The Mia Patates & Soğan Saklama Kabı -30x30x30cm Siyah

469 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.750 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
729,79 TL

Ürün Bilgileri

The Mia Patates & Soğan Saklama Kabı -30x30x30cm Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Partcaci Satıcı Ünvanı: ROKS OTOMOTİV YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735067432100020 Vergi Kimlik Numarası: 7350674321
    Bu ürün Partcaci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Galvanizden üretilmiştir.Küflenmeye karşı delikleri mevcuttur.Dış mekan kullanımına uygundur ve paslanma, lekelenme yapmaz.Ürün ölçüsü30(Y) x 30(G) 30(D) cm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

The Mia Patates & Soğan Saklama Kabı -30x30x30 cm Siyah

Türk mutfağındaki yemeklerin büyük bir çoğunluğunda soğan kullanılır. Yemeğin ana bileşeni olarak kullanılan bu malzemenin hemen hemen her evde bol miktarda bulunduğu görülür. The Mia patates & soğan saklama kabı - 30x30x30 cm siyah GlV0657 size mutfakta yer alan bu ürünleri uzun ömürlü olarak muhafaza etme olanağı sunar. The Mia patates soğan kovası sahip olduğu özelliklerle son derece kullanışlı bir üründür. Patates ya da soğan saklama seçeneklerini sunan bu ürün uygun fiyatı ile müşterilerin ilgi odağındadır. Model, malzemelerinizi uzun süre muhafaza edebilmesinin yanında estetik açıdan da oldukça güzel bir görünüme sahiptir. The Mia patates soğan saklama kabının hem görsel dekoruna hem de işlevsel konforuna erişmek isterseniz siz de bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Estetik görünüm
  • Paslanmaz yapı
  • Leke tutmaz doku

The Mia Patates & Soğan Saklama Kabı Özellikleri

The Mia Patates & Soğan Saklama Kabı Özellikleri

Soğan, yemek yapımında ana malzeme olarak varlığını hemen hemen her lezzette gösterir. Bunun yanında patates de farklı pişirme alternatifleri ile insanlar tarafından fazlasıyla tercih edilen bir gıdadır. Mia patates soğan kovası bu çok fazla tüketilen malzemelerin bozulmadan muhafaza edilmesini sağlayan bir üründür. Ürün 30 cm’lik genişliğe, derinliğe ve yüksekliğe sahiptir. Bu özellikleri sayesinde The Mia patates & soğan saklama kabı müşterilerine geniş bir depolama hacmi sunar. Ürün tasarım olarak son derece şıktır. Kapaklı saklama sepeti delikli yapısı sayesinde içine konan patatesin ve soğanın hava almasına olanak verir. Böylece malzemelerin küflenmesinin önüne geçilmiş olunur. Tüm bunların neticesinde müşteriler gıdalarını uzun süre kullanabilme olanağını elde eder. İşlevselliği ile malzemelerinizin kullanım ömrünü uzatan bir ürüne sahip olmak isterseniz bu saklama kabını siz de inceleyebilirsiniz.

Estetik Yapısı ile The Mia Patates & Soğan Saklama Kabı

Estetik Yapısı ile The Mia Patates & Soğan Saklama Kabı

The Mia patates & soğan saklama kabı - 30x30x30 cm siyah kullananlar ürünü birçok açıdan beğendiklerini ifade ederler. Beğeni kazanan noktalardan biri bu metal sepetin içine konulan malzemeyi muhafaza etme konusundaki başarısıdır. Vurgu yapılan diğer bir önemli nokta ise bu ürünün şık tasarımıdır. Ürün işlevselliğinin yanında tasarım olarak da müşterilerin ilgisini çeker. The Mia patates & soğan saklama kabı - 30x30x30 cm siyah rengi ile her mutfağın dekorasyonuna uyum sağlar. Kapağı ile şık tasarımını tamamlayan bu saklama kabı delikli yapısıyla ayrı bir tarz kazanır. Kabın her iki yanında estetik görünümlü siyah sapları mevcuttur. Bunun yanında üzerinde İngilizce yazan soğan ve patates yazısı ile şıklık tamamlanır. Modern tasarımı ve kullanım avantajları göz önünde bulundurulduğunda kullanışlı bir ürün olan bu saklama kabını güvenle tercih edebilirsiniz.

Dayanıklı Yapısı ile The Mia Patates & Soğan Saklama Kabı

Dayanıklı Yapısı ile The Mia Patates & Soğan Saklama Kabı

The Mia patates & soğan saklama kabı - 30x30x30 cm siyah yorumları kısmında müşterilerin ürünün renginden ve kullanışlı yapısından memnun kaldıkları görülür. Siyah renginin her mutfakta şıklığı tamamlayan bir unsur olduğunu ifade eder. Ürün renginin yanı sıra dayanıklı yapısı ile ön plandadır. Mia patates & soğan saklama kabı galvanizden üretilir. Galvaniz sayesinde bu ürün dayanıklı bir yapıya sahip olarak paslanmalara ve lekelere karşı dirençlidir. Tüm bu özellikler saklama kabının müşteriler tarafından tercih edilmesinde önemli birer etkendir. Bunun yanı sıra The Mia patates & soğan saklama kabı - 30x30x30 cm siyah fiyatları ile müşterileri memnun eden bir rakam aralığındadır. Kaliteli malzemelerden üretilen, işlevsel ve estetik açıdan müşterileri tatmin eden bir saklama kabı arayışı içindeyseniz bu ürünü Trendyol’dan sipariş edebilir, güvenli ödeme ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.