The North Face Erkek Siyah Outdoor Ayakkabı Nf0a4pfgkz21

4.578 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 40
39
40
40,5
41
42,5
43
44
44,5
45
46
48
Tek Ebat
45,5
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The North Face Erkek Siyah Outdoor Ayakkabı Nf0a4pfgkz21

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sportonex Satıcı Ünvanı: EKİNCİLER GARAJ SERVİS HİZMETLERİ OTOMOTİV SANAYİ İNŞAAT TAAHHÜT GIDA TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0329058084200012 Vergi Kimlik Numarası: 3290580842
    Bu ürün Sportonex tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Engebeli arazilerde yürüyüş, patika koşusu, doğa yürüyüşü arasındaki sınırları ortadan kaldırırak hepsini tek ayakkabıda toplayan bu model tüm hava şartlarında tüm arazilerin üstesinden gelebilmek için tasarlanmıştır. Zorlu koşullarda ve uzun yürüyüşler için konforu ön planda tutarak, nefes alabilen su geçirmez FUTURELIGHT™ teknolojisini kullanılarak üretilen bu ayakkabı, dik bir yokuş yukarı çıkarken bile ultra tutuş sağlar. Asfalt yolların aksine patikalar tozlu, kayalık, çakıllı veya ıslak, kaygan, bataklık ve çamurlu olabilir ancak bu sebepler Litewave FutureLight™ outdoor ayakkabısını durduramaz. Yaylı, OrthoLite® X35™ Hybrid™ tabanlıkları yüksek seviyede rahat ve yastıklayıcıdır. Yumuşak orta tabanları ile birlikte daha verimli bir yürüyüş için enerji geri dönüşünü en üst düzeye çıkarır. Çıkıntılı kauçuk dış taban her koşulda tutuş sağlar. EVA köpük kauçuğu yumuşak ancak enerji geri dönüşlü bir iniş yaratır. Bu ayakkabı tüm outdoor sevdalıları için şık ve eşsiz bir ürün. Yumuşak ve hafif yapı Engebeli araziler için topuk konumlandırma desteğiIslak ve kaygan zeminde mükemmel kavrama Su geçirmez kumaş Nefes alabilen su geçirmez FUTURELIGHT™ membran Aşınmaya ultra dirençli tasarım Destek için yumuşak orta taban Uzun süreli konfor için sektör lideri OrthoLite® ayak tabanı Tutuş için kauçuk dış taban FUTURELIGHT™ TEKNOLOJSİ NEDİR? -Devrim niteliğindeki yeni nefes alan-su geçirmez zar teknolojimizi mümkün kılan benzersiz bir iplik geliştirme işlemi olan Nano-dokuma. Bu nano-dokuma teknolojisi, şimdiye kadarki en nefes alabilen ve hafif su geçirmez kumaşı yaratmamızı sağladı. En zorlu hava koşullarına karşı gereken korumayı sağlayan ve maksimum konfor sunan ince ve çevik bir giysi. Ulta-ince bir katman yaratmak için bu nano-dokuma teknolojisiyle 200,000'den fazla küçük delik kullanılarak nano-zar adı verilen nefes alabilen-su geçirmez katman üretiliyor. Bu delikler dakika başına kübik kadem ile ölçülen daha yüksek seviyede hava geçirgenliği sağlıyor. Böylece su dışarıda tutulurken içeri ne kadar hava girdiğini kontrol edebiliyoruz. Nano-dokuma işlemi hava geçirgenlik ve hafifliğin de dahil olduğu benzersiz performans faydaları sunmamızı mümkün kılar. FUTURELIGHT™'ı benzersiz kılan özelliklerinden biri ayarlanabilir olması
  • yani tasarımcılarımız sporcularımızın ve müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, üretim süreci sırasında ağırlık, esneklik, nefes alabilirlik, dayanıklılık ve yapıyı (örme ve dokuma) ayarlayabilir. OrthoLite® TEKNOLOJSİ NEDİR? OrthoLite'ın, ter ve suyun buharlaşmasını sağlayan açık hücreli köpük kısmı, havanın ayakkabı içine rahatça girebilmesini ve ayağınızın serin kalmasını sağlıyor. Böylece gün boyu ayakkabı içinde kalan ayaklarınızın teri, sağlıklı bir şekilde emiliyor.

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Teknolojisi Futurelight
  • Renk Siyah
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver