Not: Hyaluronik asit ciltte doğal olarak bulunur, ancak cilt içindeki doğal işlevi hidrasyon değildir.
Pek çok ürün, hidrasyon yararlarını iddia etmek için ha kullanmıştır, ancak ha, cilde nüfuz edemeyecek kadar büyük bir moleküldür ve bunun yerine yüzeye oturur ve yüzün geçici olarak yumuşak ve nemli hissetmesini sağlayarak cildinizden nem çekebilir ürün durulandıktan sonra daha fazla ha’ya ihtiyacınız vardır.
Bu formül, yalnızca geçici yüzey hidrasyonunu iyileştirmek için ciltten su çekmeden çoklu derinlikli hidrasyon ve gözle görülür dolgunluk sağlamak için çeşitli moleküler ağırlıklara sahip ha formlarının yanı sıra bir ha çapraz polimerini kullanır.
Talimatlar
Sabah ve akşam yüz kremlerinden önce birkaç damla uygulayın.
Ingredients
Aqua (water), sodium hyaluronate, pentylene glycol, propanediol, sodium hyaluronate crosspolymer, panthenol, ahnfeltia concinna extract, glycerin, trisodium ethylenediamine disuccinate, citric acid, ısoceteth-20, ethoxydiglycol, ethylhexylglycerin, hexylene glycol, 1,2-Hexanediol, phenoxyethanol, caprylyl glycol.