Theraband Yeşil 1.50 m Direnç Lastiği

257 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Theraband Yeşil 1.50 m Direnç Lastiği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FTRSHOP Satıcı Ünvanı: EBRAR GÜNDÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6510580234
    Bu ürün FTRSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evde kullanım için özel kesilmiş 1.5 m uzunluğundaki versiyondur.
  • Temel Amaç: Germe ve mobilizasyon
  • Rehabilitasyonda kuvvetlendirme ve germe egzersizlerinin seviyesi arttırılabilir.
  • Bu bant evde ofiste seyahatte kullanılabilir

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Direnç Lastiği
  • Uzunluk 150 cm
Geri Bildirim Ver

Theraband Yeşil 1,50 m Direnç Lastiği

Theraband yeşil 1.50 m direnç lastiğini kullanarak spor yapabilirsiniz. Özellikle evde kullanım için geliştirilen ürünle vücudunuzu güçlendirebilirsiniz. Rehabilitasyonda kuvvetlendirme ve germe egzersizlerinde lastikten faydalanılabilir. Hareketlerin zorluk seviyesini artırarak kaslarınızın gergin olmasını sağlayabilirsiniz. Bu ürünün kullanımı son derece kolaydır. Özel bir alana ihtiyaç duymadan Theraband yeşil 1.50 m direnç lastiğini evinizin herhangi bir odasında kullanabilirsiniz. Bu ürünü tatile giderken yanınıza alabilirsiniz. Antrenmanlara ara vermeden günlük hedefler gerçekleştirilebilir. Çok yönlü olan ürün sayesinde birbirinden farklı hareketleri yapmak mümkün olur. Theraband yeşil, kullanıcıların beğenisini kazanır. Daha sağlıklı ve fit bir vücuda kısa sürede sahip olmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Ürün 1.5 metre uzunluğundadır.
  • Direnç lastiğinin eni 13 cm’dir.
  • Spor malzemesi doğal kauçuk lateks içerir.

Theraband Yeşil 1.50 M Direnç Lastiğinin Özellikleri Nelerdir?

Theraband Yeşil 1.50 M Direnç Lastiğinin Özellikleri Nelerdir?

Theraband yeşil 1.50 m direnç lastiği doğal kauçuk lateks içerir. Bu ürün insan sağlığına zarar vermez. Spor malzemesini dakikalarca gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Elinizde kızarma, kabarma ya da tahriş gibi cilt sorunları gözlemlenmez. Theraband yeşil 1.50 m direnç lastiği 13 cm ene sahiptir. Oldukça geniş bir yüzeyi olan lastiği fitness hareketlerini yaparken rahatça kullanabilirsiniz. Oturduğunuz yerde bacaklarınızı çalıştırmak için direnç lastiği oldukça idealdir. Ürün, yeşil renkli olduğu için kalındır ve zorluk seviyesi serttir. Theraband yeşil 1.50 m lastik daha zor esner; bu sayede bireyler kaslarının gerilimini artırabilir. Ev, ofis, bahçe ve park gibi alanlarda kullanıma uygundur. Bunun yanı sıra dilediğiniz mekânlarda lastiği kullanarak vücudunuzdaki kasları hareket ettirebilirsiniz. Bu bandı tercih eden bireyler, sonuçtan oldukça memnun kalır.

Theraband Yeşil 1.50 M Direnç Lastiği Sağlam mıdır?

Theraband yeşil 1.50 m direnç lastiği fiyatına göre son derece sağlamdır. Ürün, ABD’den ithal edilmiştir ve 24 ay garantildir. 45 metre rulodan 1.5 metre kesilerek lastik kullanıcılara gönderilir. Sert ve kalın olan ürün çekiştirmeye karşı oldukça dirençlidir. Spor malzemesi kolay kolay deforme olmaz. Yırtılma ya da kopma gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Bu bandı ellerinizle ya da ayaklarınızla dilediğiniz kadar esnetebilirsiniz. Theraband yeşil 1.50 m direnç lastiğini yıllarca gönül rahatlığıyla kullanmak mümkün olur. Vücudunuzun direncini artırmak için bu bant oldukça idealdir. Ürün, ter ve su gibi sıvı maddelerden etkilenmez. Böylelikle spor yaparken terinizin banda yapışması bir sorun teşkil etmez. Lastiği suya sokup temizlemek mümkündür. Theraband direnç lastiği performansınızı olumlu yönde etkiler. Her gün sporunuzu bu banttan destek alarak yapabilirsiniz.

Theraband Yeşil 1.50 M Direnç Lastiğini Kimler Tercih Edebilir?

Theraband yeşil 1.50 m direnç lastiğini sporla uğraşan kişiler tercih edebilir. Bir süre boyunca fitness ya da pilates yapan bireyler için oldukça ideal bir üründür. Zamanla vücudunun direncini artıranlar bu lastiği rahat bir şekilde kullanabilir. Hiç spor yapmamış kullanıcılara bu ürün tavsiye edilmez. Performansı arttırmaya yönelik hazırlanan bu bantla yaptığınız hareketlerin zorluk seviyesini artırabilirsiniz. Theraband yeşil 1.50 m direnç lastiğiyle vücudunuzun daha fazla efor sarf etmesini sağlayabilirsiniz. Bu üründen 7’den 70’e kadar herkes spor yaparken faydalanabilir. Dinç ve enerjik hissetmek için pilates yaparken ağırlık bu bantla artırılabilir. Evde kaslarınızı güçlendirerek daha zor hareketleri yapmaya başlayabilirsiniz. Ofiste boş zaman buldukça kolay hareketleri zorlaştırarak oturduğunuz yerden bedeninizi çalıştırabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Kullanıcıların Theraband yeşil 1.50 m direnç lastiği yorumlarını platformda bulmak mümkündür.