The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
12 saat 10 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
989 TL949 TL
10 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2. Ürüne %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.044 TL
10 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2. Ürüne %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.849,90 TL1.479,92 TL

Ürün Bilgileri

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3KA Satıcı Ünvanı: 3 KA GIDA KOZMETİK TEKSTİL MAKİNA İNŞAAT TİCARET PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001064768200015 Vergi Kimlik Numarası: 0010647682
    Bu ürün 3KA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The ordinary glycolic acid 7% toning solution 240ml % 7 glikolik asit, amino asitler, aloe vera, ginseng ve tazmanya biber ile glikolik asit, cildi temizleyen bir alfa hidroksi asittir. Bu% 7 tonlama çözeltisi, cildin parlaklığını ve görünür berraklığını arttırmak için hafif bir peeling sağlar. Formül ayrıca sürekli kullanımla cilt dokusunun görünümünü de iyileştirir. Bu formül asit kullanımı ile ilişkili tahrişi azaltmak için çalışılmış bir tasmanian pepperberry türevi içerir. Bu türev bitki kökenlidir ve mevsimsel olarak renge göre değişir ve bu renk değişimi zaman zaman formülde görülebilir. Formül ayrıca, hem görünür parlaklık hem de yatıştırıcı faydalar için ginseng kökü ve aloe veranın eklenmesiyle desteklenir. Kontrendikasyonları: Bu formül hassas, peeling veya tahriş olmuş cilt üzerinde kullanılmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Şişe
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

The Ordinary 769915190977 Glycolic Acid 7% Toning Solution

The Ordinary Glycolic Acid %7 toning solution, cildinizin daha bakımlı ve güzel görünmesini sağlar. İnsan sağlığı ve çevresel duyarlılık göz önünde bulundurularak imal edilen ürün, pek çok cilt probleminin giderilmesinde etkilidir. Teninizi etkili bir biçimde temizleyen bu tonik, kısa sürede gözle görülür değişiklikler ortaya koyar. The Ordinary %7 Glycolic toning solution, nitelikli ve zengin bir içeriğe sahiptir. Özellikle cansız ve donuk ciltlerde hareketlenme sağlayan sıvı, siyah nokta ve yağlanma problemleriyle de savaşır. Ürün, 240 ml’lik güvenli şişesiyle gönderilir. İnce dizayn edilen şişe kapağı, sıvıyı daha verimli kullanmanıza olanak sağlar. Glycolic Acid %7 toning solution her yönüyle dünyaca ünlü The Ordinary kalitesini yansıtır.

  • Kullanım Alanı: Cilt Bakımı
  • Kullanım Amacı: Cilt Temizliği
  • Form: Tonik

The Ordinary 7% Glycolic Acid Toning Solution’ın İçeriği Nedir?

The Ordinary 7% Glycolic Acid Toning Solution’ın İçeriği Nedir?

The Ordinary %7 Glycolic toning solution, cilt yüzeyine etki eden bir eksfoliyandır. Ürün benzersiz formülüyle teninizin daha aydınlık ve bakımlı görünmesini sağlar. Etkili temizlik imkânı sunan solüsyon, cilt dokusunu düzenlemeye de yardımcı olur. Bu sıvının formülünde; Tazmanya lanceolata meyve/yaprak özü, glikolik asit, aloe barbadensis yaprak suyu, panax ginseng kökü özü gibi maddeler bulunur. Su bazlı olarak tasarlanan tonik, cildi ağırlaştırmaz. Ayrıca üründe, Tazmanya biberi kullanıldığı için zaman zaman renk değişiklikleri görülebilir. Bu, sıvının bozulduğu anlamına gelmez. The Ordinary %7 Glycolic toning solution, pH’ı yaklaşık olarak 3.6 olan bir üründür. 3.6 seviyesi sıvının cildinize tam uyum sağladığını gösterir. Solüsyonun formülündeki tüm bileşenler arasında, cilde fayda sağlayacak ideal bir denge vardır.

The Ordinary 7% Glycolic Acid Toning Solution Ne İşe Yarar?

The Ordinary Glycolic Acid %7 toning solution, daha sağlıklı ve canlı bir cilde sahip olmak için kullanılan bir temizleyicidir. Ürün özellikle donukluk problemiyle savaşır. Cildin daha renkli ve bakımlı görünmesini sağlar. Söz konusu sıvıyı kullanarak yaşlanma belirtileriyle de mücadele etmeniz mümkündür. Çünkü toniğin içeriğindeki zengin bileşenler kırışıklık başta olmak üzere tüm yaşlanma etkilerini ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Özellikle leke problemlerinin giderilmesinde etkili sonuçlar ortaya koyan The Ordinary %7 Glycolic toning solution, güneşin etkilerini de minimuma indirmeye çalışır. Ürün, nemlendirici etki de yapar. Bilhassa yanak kısımlarında oluşacak kurumaların önüne geçer. Her açıdan cildinizi iyileştirmeye yarayan tonik, 240 ml’lik şişesiyle uzun süreli kullanıma uygundur.

The Ordinary 7% Glycolic Acid Toning Solution Nasıl Kullanılır?

The Ordinary Glycolic Acid %7 240 ml toning solution, uygulaması son derece kolay olan bir üründür. Cilt bakımı yapacak bireylerin öncelikle ürünü uygulayacakları alanı temizlemeleri gerekir. Yıkanan yüze bir pamuk yardımıyla söz konusu sıvı sürülebilir. Tonik tüm cilt tiplerine uygundur. Yağlı ciltlerde akne problemini, kuru tenlerde ise pütürlü görünümü gideren ürün, pek çok cilt sorununda etkilidir. Solüsyon uygulandıktan sonra durulama gerektirmez. Temizleme işleminin ardından cilde çeşitli nemlendirici ürünler uygulanabilir. Sıvı, açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketilmelidir. Ayrıca toniğin özellikle gece kullanılması tavsiye edilir. Tüm dünyada beğeniyle kullanılan bu ürün, Türkiye’de de alkış toplar. Tüketici memnuniyeti için Trendyol’daki The Ordinary Glycolic Acid %7 toning solution yorumlarına göz atılabilir. Siz de cilt bakımızı etkili hâle getirmek amacıyla söz konusu ürünü uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz. Hatta toniği bakımlı olmaya özen gösteren sevdiklerinize bir armağan olarak da düşünebilirsiniz.