The North Face Hedgehog Hike Iı Mid Gtx Erkek Bot - T92yb4h07

779,35 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
42,5
44
45
46
45,5
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The North Face Hedgehog Hike Iı Mid Gtx Erkek Bot - T92yb4h07

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: athleticzone Satıcı Ünvanı: SPOR ATLETİK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781050437600012 Vergi Kimlik Numarası: 7810504376
    Bu ürün athleticzone tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Gore-TEX zar sayesinde yağmurlu havalarda ıslanmadan gezmenin tadını çıkarın. Adım hareketlerinin doğal ve doğru şekilde gerçekleşmesini sağlayan Cradle™ teknolojisi, darbe etkilerini emerek dengeli adım geçişleri sunar. Vibram® dış tabanı teknolojisiyse, en zorlu, engebeli, hatta ıslak zeminlerde bile tutunabilirliği artırır. Özellikler: - Nefes alabilirliği kaybetmeden su geçirmeyezlik sağlayan Gore-TEX® teknolojisi, - Tamamı sırçalı deri malzemeden oluşan yumuşak ama dayanıklı dış yüzey, - Topuk bölgesinde destek ve denge sunan TPU malzemeli Cradle™ katmanı, - Aşınmalara dirençli, nefes alabilirlik sağlayan tekstil file dış yüzey panelleri ve iç yüzey, - Anatomik yastıklamalar için çift parça, basınçlı kalıplama EVA orta taban, - Tüm taban ortası ve topuk bölgesinde desteği artıran TPU katman, - Zemin tutuşu ve dayanıklılığı artırmak için tasarlanan kabartmalara sahip Vibram® kauçuk dış taban, - Dış yüzeyde daha fazla koruma ve destek için yanal sentetik ve kauçuk parmak kaplamaları. Gore-TEX®: North Face ve Gore-Tex beraberliği ile endüstrinin suya ve rüzgara dayanıklı nefes alabilirlik özelliği olan, en yenilikçi ve yüksek performanslı hava koşullarına karşı koruyan teknolojisi ortaya çıktı. Gore-TEX kumaşı suya dayanıklı ve nefes alabilirdir. Gore-TEX zarındaki küçük gözenekler, yağmurlu ya da karlı havalarda suyu ya da havayı geçirmezken, teri dışarı atarak kuru kalmanızı sağlar. Vibram® Dış Taban Teknolojisi: The North Face, kaliteli ve dayanıklı dış tabanlar üretebilmek adına uzun zamandır Vibram® ile çalışmaktadır. Vibram® tabanları fevkalade çekiş gücü, denge ve dayanıklılık sağlar. Cradle™: Cradle, şok etkisini doğal olarak emen, ayağın dengesini sağlayan, biyomekanik olarak doğru adım atabilmeyi destekleyen kısaca denge, tamponlama ve konfor arasında fevkalade bir uyum sağlamayı başarabilen bir orta taban teknolojisidir.

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Teknolojisi Gore-Tex
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver