The Ordinary Alpha Arbutin 2% + Ha

869 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.3
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.140,95 TL

Ürün Bilgileri

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + Ha

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CITY BEAUTY Satıcı Ünvanı: CİTY BEAUTY KOZMETİK VE GÖZLÜK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843077507000001 Vergi Kimlik Numarası: 8430775070
    Bu ürün CITY BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alfa Arbutin, Pigmentli ve yara izlerine sahip ciltler için en iyisidir.Alfa Arbutin güvenli bir cilt aydınlatıcı maddedir.Alfa Arbutin, Sivilcelerin bıraktığı kırmızı ve siyahlaşmış izlerin solmasına yardımcı olur.Alfa arbutinin uygun şekilde emilmesi için hyaluronik asit içerir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Tip Kapsül
  • Hacim 1 - 99 ml
  • İçerik Arbutin
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
Geri Bildirim Ver

The Ordinary 769915190250 Alpha Arbutin 2% + Ha

The Ordinary 30ml alpha arbutin 2 + HA serum ile cildiniz kısa sürede pürüzsüz görünür. Leke görünümünü azaltan bu eşsiz serum, aynı zamanda cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. İçinde yer alan hyaluronik asit ve alpha arbutin sayesinde cildiniz çok daha sağlıklı, aydınlık ve parlak bir görünüm kazanır. Günlük kullanabileceğiniz The Ordinary 30ml alpha arbutin 2 + HA serumu düzenli kullandığınızda cildinizdeki sağlıklı parlamayı fark edebilirsiniz. Birçok faydası olan bu ürün, sabah akşam cilt bakım uygulamalarında yer alması gereken bir serumdur. Su bazlı serum, ciltte tahrişe ya da kızarıklığa yol açmaz. Düzenli kullanıldığı takdirde beklentileri fazlasıyla karşılar.

  • Tüm Cilt Tipleri için The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA
  • Leke Karşıtı Bakım için The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA
  • 30 ml The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA Serumu Kimler Kullanabilir?

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA Serumu Kimler Kullanabilir?

The Ordinary 30ml alpha arbutin 2 + HA serum, koyu lekelere karşı tedavi amacıyla kullanılır. Cildinizde çeşitli yollarla meydana gelen lekeleri kısa sürede azaltan bu ürün oldukça kullanışlıdır. Aynı zamanda cilt rengi bozukluklarında da kullanılabilir. Cildinizde oluşan renk değişimlerini bu ürünle kısa sürede azaltabilirsiniz. The Ordinary 30ml alpha arbutin 2 + HA serum ile sivilcelerin bıraktığı kırmızı ve siyah izlerin solmasını sağlayabilirsiniz. Bu ürünü ergenlik çağındaki çocuklar, gençler ve yetişkinler gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Leke sorununa karşı kadın erkek fark etmeksizin herkes serumdan faydalanabilir. Oldukça etkili bir formüle sahip olan bu serumu günlük sabah ve akşam olmak üzere 2 kez cilde uygulayabilirsiniz. Yaşınız doğrultusunda günlük bakım ürünlerinden sonra The Ordinary alpha arbutin 2% + HA ürününü cildinize sürebilirsiniz.

The Ordinary Alpha Arbutin 2 + HA Serum 30ml Ne İşe Yarar?

The Ordinary Alpha Arbutin 2 + HA Serum 30ml Ne İşe Yarar?

The Ordinary 30ml alpha arbutin 2 + HA serum, cildinizin daha sağlıklı ve pürüzsüz görünmesini sağlar. Aydınlatıcı etki bırakan alpha arbutin sayesinde cildiniz daha parlak ve aydınlık görünür. Arbutin ciltteki pigment görünümünü ve koyu lekeleri azaltır. Bu sayede cildinizin tonu eşitlenir ve yüzünüz çok daha bakımlı görünür. The Ordinary 30ml alpha arbutin 2 + HA serum, hyaluronik asit içerdiği için cildiniz tarafından hemen emilir. Antioksidan özelliğe sahip bu ürün, cildinizde hasar yaratan molekülleri temizlemeye yardım eder. Bu serumu cildinize düzenli olarak uygularsanız son derece etkili olduğunu görebilirsiniz. Cildinize uyguladıktan sonra yağ bazlı serum ve nemlendiriciler ile cilt sağlığınızı destekleyebilirsiniz. Böylelikle sabah ve akşam olmak üzere gerçekleştirdiğiniz cilt bakım rutinleri sayesinde yüzünüz daha canlı görünür.

The Ordinary Alpha Arbutin 2 + HA Serum 30ml İçeriği Nasıl?

The Ordinary Alpha Arbutin 2 + HA Serum 30ml İçeriği Nasıl?

The Ordinary 30ml alpha arbutin 2 + HA serum ürününün içinde alpha arbutin etken maddesi ve hyaluronik asit başta olmak üzere pek çok madde vardır. Bu iki ana bileşen sayesinde cildiniz zamanla onarılıp pürüzsüz hâle gelir. Bu bileşenlerin yanı sıra bu serum su bazlıdır. Bundan dolayı cildinizde herhangi bir alerjik reaksiyona yol açmaz. İçinde Hint yağı ve laktik asit gibi cilt çeperini derinden onarabilecek maddeler bulunur. The Ordinary 30ml alpha arbutin 2 + HA serum yüzünüzde oluşan kahverengi, kırmızı ve siyah lekelerin solmasına yardımcı olur. Böylelikle cildinizin daha sağlıklı ve ışıltılı görünmesini sağlar. Cildinizde oluşan aydınlatıcı etkiyi çevrenizdeki herkes fark eder. Ürünü daha detaylı incelemek için kullanıcıların yaptığı The Ordinary alpha arbutin 2 + ha serum 30 ml yorumlarını okuyup ürünün kalitesi, yapısı ve kullanımı hakkında daha farklı görüşlere ulaşabilirsiniz. Yüzünüzün daha aydınlık ve pürüzsüz görünmesini istiyorsanız The Ordinary 30ml alpha arbutin 2 + HA serum ürününü Trendyol’dan anında alabilirsiniz.