TheLifeCo Organik Hindistan Cevizi Şekeri 300 G (DOĞAL, GLUTENSİZ, VEGAN, DÜŞÜK GLİSEMİK İNDEKS)

349,25 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  349,25 TL
%5 indirim
2 x  331,79 TL
663,58 TL
%6 indirim
3 x  328,30 TL
984,89 TL
%7 indirim
4 x  324,80 TL
1.299,21 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TheLifeCo Organik Hindistan Cevizi Şekeri 300 G (DOĞAL, GLUTENSİZ, VEGAN, DÜŞÜK GLİSEMİK İNDEKS)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TheLifeCo Satıcı Ünvanı: KEYİFLİ İŞLER TURİZM GIDA SAĞLIK İNŞAAT İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0548033712300017 Vergi Kimlik Numarası: 5480337123
    Bu ürün TheLifeCo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik Hindistan Cevizi Şekeri 300 Gr TheLifeCo Organik Hindistan Cevizi Şekeri, düşük glisemik indeksi sayesinde beyaz şekere göre daha uzun süre tok tutma özelliğine sahip doğal bir şekerdir. Diğer şekerler gibi rafine edilmemiş olup, kimyasal işlemlerden geçirilerek rengi açılmamıştır. Yine işlemden geçmediği için içerisindeki amino asit, mineral ve vitaminler zarar görmeden korunmuştur. Doğal tatlandırıcı olan bu ürün, demir, kalsiyum, çinko gibi Hindistan cevizi meyvesinin içerdiği mineralleri muhafaza eder. Rafine şekere göre içeriğindeki fruktoz oranı daha azdır. Organik olması sebebiyle kimyasal gübre veya tarım ilacı kalıntıları içermeyen sağlıklı bir şeker ürünüdür. Kendine has hoş bir aroması vardır.
Geri Bildirim Ver

Thelifeco Organik Hindistan Cevizi Şekeri 300 gr

Sağlıklı beslenmenin her gün biraz daha önem kazanır. Bununla birlikte tercih edilen ürünler de sağlıklı beslenme sürecini oldukça fazla etkiler. Günlük yaşamda besin değeri yüksek, insan vücuduna yararlı seçeneklerin tüketilmesi gerekir. Böylece beslenmesine dikkat edenler için bu süreç oldukça kolay hale gelir. Çoğu zaman tercih edilen zararlı ürünlerin başında tatlı yapımında kullanılan şeker yer alır. Birçok sağlıksız ve besin değeri olmayan ürünler, insan vücuduna zaman içinde verdiği zararlar ile bilinir. Thelifeco organik Hindistan cevizi şekeri 300 gr ile tatlılarınız lezzet kazanırken, bedeniniz de sağlıklı bir forma kavuşur. Siz de doğru seçimlerle son derece kaliteli ve sağlıklı bir yaşama kavuşabilirsiniz. Beğeni kazanan bu lezzeti hem kendiniz hem de sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz.

  • Doğal ve organik içerik
  • Yüksek lezzet
  • Etkileyici aroma

The Lifeco Hindistan Cevizi Şekeri 300 gr Özellikleri

The Lifeco Hindistan Cevizi Şekeri 300 Gr Özellikleri

The Lifeco Hindistan cevizi şekeri ile tarifleriniz, lezzetli bir hale kavuşur. Bunun sebebi ise Hindistan cevizinin kattığı aromadır. Ürünün kendi yapısında bulunan harika aroması ve lezzeti, tariflerinize de geçer. Düşük glisemik oranı ile uzun süre tok tutma özelliğine sahip doğal bir üründür. Temiz içerikli doğal ürünleri mutfağınıza katmanız, bedeninize de sağlık katmanız anlamına gelir. Bu sayede vücudunuza sağlıklı alternatiflerle fayda sağlamış olursunuz. Ürün, rafine edilmez. Aynı zamanda kimyasal işlemlerden geçirme ya da renk açma işlemi yapılmaz. Bu güvenli üretimi sayesinden yapısındaki tüm doğallığını korur. Hindistan cevizi içinde bulundurduğu pek çok besin değeri sayesinde lezzetine ek olarak sağlık deposudur. Bu özelliği sayesinde lezzet ve faydalı besin değerlerine sahip bir seçenek deneyimleyebilirsiniz. Organik Hindistan cevizi şekerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

The Lifeco Organik Hindistan Cevizi Şekeri 300 gr Avantajları

The Lifeco Organik Hindistan Cevizi Şekeri 300 Gr Avantajları

Lifeco Hindistan cevizi şekeri işlemden geçmediği için içerisinde bulunan amino asit, mineraller ve vitaminler zarar görmez. Doğal tatlandırıcı olarak da kabul edilen bu ürün; demir ve çinko gibi Hindistan cevizinin içerdiği mineralleri muhafaza eder. İçeriğindeki fruktoz oranı son derece azdır. Bu faydalı özellikleri ile tercih sıralarında başlardaki yerini korur. Her lezzete uyum sağlayan ve aromalı yapısı ile mutfakların gözdesidir. Doğal bir tatlandırıcı olarak kullanılan The Lifeco organik Hindistan cevizi şekerinin üretim aşamalarındaki dikkat ve özen sayesinde içerisindeki tüm değerleri korur. Düşük glisemik indeksi sayesinde tok tutma özelliği de bulunur. Bu sayede diyet süreçlerinizde de tercih etmenize olanak tanır. Kullanım alanı oldukça geniştir. Bu ürünle özellikle son dönemin gündeminde olan sağlıklı ve temiz beslenme sürecine siz de dahil olabilirsiniz.

Thelifeco Organik Hindistan Cevizi Şekeri 300 gr Fiyatı

Thelifeco Organik Hindistan Cevizi Şekeri 300 Gr Fiyatı

Organik Hindistan cevizi şekeri 300 gr, organik olması sebebiyle kimyasal gübre ya da tarım ilacı kalıntıları içermez. Kendine has ve hoş bir aroması bulunur. Bu sayede tariflerinize lezzet yanında bu eşsiz aromayı da bırakır. İçerdiği amino asit, mineral ve vitaminler üretim sürecinde zarar görmemesi adına titiz bir üretimden geçer. Bu sayede size sağlayacağı faydayı koruyarak, maksimum yarar sağlayan bir hale gelir. Evlerinize tüm organik yapısı ile dahil olan bu lezzete sahip olmak son derece kolaydır. Thelifeco organik Hindistan cevizi şekeri 300 gr fiyat özelliği ile de dikkat çeker. İçerdiği maksimum fayda ve sağlıklı ürün yapısı ile bilinen bu seçenek bütçelere de dosttur. Ürün için belirlenen satış rakamları, farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Organik Hindistan cevizi şekeri seçeneğine Trendyol’dan sahip olabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Thelifeco organik Hindistan cevizi şekeri 300 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.