1
Chia Tohumu kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

The Spicex Organic SpiceX Chia Tohumu 100 Gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

The Spicex Organic SpiceX Chia Tohumu 100 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KANNECİ Satıcı Ünvanı: YUNUS EMRE KANNECİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4960555726
    Bu ürün KANNECİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The SpiceX Organic Chia Tohumu, mutfaklarınızda hem besleyici hem de lezzetli bir unsur oluşturur. Chia tohumları, Amerika'nın eski uygarlıkları tarafından yetiştirilen ve günümüzde de sağlık ve beslenme dünyasında önemli bir yere sahip olan bir bitkinin sunmuş olduğu değerli özelliklerle doludur. Chia tohumlarının tarihi, Meksika ve Orta Amerika'nın antik uygarlıklarına kadar uzanır. Bu tohumlar, Aztek ve Maya uygarlıkları tarafından gıda, ilaç ve hatta dini ritüellerde kullanılmıştır. The SpiceX Organic olarak biz, sizlere bu çeşitli ve besleyici tohumları sunmayı hedefliyoruz. The SpiceX Organic Chia Tohumu, kahvaltılardan salatalara, smoothie'lere kadar geniş bir yelpazede kullanılabilir. Yoğurt veya müsliye eklenerek kahvaltıları daha besleyici hale getirebilir veya smoothie'lere ekstra bir doygunluk hissi katabilir. The SpiceX Organic Chia Tohumu, birçok tarifin ana malzemesi olabilecek kadar çeşitli kullanımlara sahiptir. Chia Tohumları, yalnızca en kaliteli ürünlerden seçilir ve tazeliklerini ve besin değerlerini korumak için özenle işlenirler. Her paket, The SpiceX Organic'ın kalite standartlarını ve bu besleyici ve çok yönlü tohumları yansıtır. The SpiceX Organic Chia Tohumu, hem besin değeri hem de çok yönlü kullanımıyla her mutfakta bulunması gereken bir ürün olarak kabul edilir. Yemeklerinize ve içeceklerinize ekstra bir doygunluk ve besin katmak için kullanın ve her bir lokmanın veya yudumun keyfini çıkarın. Gerek sağlıklı bir yaşam tarzını sürdürmeye çalışan bir birey olun, gerekse yemeğinize veya içeceğinize hızlı ve kolay bir şekilde besin değeri katmak isteyin, The SpiceX Organic Chia Tohumu mutfakta eksik olmaması gereken bir üründür. *Ürün net 100 gramdır. *Ürün şeffaf kilitli doypack paketlerde gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver