The Ordinary Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% 30ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.109,90 TL

Ürün Bilgileri

The Ordinary Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BATI KOZMETİK Satıcı Ünvanı: AHMET OKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6370019609
    Bu ürün BATI KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Formülü cilt bakımındaki en güçlü parlatıcı ajanlardan ikisini birleştiriyor:Her ikisi de ideal stabilite için tamamen su içermeyen bir formülle çözünen saf Vitamin C ve Alpha Arbutin C Vitamini, cilt tonunu aydınlatan ve yaşlanma belirtilerini azaltan etkili bir antioksidandır Alfa Arbutin, koyu renkli lekelerin ve eşit olmayan cilt tonunun görünümünü azaltan, yüksek oranda saflaştırılmış bir biyosentetik aktif bileşendir Notlar:C Vitamini ve Alfa Arbutin su içeren formülasyonlarda daha az kararlıdır ve bunların su içeren formülasyonlarda bir araya getirilmesi kesinlikle önerilmez Bu formülasyon, susuz ve stabil bir çözeltidir ve tamamen yağsız olmasına rağmen uygulamadan birkaç saniye sonra hafifçe “yağlı” olabilir Talimatlar: Cilt bakım rejimin bir parçası olarak AM ve PM’de yüzünüze birkaç damla uygulayın Göz çevresinde kullanmaktan kaçının AM’de güneşten korunma kullanın Tahriş meydana gelirse, kullanmayı bırakın ve bir doktora danışın

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • SPF Korumasız
  • Hacim 16 - 30 ml
  • İçerik Arbutin
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

The Ordinary Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% 30 ml

Asit içerikli cilt bakım ürünleri, dikkatli bir şekilde kullanılması gereken oldukça etkili ürünlerdir. Cilt ile hızlı bir şekilde etkileşime geçen asit çeşitlerinin faydası uzun vadede görülür. Düzenli ve doğru bir şekilde kullanıldığında ise iyi bir sonuç alınır. Özenle hazırlanan formülü sayesinde The Ordinary ascorbic acid 8% + alpha arbutin 2% 30ml ürünü, cilt bakımı için önemli olan bileşenleri bir araya toplar. Cilt tonunu açmayı hedefleyen ve lekelere iyi gelen C vitamini içeriği, bu üründe farklı formlarıyla yer alır. Saf C vitamini ve alpha arbutin sayesinde cilt tonunda aydınlanma meydana gelir ve yaşlanma belirtilerinin önüne geçilir. Ürün, 30 ml hacminde tasarlanır.

  • Asit türevleri içeriğine sahip ürün
  • 30 ml hacim seçeneği
  • C vitamini içeren bakım ürünü

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + Ascorbic Acid 8% 30 İçeriği

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + Ascorbic Acid 8% 30 İçeriği

Cilt tipine uygun içeriklere sahip olan The Ordinary 8 ascorbic acid plus 2 alpha arbutin ürünü, etkili bir antioksidan olması sayesinde sürüldüğü andan itibaren olumlu etki bırakmaya başlar. %2 oranında alfa arbutin içeren bakım serumu, koyu renkli lekelerin azalmasında önemli bir katkı sunar. Güneş ışınları ve hava koşullarının etkisiyle ciltte ton farklılıkları oluşur. Bakım serumu, cilt tonu görünümünü maksimum düzeyde eşit bir hale getirir. Yüksek oranda saflaştırılan bir biyosentetik olan alfa arbutin sayesinde lekeli görünüm azalır. Alfa arbutin ile C vitaminin bir arada kullanıldığı formülasyonların, su içeriğine sahip olmaması gerekir. Su içermeyen bir formülle tasarlanan The Ordinary ascorbic acid, içeriğindeki maddelerin optimum düzeyde aktif olmasını sağlar. Su içermeyen bu stabil çözelti, yağlı ve karma cilt tiplerine uygundur.

The Ordinary 2% Alpha Arbutin + 8% Ascorbic Acid Yorumları

The Ordinary 2% Alpha Arbutin + 8% Ascorbic Acid Yorumları

The Ordinary ascorbic acid 8% + alpha arbutin 2% 30 ml yorumlarında ürünün son derece etkili bir içeriğe sahip olduğundan bahsedilir. Dengeli formülü sayesinde cildi tahriş etmeden onarır. Yağsız bir şekilde formülize edilen serum, sürüldükten birkaç saniye sonra hafif yağlı bir his bırakabilir. Genellikle sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez uygulanan bu ürünü sürmeden önce, yüzünüzün cilt tipinize uygun bir temizleme jeli ile yıkanması tavsiye edilir. Temiz bir hale gelen cilt, serumu hızlı bir şekilde emer. Böylece serumun içerisinde bulunan etken maddeler, cilde iyice nüfuz eder. Serumdan birkaç damla kullanılması yeterli olur. Yüz ve boyun için birkaç damla yeterli olduğundan dolayı, 769915194524 koduna sahip ürünü uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Şişenin açıldıktan sonra 6 ay içerisinde bitirilmesi tavsiye edilir.

The Ordinary 2% Alpha Arbutin + 8% Ascorbic Acid Fiyatı

The Ordinary 2% Alpha Arbutin + 8% Ascorbic Acid Fiyatı

The Ordinary ascorbic acid 8% + alpha arbutin 2% 30ml fiyatı, ürünün sahip olduğu formül ve boyuta göre belirlenir. Klasik bir serum boyutu olan 30 ml, 6 ay için ideal bir kullanım alanı sunar. Asit içerikli olan bu ürünün, göz çevresi gibi hassas ve ince deri ile temasından kaçınılması tavsiye edilir. Cildi hassas bir hale getiren bu ürünü kullanım esnasında güneş kremi ile desteklemeniz önerilir. Böylece, hassaslaşan cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korur ve leke oluşumunun önüne geçersiniz. Olası bir tahriş durumunda ürünü kullanmayı bırakarak, doktora danışılması tavsiye edilir. Cam şişede tasarlanan serum, zamanla etkisini yitirmez. Asit ve C vitamini içeriğine sahip olan The Ordinary ascorbic acid 8 + alpha arbutin 2 30ml ürününü Trendyol’dan inceleyebilir ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.