TheLifeCo Organik Tatlı Yap Paketi (HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI & ŞEKERİ, SİYEZ BUĞDAY UNU) ( Vegan)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TheLifeCo Organik Tatlı Yap Paketi (HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI & ŞEKERİ, SİYEZ BUĞDAY UNU) ( Vegan)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • TheLifeCo Organik Siyez Buğday Unu TheLifeCo Organik Siyez Unu, 10 bin yıllık geçmişiyle genetik formunu koruyan ve ata tohumundan üretilen organik siyez buğdayının taş değirmenlerde, geleneksel yöntemlerle un haline getirilmesiyle üretilir. Siyez buğdayı 14 kromozom yapısıyla dünya üzerindeki ilk buğday çeşitlerindendir. Yapılan çalışmalarda siyez buğdayının dünya üzerindeki en düşük gluten oranına sahip olduğu ortaya çıkmış ve yüksek lutein oranına sahip olduğu belirlenmiştir. Türkiye'de Siyez Buğdayı organik ve nadir olarak Kastamonu bölgesinde gerçekleştirilir. TheLifeCo Organik Hindistan Cevizi Yağı Nedir? Hindistan Cevizi Yağı çok yönlü kullanım alanına sahip zengin bir süper gıdadır. TheLifeCo Organik Hindistan Cevizi Yağı, organik tarımla üretilen Hindistan cevizlerinin soğuk sıkım yöntemiyle sıkılmasıyla elde edilmiştir. Soğuk sıkım yöntemiyle yağın içinde bulunan vitaminler ve faydalı diğer elementler korunur. Soğuk sıkım Organik Hindistan Cevizi Yağı kozmetik amaçlı saç ve cilt bakımında ve gıdalarda güvenle kullanılabilir. Organik, soğuk sıkım olması ve enfes tadı sayesinde rakipsizdir. TheLifeCo Organik Hindistan Cevizi Şekeri Nedir? Sağlıklı beslenme dediğimizde ilk akla gelen konulardan birisi de şeker tüketimi ve neden olduğu zararlı etkilerdir. Buna paralel olarak, gündelik hayat içerisinde çok fazla maruz kalınan rafine şekerin nasıl daha sağlıklı hale getirebileceği, bunun için hangi alternatiflerin kullanılabileceği konusu da her geçen gün daha popüler hale gelmektedir. TheLifeCo Organik Hindistan Cevizi Şekeri bu amaçla üretilmiş, rafine olmayan, doğal ve organik bir şeker alternatifi olarak tercih edilmektedir.
Geri Bildirim Ver