuş temizlik ürünleridir. Açıklama Üstün yağ çözücülük özelliğiyle, sadece mutfakta değil, yağla ilgili temizlik gerektiren her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Spreyli şişesi sayesinde, mutfakta pratik bir yüzey temizleyicisi, yağlı ortamlarda iyi bir yağ çözücüdür. Bisiklet zincirinizi, araba iç aksamını, tekne mutfağını rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Çevre dostu olduğu için doğaya zararlı kimyasal kalıntı bırakmaz. Mutfakta eldivensiz hızlı ve pratik kullanıma uygundur, ellerde tahrişe neden olmaz. Yüzeydeki yağları temizler ve güçlü bitkisel formülü sayesinde en zor kirleri söker atar. İçerdiği narenciye yağları ve bitkisel özler mutfağınızın mis gibi ferah kokmasını sağlarken kötü kokuları giderir. Sıcak suyla temizlikte duman üretmez. Mutfak tezgahı, ocak ızgaraları, mutfak gereçleri, lavabolar, buzdolabı gibi sert yüzeylerde etkili hijyen sağlar. Kullanımı: Püskürtün ve silin. Evsel atık su olan gri su sistemini kirletmez, toksik değildir, doğada biyo-çözülebilir. Hayvansal hammadde yoktur, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Üru?n Bileşim:Ü 5-15% Aniyonik Aktif Madde (bitkisel sabun), 5-15% Noniyonik Aktif Madde (Şeker Tensidi), Sodyum Karbonat, Portakal Yağı,Organik Aloe Vera Suyu.Toplam bileşenin %96,87’si doğal kökenli, %10’u organiktir.
Geri Bildirim Ver