The End Edt Erkek Parfüm 100 ml Ve Deodorant 150 ml

284,05 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The End Edt Erkek Parfüm 100 ml Ve Deodorant 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Açık Tezgah Satıcı Ünvanı: AÇIKTEZGAH SANAL MAĞAZACILIK PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0006096818200001 Vergi Kimlik Numarası: 0060968182
    Bu ürün Açık Tezgah tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The End EDT Erkek Parfüm 100 ml ve The End Deodorant 150 ml The End EDT Erkek Parfümü, çiçek ve baharat özlerinin muhteşem bir uyumla harmanlandığı bir kokuya sahiptir. Kendinizi şımartmak için ideal bir seçenektir. Tepe notasında menekşe, limon çiçeği ve kimyonun canlılık veren ve ferahlatıcı etkisiyle karşılaşırsınız. Orta notasında orris ve gül adaçayının zarif ve çekici kokusu hissedilir. Dip notasında ise paçuli, vanilya ve amberin derin ve kalıcı kokusu bulunur. The End Deodorant ise bu eşsiz kokuyu günlük kullanımda da korumanızı sağlar. 150 ml'lik bir boyutta sunulan deodorant, parfümle uyumlu bir koku deneyimi sunar. Hem ferahlatıcı etkisiyle terlemeyi kontrol altında tutar, hem de parfümle aynı kokuyu taşıyarak gün boyu tazelik sağlar. The End EDT Erkek Parfümü ve The End Deodorant, özgün kokularıyla size özel bir deneyim sunar ve kendinizi güçlü, şımartılmış ve etkileyici hissetmenizi sağlar. Ürünümüzün içeriğinde silikon, paraben ve alüminyum bulunmamaktadır. Bu sayede doğal ve sağlıklı bir tercih yapmanızı sağlar. Silikon, paraben ve alüminyum gibi maddelerin kullanılmaması, cildinizi korurken aynı zamanda çevre dostu bir ürün tercih etmenizi sağlar. Ürünümüzü gönül rahatlığıyla kullanabilir ve doğal ferahlığın keyfini çıkarabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 150 ml
Geri Bildirim Ver