Thepack Bebek bakım çantası Thepack Trendy Çizgili Bordo

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Thepack Bebek bakım çantası Thepack Trendy Çizgili Bordo

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Annelerimizin seyahatlerinde kolaylık sağlamak amacıyla üretmiş olduğumuz ve Türkiye'de ürettiğimiz bebek bakım çantalarımızda ihtiyaçlarınız en ince ayrıntısı ile düşünülmüş ve tasarlanmıştır. İzalasyonlu biberon cepleri ile bebeğinizin mamasının sıcaklığını 3 saate kadar koruyabilirsiniz. Çantalarımızdaki kumaşlar en iyi kalitede ve su geçirmez kumaştır. Anne ve bebek bakım çantalarımız sizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz çünkü kullandığımız malzemeler ve işçilik konusunda çok hassas davranıyor ve son kontrolde tekrar tekrar kontrol ediyoruz. Kullandığımız fermuarlar da takılma ve tutukluk yapmaması için en iyi fermuarları seçiyoruz. Anne bebek çantalarımız da en önemsediğimiz konu çantanın kolay bir şekilde açılması ve ihtiyaçlarınıza kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlayabilmektir. Bunun için çelik çerçeve kullanılarak tasarladığımız balık ağzı şeklinde ki açılması ile bebek bakım çantanızın içini rahatlıkla düzenleyebilir ve kategorize edebilirsiniz, herşey yerli yerinde düşüncesinden hareketle thepack anne bebek çantalarımızın iç kısmının her yerinde cep gözler mevcuttur. Diğer önemsediğimiz ise kirli ve ıslak eşyalarınızın konabilmesi için su geçirmez bir bölmenin olmasıdır.Thepack anne bebek bakım çantanızın sırt kısmındaki fermuarlı cepte bunun işin tasarlanmıştır. Sadece 500 gram ağırlığında ki bebek çantalarımızla hem bebeğinizi hem de çantanızı hiç zorlanmadan taşıyabilirsiniz. Bebek çantalarımızda ki askı aparatları sayesinde her marka bebek arabasına rahatlıkla asabilir ve ihtiyacınız olan eşyayı rahatlıkla çantanızdan alabilirsiniz. Anne bebek bakım çantalarımız bebeğiniz büyüdüğünde de rahatlıkla kullanabileceğiniz modern bir tasarıma sahiptir. Bir çok renk alternatifi ile kız veya erkek bebeğinize uygun ve babalar içinde rahatlıkla kullanılabilen bebek çantalarımız ile en değerliniz bebeğinizi güle güle büyütün.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Model Sırt Çantası
  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver