The Mask Elturko E Ticaret Boş Karton Koli 10 Adet Ürün Taşıma Ve Taşınma Kolisi 20 X 27,5 X 15,5cm

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The Mask Elturko E Ticaret Boş Karton Koli 10 Adet Ürün Taşıma Ve Taşınma Kolisi 20 X 27,5 X 15,5cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BUY-BOX Satıcı Ünvanı: EL TURKO REKLAM TANITIM DANIŞMANLIK TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330236271500001 Vergi Kimlik Numarası: 3302362715
    Bu ürün BUY-BOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Mask Elturko E Ticaret Boş Karton Koli Ürün Taşıma ve Taşınma Kolisi 20 x 27,5 x 15,5cm Koli ebatları [Boy x En x Yükseklik] olup 1 adet Testliner ve 4 adet saman kağıdın birleştirilmesiyle oluşturulmuş oluklu mukavvadan imal edilmiştir.Ürün Desi:3 Ds.ITaşıma/saklama kolileri geçici veya uzun süre ile kaldıracak olduğunuz belge,ürün,eşya,ofis,ev malzemeleri depolama veya nakliye amaçlı kullanılan, Oluklu mukavvadan dopel olarak üretilmektedir. Kulanım kolaylığı bulunan, çalışma alanınızı genişletecek olan Koli çeşididirE ticaret kargo gönderileriniz için ürününüzü muhafaza eder, desi tasarrufu sağlamanıza yardımcı olur. Ürünlerimiz
  • Cep telefonu, tablet, bilgisayar ve aksesuarlar, mutfak gereçleri, ev tekstili, kırtasiye ürünleri, bebek giyim, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri, sağlık ürünleri, spor giyim, outdoor ürünler, kitap – DVD ürünleri ve buna benzer ürünlerin gönderimi için uygundur.Mikro Dopel / Saman / Saman / Testliner - %100 Geri Dönüşüm Özelliklidir - Demonte Olarak Gönderilir – Koli Bant Gerektirir.

Ürün Özellikleri

  • Ölçü 16 x 27 cm
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver