ThermoAD Gri Döküm Granit Krep Tavası 26 cm

389 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ThermoAD Gri Döküm Granit Krep Tavası 26 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: world_decorr Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ŞEMSİ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4614703500000001 Vergi Kimlik Numarası: 2770630147
    Bu ürün world_decorr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ThermoAD Döküm Granit Krep Tavası 26Cm Gri

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
Geri Bildirim Ver

Thermoad Gri Döküm Granit Krep Tavası 26 cm

Doğru tava tercihiyle yemek yapabilmek ekstra kolaylaşır. Yapışmayan bir tava ile mükemmel krepler yapabilirsiniz. Üstün performans ve yapışmayan özelliğiyle ön plana çıkan Thermo AD gri döküm granit krep tavası 26 cm 08887, kalitesiyle beğeni kazanır. Bu modelle krep, omlet ya da pancake gibi yiyecekler içeren lezzetli kahvaltılar hazırlayabilirsiniz. Özel granit kaplamaya sahip yanmayan ve yapışmayan tabanı sayesinde kusursuz yiyecekler pişirmenize yardımcı olur. Sağlıklı ve iyi gözüken krepler elde etmek istiyorsanız, bu modeli güvenle tercih edebilirsiniz. Thermo AD granit krep tavası, sağlığa zararlı malzemeler içermez. Bu ürün, pratik kullanımıyla adından söz ettirir. Gri ve parlak detaylarıyla asil bir görünüme sahiptir. Krep gibi yemeklerin kolay pişirilmesine yönelik özel olarak tasarlanan bu ürün sayesinde mutfakta fazla yorulmazsınız.

  • Ergonomik tasarım
  • Kaliteli materyal
  • Granit malzeme

Thermo AD Döküm Granit Krep Tavası Özellikleri

Thermo AD Döküm Granit Krep Tavası Özellikleri

Thermo AD döküm granit krep tavası, pratik kullanımı ve kaliteli tasarımı ile pek çok kişi tarafından beğenilir. Üstün kalitede granit kaplamasıyla pürüzsüz ve yapışmayan yüzey imkanı sağlar. Böylelikle harika gözüken krep ve omlet gibi yiyecekler yapmanız kolaylaşır. 26 cm genişliğe sahip bu ürün, ihtiyacınızı sağlayacak ölçüdedir. Sağlıklı malzemelerden üretilen bu tavayı, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Özel kaplama teknolojisi sayesinde son derece dayanıklı bir yüzeye sahiptir. Krep tavasının ömrünü desteklemek için tahta ya da plastik gibi aparatların kullanılması tavsiye edilir. Ayrıca bu ürünün elde yıkanması önerilir. Model, asil ve parlak görünümünü uzun süre korur. Lezzetli krepler yapmak istiyorsanız bu ürün size yüksek verimlilik sağlar. Thermo AD gri döküm granit krep tavası 26 cm kullananlar arasında yer almak için bu modeli kolayca sipariş edebilirsiniz.

Thermo AD Döküm Granit Krep Tavası Avantajları

Thermo AD Döküm Granit Krep Tavası Avantajları

Thermo AD 26 cm gri krep tavası, yüksek müşteri memnuniyeti sağlar. Ürün, müşterilerin beklentilerini büyük oranda karşılar. Kullanışlılığı sayesinde pek çok kişiyi etkiler. Birinci sınıf kalitede granit kaplamasıyla kreplerinizi daha sağlıklı pişirmenize olanak sağlar. Sağlıklı granit kaplaması aynı zamanda yapışmayan özelliğini de destekler. Böylelikle yemekleriniz yanmadan ve formu bozulmadan rahatlıkla çevrilebilir. Mutfağınızda kahvaltı hazırlarken de yardımcı olan bu tava, son derece avantajlıdır. Rahat tutuş sağlayan kulpu, elinizi yormaz. Ergonomik ve kullanışlı artılarının yanı sıra ideal genişliği ile mutfağınızda fazla yer kaplamaz. Avantajlı özelliklerinden dolayı beklentileri karşılanan müşteriler, olumlu Thermo AD gri döküm granit krep tavası 26 cm yorumları yaparlar. Başarılı geri dönüşler içeren bu yorumlar sayesinde ürünün etkileyici özellikleri kanıtlanmış olur. Siz de bu yorumlara göz atabilirsiniz.

Thermo AD Döküm Granit Krep Tavası Fiyatları

Thermo AD Döküm Granit Krep Tavası Fiyatları

Thermo AD gri döküm granit krep tavası 26 cm ile kahvaltı sofralarında son derece kolay bir şekilde lezzetli krepler hazırlayabilirsiniz. Bu döküm tava, krep ve benzeri yiyeceklerin yapımına özel olarak tasarlanır. Ürün; yapışmayan özelliği, ince ve kaygan yapısı, kolay çevirmeye yardımcı kulpu gibi özelliklerle birlikte kişilerin beğenisine sunulur. Böylece zahmetli gözüken krep yapım aşamaları ekstra kolaylaşır. Bu ürün, yüksek kalite standartlarına uygun granit kaplaması ve ideal kalınlığıyla memnuniyeti garanti eder. Sağlıklı ve mükemmel gözüken krepleri bu tavayla konforlu şekilde yapabilirsiniz. Thermo AD gri döküm granit krep tavası 26 cm fiyatları ürünün avantajlı ve etkileyici özelliklerine yönelik belirlenir. Satış rakamları, farklı bütçelere hitap eder. Son derece lezzetli krepler yapılmasını sağlayan bu ürünü, Trendyol’dan inceleyip cazip fiyatlarla satın alabilirsiniz.