ThermoAD Gri Alüminyum Döküm Basık Tencere 22 Cm 2.5lt

599 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL895 TL

Ürün Bilgileri

ThermoAD Gri Alüminyum Döküm Basık Tencere 22 Cm 2.5lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİDAS EN TİCARET Satıcı Ünvanı: NURHAYAT ÖZEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6870150258
    Bu ürün MİDAS EN TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Thermoad alüminyum döküm basık tencere 22 cm 2,5litre gri

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Döküm
  • İç Materyal Döküm
  • Materyal Döküm
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Thermoad Gri Alüminyum Döküm Basık Tencere 22 cm 2.5 lt

Yemek yaparken sağlıklı yiyeceklerin ve mutfak gereçlerinin kullanılması önemlidir. Mutfağın yardımcısı tencereleri satın alırken özelliklerine dikkat etmekte fayda vardır. Avantaj sağlayan tüm özellikleriyle Thermo AD gri alüminyum döküm basık tencere 22 Cm 2.5 LT THERMO22BASIKGRI, ideal bir üründür. Alüminyum döküm avantajına sahip bu ürün, lezzetli yemekler pişirmenize yardımcı olur. Sağlıklı ve avantajlı özellikleri sayesinde kişileri memnun eder. Gri renkli bu ürün, yapışmayan yüzey detayı ile yemek pişirirken kolaylık sağlar. Alüminyum döküm malzemesi sayesinde yüksek ısıya karşı dayanıklıdır. Kusursuz yemekler pişirmek istiyorsanız alüminyum döküm bu tencereyi tercih edebilirsiniz. Bu ürün, özel kaplaması sayesinde sağlıklı yemekler pişirmenize yardımcı olur. Granit basık tencere 32 cm modelin yüksek kaliteli granit yüzeyi sayesinde uzun ömürlü kullanım elde edebilirsiniz.

  • Birinci sınıf malzeme
  • Modern dizayn
  • 2.5 lt hacim

Gri Alüminyum Döküm Basık Tencere 22 cm Özellikleri

Gri Alüminyum Döküm Basık Tencere 22 Cm Özellikleri

Kullanımı son derece kolay yapıdaki bu ürün, aynı zamanda kanserojen olmayan içerik malzemesi ile dikkat çeker. Gri alüminyum döküm basık tencere 22 cm, granit kaplama iç yüzeyi sayesinde ısıyı eşit şekilde dağıtır. Bu sayede tencere geç soğur. Yapışmayan yüzey kaplaması avantajıyla birlikte yemeklerinizi konforlu şekilde hazırlayabilirsiniz. 22 cm genişliğe ve 2.5 LT derinliğe sahip bu ürün, ideal miktarda yemek pişirilmesine yardımcı olur. Modern görünüm katan gri rengiyle kaliteli duruş sergiler. Alüminyum döküm granit kaplama özelliklerine sahip ürün, pilav gibi yemeklere uygun forma sahiptir. Basık tencere ve kulplu cam kapağıyla mutfaktaki tüm ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Thermo AD gri alüminyum döküm basık tencere 22 cm 2.5 LT kullananlar, ürünün malzeme kalitesinden çok memnun kalırlar. Avantajlı tüm özelliklerinden dolayı bu modeli güvenle tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Gri Alüminyum Döküm Basık Tencere 22 cm

Kullanışlı Gri Alüminyum Döküm Basık Tencere 22 Cm

Beğeni kazanan bu ürün, uzun yıllar yeni görünümünü korur. Özel granit kaplamasıyla yüksek dayanıklılık sergiler. Thermo AD 22 cm tencere, teflon içermeyen yapısıyla sağlıklı yemekler pişirmenizi destekler. Modern çizgileri ve kaliteli malzemesiyle mutfaklarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Basık tencere modeline sahip bu ürün; pilav ve karnıyarık gibi yemeklerin pişirilmesine uyum sağlar. Isıyı uzun süre muhafaza eden kalın tabanı sayesinde yüksek performansta pişirme olanağı sunar. Eşsiz formu ve sağlıklı malzeme içeriğiyle yemeklerinizi lezzetli pişirebilirsiniz. Thermo AD gri alüminyum döküm basık tencere 22 cm 2.5 LT yorumları, kaliteli özelliklerini deneyimleyen memnun müşteriler tarafından yapılır. Yorumlarda; ürünün mutfaktaki üstün performansından, sağlıklı malzemesinden ve kullanışlı özelliklerinden bahsedilir. Yüksek memnuniyete sahip bu ürün, beklentileri karşılamaya garanti verir. Siz de bu deneyimi konforla yaşayabilirsiniz.

Gri Alüminyum Döküm Basık Tencere 22 cm Fiyatları

Gri Alüminyum Döküm Basık Tencere 22 Cm Fiyatları

Birinci sınıf granit kaplamaya sahip Thermo AD gri alüminyum döküm basık tencere 22 cm 2.5 LT ürününün elde yıkanması tavsiye edilir. Böylelikle kullanım ömrü uzatılır. Özel kaplaması sayesinde yanma, yapışma ya da kalkma gibi durumların yaşanmamasına garanti verir. Mutfakta doğan pek çok ihtiyacı yüksek oranda karşılar. Kapaklı özelliği sayesinde tencere içindeki buhar içeride kalır. Böylece yemeklerin daha hızlı pişirilmesi sağlanır. Sağlıklı pişirme olanağı sunan bu alüminyum döküm tencere, sağlıklı yaşamı da destekler. Mutfakların olmazsa olmazı haline gelen bu ürün, yüksek müşteri memnuniyetine sahiptir. Thermo AD gri alüminyum döküm basık tencere 22 cm 2.5 LT fiyatları farklı bütçelere hitap eder. Sağlıklı yemek pişirmede destek sağlayan bu basık tencereyi Trendyol’dan inceleyip ekonomik fiyatlarla kısa süre içinde satın alabilirsiniz.