The Ordinary Göz Altı Morlukları Ve Şişkinlikler Için Caffeine Solution 5% + Egcg 769915190670

519 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
7 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

The Ordinary Göz Altı Morlukları Ve Şişkinlikler Için Caffeine Solution 5% + Egcg 769915190670

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Supplement Marketi Satıcı Ünvanı: YUSUF GÜNERİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4330597171
    Bu ürün Supplement Marketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Göz Altı Morlukları Ve Şişkinlikler Için Caffeine Solution 5% + Egcg 769915190670

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

The Ordinary Caffeine Solution 5 + Egcg Göz Serumu

Her sabah aynaya baktığınızda sizi şiş bir yüzün bekliyor olma ihtimali oldukça yüksektir. Ağır geçen bir günün ardından ertesi gün şiş gözler ve morarmış göz altları sizi bekliyor olabilir. Bu gibi durumlar için imdadınıza The Ordinary Caffeine Solution yetişir. Bazen makyajla dahi göz altı morlukları kapanmayabilir. Her gün düzenli olarak uygulayacağınız Göz Altı Morlukları Ve Şişkinlikler İçin Caffeine Solution 5% + Egcg 76991519067 ile etkili sonuçlar yakalayabilirsiniz. Konsantre formu sayesinde uzun bir süre az miktarda ürünü uygulayarak yeterli sonuçlar elde edebilirsiniz. The Ordinary Göz Altı Morlukları Ve Şişkinlikler İçin Caffeine Solution 5 + Egcg ile içeriğindeki kafein ve yeşil çay katekini sayesinde mucizevi etkileri cildinizde tecrübe edebilirsiniz. Sabah şiş bir yüzle uyanmak sizin için motive düşürücü ise bu ürün vazgeçilmez ürünleriniz arasında yer alabilir. The Ordinary Caffeine Solution 5 + Egcg ihtiyacınız olan ilgiyi cildinize verir.

  • Göz altı morluklarını giderir
  • Konsantre form ile uzun kullanım
  • Şişliklerin indirir

Cilt Tonunu Eşitler Daha Canlı Gösterir

Cilt Tonunu Eşitler Daha Canlı Gösterir

Yüzünüzde renk eşitliği görsel açıdan güzel ve istenen bir durumdur. Cildini eşitlemek adına kozmetiklerden yardım almayı tercih etmeyenler Göz Altı Morlukları Ve Şişkinlikler İçin Caffeine Solution 5% + Egcg kullanarak bu etkiye ulaşabilirler. Yorgunluk ve stres göz altlarının kararmasına ve istenmeyen görüntülerin oluşmasına sebebiyet verebilir. Cilt bakımına gidip onlarca lira para harcamak yerine The Ordinary Caffeine serumu ile istediğiniz görüntüye kavuşabilirsiniz. Uzun süreli kullanımda kesin sonuçlar elde edebilirsiniz. The Ordinary Caffeine Solution 5 + Egcg Kullananların eşsiz yorumlarından faydalanarak aklınızdaki soru işaretlerini kaldırabilirsiniz. Ordinary Göz Altı Morluklarına iyi gelir ve aynı zamanda göz altındaki şişliklere de nüfus ederek görünümünü azaltır. Her iki duruma çözüm getirilmesi cilt tonunun eşitlenmesine giden yolu açar. The Ordinary Göz Altı Morlukları Ve Şişkinlikler İçin Solution sıkıntılarınıza iyi gelmesi için özenle hazırlanmış bir formüle sahiptir. Çeşitli kampanyalar sayesinde ürünü uygun fiyata alabilirsiniz.

Yüzünüzdeki Şişliklerden Kurtulun

Yüzünüzdeki Şişliklerden Kurtulun

Göz altı morlukları zamanla oluştuğu gibi geçmesi de zamanla olur. Bu durum şişlikler için geçerli değildir. Gözlerimiz gün içerisinde şişip inebilir. Lakin sabah şiş gözlerle uyandığınızda makyajınızı yapmadan önce normale dönmesini isteyebilirsiniz. Göz Altı Morlukları Ve Şişkinlikler İçin Caffeine Solution 5 + Egcg şişkinlikleri giderirken nemlendirme sağlar. Böylece sabah oluşan şişlikler inmeye ve gözleriniz normale dönmeye başlar. The Ordinary Göz Altı Morlukları Ve Şişkinlikler İçin Caffeine Solution kısa sürede gözle görülür etkiler sağlar. The Ordinary Caffeine Solution 5 + Egcg kullanımı sabah kalktığınızda ve akşam yatarken kullanıma uygundur. Alınan az miktarda ürün göz çevresine masaj yapılarak yedirilir. The Ordinary Caffeine Solution kullananlar şişliklerde kısa vadede, morluklarda ise uzun vadede harika sonuçlar aldıklarını belirtirler.

Trendyol’da İndirimli Caffeine Solution Fiyatları

Trendyol’da İndirimli Caffeine Solution Fiyatları

Cilt bakım ürünleri genel olarak içeriği doğal olduğu zaman maliyetlidir. Göz Altı Morlukları Ve Şişkinlikler İçin Caffeine Solution gücünü kafeinden ve yeşil çay katekininden aldığı için birinci kalite ürünler arasında yer alır. Bu durum maliyetli olacağı fikrini getirebilir. Çeşitli kampanyalar ve fırsatlar ile bu ürünü oldukça uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. The Ordinary Göz Altı Morlukları Ve Şişkinlikler İçin Caffeine Solution Kullananlar uzun süreli kullanım için yeterlidir.Bu da onu uygun fiyatlı bir ürün haline getirir. The Ordinary caffeine solution 5 + Egcg Göz Serumu 30ml olmasına karşın konsantre formundan dolayı yaklaşık altı ay kadar kullanılacak boydadır. Cildinizi şımartmanın ve bebekler gibi bakmanın yolu da Ordinary Caffeine Solution serumdan geçer.