ThePinkStuff Mucizevi Oxi Toz Leke Çıkarıcı Beyazlar

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
235,95 TL227,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
246,80 TL
3. Ürüne 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
257,99 TL
2 Adet ve Üzeri 33 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
257,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ThePinkStuff Mucizevi Oxi Toz Leke Çıkarıcı Beyazlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Annebebekmarketi Satıcı Ünvanı: BURAK KAYAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5370734865
    Bu ürün Annebebekmarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Pink Stuff Mucizevi Oxi Toz Leke Çıkarıcı (Beyazlar) Beyazlar için özel etkiye sahip Mucizevi Oksi Toz Leke Çıkarıcı, sert kimyasallara ihtiyaç duymayan içeriğiyle lekeleri kolaylıkla çıkarabilen bir formülasyona sahiptir. Beyaz çamaşırlarınız, havlularınız,yatak takımlarınız ve çok daha fazlasında oluşan lekeleri suyla temasıyla yok eder. Oxi formülasyonu, inatçı lekelere karşı üstün performans elde etmek için oluşturulmuş olup ve çamaşırlar eşsiz kokusuyla birlikte artık daha temiz ve canlı! Kullanım Talimatı:The Pink Stuff Mucizevi Oxi Toz Leke Çıkarıcı (Beyazlar) yakın renkler(beyazları beyazlar ile açık renklileri açık renkliler ile) için kullanımı uygundur. En zorlu lekelere karşı makineye atmadan önce The Pink Stuff Oxi Leke Çıkarıcı Sprey'le lekeli bölgeye ön işlem yaparak verimliliğinizi arttırın! Dozaj için:1 doz 30gr. dır. Elde yıkama için:1 doz(30gr.) Mucizevi Oxi Leke Çıkarıcıyı bir kaba yaklaşık 3 litrelik su ilave ederek, en fazla bir saat olmak üzere çamaşırları bekletip ardından el ile yıkayıp,durulayınız. Çamaşır Makinesi için:Kullanmış olduğunuz çamaşır deterjanını makinenin deterjan haznesine ekleyip üstüne 1 doz(30gr.)Mucizevi Oxi Toz Leke Çıkarıcıyı(Beyazlar) mevcut kullanmış olduğunuz deterjanınız üzerine ekleyiniz. Standart lekeler için ölçüt 1(30gr.) dozdur.İnatçı lekeler için miktarı 2 doza(60gr.) çıkarınız. Kullanırken dikkat edilmesi gerekenler:Giysiniz üzerinde yer alan yıkama talimatlarına uyunuz. Renk haslığıyla ilgili bir şüpheniz varsa önce küçük bir alanda deneyimleyerek ilerleyiniz. Hassas kumaşlar üzerinde kullanmayınız.(yün,ipek,deri) Cilalı ve kaplamalı yüzeyler üzerinde kullanmayınız.(Ahşap ve Metal yüzeyler) Çamaşır suyu'yla kullanmayın ve benzeri sembol bulunan giysilerde kullanmayınız. Kumaşları soba ve kalorifer gibi metalımsı yüzeyler veya ısıtıcalarda kurutmayınız. Ön işlem görmüş veya ıslatılmış kumaşları yıkamadan önce veya sonra güneş ışınlarıyla doğrudan temasta bırakmayınız. Ürünü kendi kabında tutunuz çünkü aktaracağınız kap hava sızdırabileceğinden yani dışarıya oksijen vermeye devam edeceğinden bu durum ürünün mevcut yapısını bozacaktır. Kullanmadığınız zamanlarda ürünü kendi kabında kapalı bir şekilde tutunuz.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1,5 - 3 kg
  • Form Toz
  • Hacim 2000 - 4000 ml
Geri Bildirim Ver