The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + Ha Spheres 2% 30ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + Ha Spheres 2% 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BATI KOZMETİK Satıcı Ünvanı: AHMET OKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6370019609
    Bu ürün BATI KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% 30ml Susuz, Silikonsuz Kararlı Bir Süspansiyon C vitamini, cilt tonunu aydınlatan ve yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltan etkili bir antioksidandır. Not: Müşterilerimizin tavsiyelerine dayanarak, bu formül artık daha kolay dağıtım için tüp biçiminde sunulmaktadır. Bu ürün% 23 L-Askorbik Asit tozunun susuz bir süspansiyonudur. Not: Bu formülün formatı çok ince L-Askorbik Asit tozunun bir süspansiyonudur ve bu nedenle, son derece yüksek C Vitamini konsantrasyonlarının topikal olarak en doğrudan maruz kalmasını sağlar. Böyle bir formatta dikkate alınması gereken 2 önemli husus vardır: 1)İlk 1-2 hafta boyunca cildin toleransı artıncaya kadar çok güçlü bir karıncalanma ancak tahriş edici olmayan bir his beklenir. Duygu tahammül edemeyecek kadar güçlüyse, formül her uygulamada tercih ettiğiniz diğer kremlerle veya serumlarla karıştırılabilir. 2) Cilde maruz kalınan toz formülü serum, losyon veya krem gibi hissetmesine izin vermez ve her uygulama cilt tarafından emildiğini hissetmek için birkaç saniye gerektirir. Bu formül uygulamadan sonra birkaç saniye kumlu hisseder. Bu histen kaçınmayı tercih ederseniz, biz Silikon% 30 C Vitamini Süspansiyonu öneririz. Talimatlar Sabah veya akşam yüze küçük bir miktar uygulayın. Gözlerle temasından kaçının. Uygulamadan sonra karıncalanma hissi beklenebilir. Ingredients Ascorbic Acid, Squalane, Isodecyl Neopentanoate, Isononyl Isononanoate, Coconut Alkanes, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Ethylhexyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Glucomannan, Coco-Caprylate/Caprate, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Crosspolymer, Trihydroxystearin, BHT.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

The Ordinary 769915190700 Vitamin C Suspension 23% + Ha Spheres 2% 30ml

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% 30 ml krem, cilt üzerinde sağladığı etkiyle ön plana çıkan bir üründür. Bu krem, farklı cilt tiplerine uyum sağladığı için herkes tarafından güvenle tercih edilebilir. Düzensiz cilt tonunu dengelemek amacıyla bu üründen yardım alabilirsiniz. Ayrıca yüzündeki ince çizgi oluşumlarına karşı da serumun önlemeye yardımcı etkisi bulunur. Bu durum, ciltteki yaşlanma belirtilerinin iyileştirilmesi için de önem taşır. Aynı zamanda tüm cilt tipleri üzerinde aydınlatıcı etki sağladığı için de bu krem, pek çok kişinin günlük bakım rutini arasına girmeyi başarır. Ürünün yenilenen formülü de cildin serumu emme kapasitesini yüksek hâle getirir. Böylece kremin etkisini kısa sürede gözlemlemeniz mümkün olur.

  • Yoğun miktarda C vitamini içerir.
  • Yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcıdır.
  • 30 ml içeriğe sahiptir.

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% Kremin Özellikleri Nelerdir?

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% Kremin Özellikleri Nelerdir?

The Ordinary Vitamin C Suspension 23 + HA Spheres 2 krem, kaliteli içeriği sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanır. Kremin içeriğinde %23 oranında saf Askorbik Asit konsantrasyonu yer alır. C vitamini katkısı, kreme antioksidan özellik katar. Bu krem, susuz ve silikonsuz olarak hazırlanır. Böylece yüksek orandaki C vitamini konsantrasyonu, cildinize doğrudan ulaşabilir. Krem, hafif kumlu bir yapıya sahiptir. Uygulama sonrasında da bu kumlu his bir süre cildinizde kalır. Ürünün tüp formu, kremi kolay dağıtmanın yanında taşıma sırasında da kullanıcılara avantaj sağlar. Bu ürünü, seyahatlerinizde bile yanınızda taşıyarak düzenli kullanım imkânı elde edebilirsiniz. Anti-alerjik özelliğe sahip olan bu krem 30 ml içeriğiyle kullanıma sunulur.

The Ordinary Vitamin C Suspension Kremi Kimler Kullanabilir?

The Ordinary Vitamin C Suspension Kremi Kimler Kullanabilir?

The Ordinary markasının üretimi olan etkili krem, tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygundur. Kaliteli maddelerden üretildiği için pek çok kişinin güvendiği bakım ürünleri arasında bulunur. Bu kremin, ilk kez C vitamini içeriği kullanan kişiler tarafından kontrollü şekilde kullanılması önerilir. Kullanım öncesi, küçük bir miktar kremle alerji testi yapmayı tercih edebilirsiniz. Bu krem, gençler için ciltlerine aydınlık görünüm vermek amacıyla kullanılabilir. Aynı zamanda orta yaşlı kişiler için de yaşlılık belirtilerini azaltmaya yardım amacıyla cilt bakım rutinine eklenebilir. The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% 30 ml yorumlarında da ürünün farklı cilt tiplerine sahip kişiler tarafından kullanıldığı gözlemlenebilir. Bu incelemelerde, farklı deneyimleri gözlemleyerek kremin sağladığı etkiyi de detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.

Vitamin C Suspension 2% Ha Spheres Krem Nasıl Kullanılır?

The Ordinary Vitamin C Suspension 2% Ha Spheres Krem Nasıl Kullanılır?

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% 30 ml içerikli kremin kullanımı sırasında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Ürünün, sabah veya akşam bir kez kullanılması tavsiye edilir. Bu krem, günlük bakım rutinine eklemek için uygun içeriğe sahiptir. C vitamini konsantrasyonu yüksek olduğundan kremin küçük miktarlarla uygulanması önerilir. Kremin cilt tarafından emilmesi birkaç dakika sürebilir. Gözle temasından kaçınmak da kullanım sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar arasındadır. Özellikle kremi ilk kez kullanan kişilerin cildinde karıncalanma hissi oluşması normaldir. Bu his, 1 ya da 2 hafta boyunca uygulama sırasında gözlenebilir. Durumdan rahatsız olursanız tercih ettiğiniz farklı krem ve serum çeşitleriyle karıştırarak seyreltme işlemi yapabilirsiniz. Kremi kullandıktan sonra durulama işlemi yapmanız gerekmez. Bu serum, cilt bakımı rutininizin son aşaması için tercih edilebilir. Kaliteli içeriğiyle ve sağladığı etkiyle ön plana çıkan bu kremi, Trendyol üzerinde sunulan avantajlarla satın alabilir; bakım ürünlerinizin arasına ekleyebilirsiniz.