Theraline Full Fast 2 Li Kutu

230 TL
(115 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Theraline Full Fast 2 Li Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tarte Life Satıcı Ünvanı: AHMET SEFA EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530335787
    Bu ürün Tarte Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Theraline Full & Fast İçindekiler : mate, yeşil çay, ısırgan otu, tıbbi nane, rezene, biberiye. Theraline Full & Fast: İştah ataklarının önlenmesi, açlık hissinin bastırılması, iştah dengeleme, daha az yemek yenmesi, yağ yakımının ve metabolizmanın hızlanması, sindirim sisteminin düzenlenmesi, diyet döneminde artan sıvı ihtiyacının karşılanması için tüketilir. Özellikler ve Yararları: Theraline Full&Fast özenle seçilen bitkiler, uzmanlarca fonksiyonları gözetilerek hazırlanan etkin içeriği, aromatik kokusu ve mükemmel tadıyla, · İştah ataklarının önlenmesine, · Açlık hissinin bastırılmasına, · Öğün aralarının uzamasına, · Daha az yemek yenilmesine, · Yağ yakımının arttırılmasına, metabolizmanın hızlandırılmasına ve enerji sağlanmasına, · Tıbbi Nane, Rezene ve Biberiyenin olumlu etkisiyle açlığa bağlı sindirim sistemi şikayetlerinin giderilmesine, · Sindirim sisteminin düzenlenmesine, · İçeriğindeki bitkilerde mevcut olan, yüksek orandaki vitamin (A, B1, B2, C, E)mineral (fosfor,demir, kalsiyum )ve antioksidanlar sayesinde açlık esnasında ortaya çıkan vitamin mineral elektrolit gereksiniminin giderilmesine, · Toksik yoğunluğun azalmasına ve vücudun arınmasına yardımcı olur. 21 GÜNLÜK DETOKS PROGRAMI Faydaları
  • Vücuttaki fazla suyun ve ödemin atılması Vücut asit/baz dengesinin sağlıklı düzeye getirilmesi ve devamlılığının sağlanması Vücuttaki kimyasal kalıntı ve toksinlerin arındırılması Vücut direncinin ve bağışıklık sisteminin yükseltilmesi Sindirim sistemi florasının ve bağırsak hareketlerinin düzenlenmesi İştah ataklarının önlenmesi, önerilen diyet programına uyum sağlanması, sağlıklı zayıflamanın gerçekleşmesi Mevsimsel ve günlük yorgunluğun giderilmesi İdeal kiloya ulaşıldığında form ve zindeliğin korunması Theraline Çayları
  • % 100 doğal ve güvenilirliği test edilmiş olan bitkilerin modern tesislerde hijyenik koşullarda el değmeden üretilmiştir. İçinde yer alan bitkiler TC Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı?nın Pozitif Bitkiler Listesi?nde yer almaktadır. Sinameki, barut ağacı kabuğu, aloe vera ve ravent gibi muhtemel toksik etkiler içeren bitkiler bulunmamaktadır. Kullanılan bitkiler İyi Tarım Uygulamaları (GAP) ve İyi Toplama Uygulamaları (GCP) kurallarına göre yetiştirilmiş ve hasat edilmiştir. Katışıksızdır. Renklendirici, yapay aroma, tatlandırıcı, koruyucu madde içermez. Glukoz, sukroz, fruktoz, maltodekstrin gibi şeker ve nişasta bileşenleri içermez. Ambalaj üzerinde yer alan içerik bilgisiyle formülasyon bilgileri aynıdır.
Geri Bildirim Ver