The Ordinary Retinol In Squalane 0,5% 30ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
789,90 TL

Ürün Bilgileri

The Ordinary Retinol In Squalane 0,5% 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3KA Satıcı Ünvanı: 3 KA GIDA KOZMETİK TEKSTİL MAKİNA İNŞAAT TİCARET PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001064768200015 Vergi Kimlik Numarası: 0010647682
    Bu ürün 3KA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN DETAYLARI % 0.5 saf retinol içeren yüksek konsantrasyonlu, susuz çözelti. İnce çizgilerin görünümünü, UV ışınlarından kaynaklanan cilt hasarını ve genel yaşlanma belirtilerini azaltır. Cilt tipi : tüm cilt tipleri Tutarlılık : serum Özellik : anti-aging, anti-pigment Yaş : 20+ UYGULAMA Akşamları yüze az miktarda uygulayın - su serumundan sonra ama daha ağır tedavilerden önce. Diğer retinoid preparatları ile birlikte kullanmayın. Korunmasız güneş ışığından kaçının. Serin ve kuru bir yerde saklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Retinol
  • SPF Korumasız
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

The Ordinary Retinol In Squalane 0,5% 30 ml

Yıpranan ve hasar gören ciltlerin toparlanabilmesi için serum kullanmak son derece önemlidir. Gece ve gündüz olmak üzere iki farklı zamanda kullanılan serum çeşitleri bulunur. Gece serumları, uyku boyunca cildinizin tazelenmesine ve nem değerinin korunmasına yardımcı olur. The Ordinary markası tarafından üretilen retinol serum, canlandırıcı etkiye sahiptir. Antialerjik özelliği ile güvenli bir deneyim elde etmeye imkan tanır. Cilt üzerinde tahrişe ya da kızarıklığa neden olmaz. Bu sayede kadın müşteriler tarafından yoğun ilgi görür. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu ürün son derece kaliteli bir deneyim yaşatır. UV ışınlarından doğan lekelerin giderilmesinde de oldukça etkilidir. Siz de günlük bakım rutinlerinize kaliteli bir serum eklemek istiyorsanız The Ordinary retinol in squalane 0,5% 30 ml satın alabilirsiniz.

  • Canlandırıcı etki
  • Retinol içerikli
  • Antialerjik özellik

Canlandırıcı The Ordinary Retinol In Squalane 0,5% 30 ml

Canlandırıcı The Ordinary Retinol In Squalane 0,5% 30 ml

Serum çeşitlerinin canlandırıcı bir özelliği bulunur. Kadınların günlük bakımında kullanması gereken bu ürünler, eşsiz formülüyle canlandırıcı bir etki sunar. The Ordinary retinol in squalane 0,5% 30 ml şeklinde satışa sunulur. Geceleri kullanılan bu ürün, günlük yorgunluğun maruz bıraktığı etkileri ortadan kaldırır. Bileşenlerinde 0.5 saf retinol bulunur. Bu sayede yüksek koruma imkanı sunar. İnce çizgilerin cilt üzerinde atılmasına ve genel hatların toparlanmasına yardımcı olur. Bununla birlikte yaşlanma etkilerini kısa sürede ortadan kaldırır. Canlandırıcı etkisi sayesinde kullanım amacınızın karşılanmasına imkan tanır. Siz de yüksek etki gösteren kaliteli bir serum arıyorsanız markanın ürettiği bu ürünü satın alabilirsiniz. The Ordinary retinol in squalane 0,5% 30 ml yorumları ürünün alt kısmında yer alır. The Ordinary retinol 0.5 in squalane kullananların geri dönüşlerine yorumlardan ulaşabilirsiniz. Bu sayede gerekli bilgileri edinebilir, merak ettiğiniz sorulara kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz.

Tüm Cilt Tipine Uygun The Ordinary Retinol In Squalane

Tüm Cilt Tipine Uygun The Ordinary Retinol In Squalane

Cilt tipine uygun serumlar tercih etmek, güvenli kullanım açısından son derece önemlidir. Her cilt tipine uygun olarak üretilen birbirinden farklı model bulunur. Bunun yanı sıra her cilt tipine uygun olan çeşitler de mevcuttur. The Ordinary retinol 0.5 in squalane her cilt tipine uyum sağlar. Anti alerjik bir kullanım imkanı sunan bu model, tahrişlerin engellenmesine yardımcı olur. Bununla birlikte lekelerin giderilmesine imkan tanır. Aynı zamanda cilt tonunun eşitlenmesinde de son derece etkilidir. Yaşlanma karşıtı olduğundan, sarkmaların ve kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Serum içerisinde bulunan retinol, hücrelerin büyümesinde ve güçlendirilmesinde etkilidir. Bununla birlikte kolajen üretimine de destek olur. The Ordinary retinol in squalane 0,5% 30 ml kullananlar ürünün yapısından her cilt tipine uygun olmasından memnundur. Siz de bu ürünü satın alabilir, güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Avantajlı The Ordinary Retinol In Squalane 0,5% 30 ml Fiyatı

Avantajlı The Ordinary Retinol In Squalane 0,5% 30 ml Fiyatı

Retinol içerikli serumlar, A vitamini dengesinin oluşturulmasına yardımcı olur. Bununla birlikte yaşlanmaya karşı tedavi edici bir niteliğe sahiptir. The Ordinary markası tarafından üretilen bu serum retinol içeriklidir. Kullanımı son derece kolay olduğundan üst kısmında bulunan pompayı hafif bir biçimde yüzünüze sıkabilirsiniz. Ardındana el yordamıyla pratik bir biçimde cildinize sürebilirsiniz. Ürünü gece uyumadan önce kullanmanız tavsiye edilir. Uyku süresince kurumaların önlenmesine ve nem dengesinin sağlanmasına yardımcı olur. Markın satışa sunduğu bu seruma Trendyol’da 769915194012 kodu ile aratarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Böylelikle pratik bir deneyim elde edebilirsiniz. The Ordinary retinol in squalane 0,5% 30 ml fiyatı hakkında bilgi alabilir. Ürünün avantajlı fiyatından faydalanarak bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Böylelikle cildinize uyum sağlayarak yaşlanma belirtilerini ortadan kaldıran bir seruma sahip olabilirsiniz.