2
Kutu Oyunları kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

ThinkMaster Memory Chess - Zeka Oyunu, Renklerle Hafıza Ve Zihin Geliştirme Satrancı

189 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Al 2 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
217,38 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

ThinkMaster Memory Chess - Zeka Oyunu, Renklerle Hafıza Ve Zihin Geliştirme Satrancı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: A GROSS Satıcı Ünvanı: AHMET DAŞKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2711190038
    Bu ürün A GROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Think Master Memory Chess Zeka Oyunu - Hafıza Gelişim Oyunu Renkleri Eşleştirme ve Zeka Gelişim Oyunu Think Master Memory Chess, Eğlenceli eğitici kutu oyunu. Think Master Memory Chess kutusu içerisinde 1 tane renkli zar, 1 tane oyun tablası ve 24 tane eşit dağıtılmış farklı renklerde piyon bulunmaktadır. Zarı atarak gelen rengi bulmaya çalışın. Doğru rengi bilen zar atmaya devam eder. Attığı zardaki rengi bulamayan oyuncu hakkını kaybeder ve sıradaki oyuncu zarı atmaya devam eder. Oyun sonunda en çok piyona sahip olan oyuncu kazanır.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-6 Kişi
  • Yaş 3+ Yaş
  • Dil Evrensel Dil
Geri Bildirim Ver

Think Master Memory Chess - Zeka Oyunu, Renklerle Hafıza ve Zihin Geliştirme Satrancı

Think Master Memory Chess renkli, dikkat çekici tasarımı ve pratik kullanımıyla ön plana çıkan hafıza geliştirici özel tasarım üründür. Altı kişiye kadar oynayabileceğiniz 3 yaş üzeri çocuklar için ideal bir oyundur. Çocuğunuzun hayal gücüne hitap ederek fiziksel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunabilir. Çocuklar için eğlence ve öğrenme aracı olarak kullanılabilen, hayal dünyalarını zenginleştirebilen geliştirici bir üründür.

 
  • Hafıza gelişimine katkı
  • Renkli şık tasarım
  • Ergonomik yapı

Think Master Memory Chess Zeka Oyunu Özellikleri

Think Master Memory Chess Zeka Oyunu Özellikleri

Think Master Renklerle Hafıza ve Zihin Geliştirme Satrancı zeka geliştirici ürünlerden olup canlı renkleri, özel tasarımı ve teknolojik yapı özellikleriyle ön plana çıkar. Çocuğunuzun ayırt etme ve bağlantı kurma gibi pek çok bilişsel yeteneğe sahip olmasını sağlar. Bilişsel becerilerini geliştirerek hayal kurmalarına olanak sağlar. Zeka geliştirici özel tasarım kalitesiyle çocuğunuzun zihinsel ve motorsal gelişimine katkıda bulunabilir. Think Master Memory Chess Zeka Oyunu çocuğunuzun keyifli ve kaliteli bir gün geçirmesine olanak sağlayan renkli, ilgi çekici ve geliştirici bir üründür. Çocuğunuz öğrendikçe yeni şeyler keşfederek çevresiyle olumlu bağlar geliştirebilir. Öğrenmeyi kalıcı hale getiren, vaktin verimli ve keyifli geçmesine ve çocuğunuzun temel becerilerini geliştirerek kendini tanımasına olanak sağlayan özel tasarım oyundur. Küçüklerin aktivite sırasında pek çok kelime, hareket ve bilgiyi öğrendikleri görülmüştür. Öğrenmeyi kalıcı hale getirerek hafızayı geliştirebilen bilgilerin tekrar edilip pekiştirilmesine olanak sağlayan gündelik yaşamda popüler şekilde tercih edilen en yeni ve geliştirici ürünler arasında yer alır.

 

Think Master Memory Chess Zeka Oyunu Kullanımı ve Yorumları

Think Master Memory Chess Zeka Oyunu Kullanımı ve Yorumları

Think Master Memory Chess yorumları değerlendirmelerini analiz ederek çocuğunuzun kelime, bilgi dağarcığını artıran, hareketlerini kolay pratik gerçekleştirmesine olanak sağlayan ve öğrenmeyi kalıcı hale getiren hafıza geliştirici bu ürünlere hemen sahip olabilirsiniz. Sizin ve çocuğunuzun zihinsel gelişimi üzerinde olumlu etkileri görülen bu ürün her yaşa ve zevke özel dizayn edilmiştir. Cazip indirim ve kampanya seçenekleriyle bütçenize uygun şekilde sahip olabileceğiniz, çocuğunuzun eğlenirken öğrenmesine fiziki ve psikolojik gelişimine katkıda bulunabileceğiniz özel tasarım üründür. Bir nesneyi öğrenme, tanımlama ve yeni kelime öğrenmeye yardımcı olan görsel zeka gelişimini destekleyebilen bu ürün 3 yaş üzeri çocuklar için ideal olup görsel zekayı destekleyebilir. Çeşitli testlerden geçirilmiş olup pratik, eğlenceli ve emniyetli kullanım avantajı sağlar. Çocuğunuzun bilişsel zekâsını olumlu yönde etkileyerek bilişsel becerilerini geliştirebilmesine olanak sağlar. Her yaşa ve zevke uygun tasarlanan ürünlerle çocuğunuzun zihin ve bilişsel becerilerini artırabilir; hayatın her döneminde keyifli ve kaliteli anlar geçirebilirsiniz.

 

Think Master Memory Chess Zeka Oyunu Fiyatı

Think Master Memory Chess Zeka Oyunu Fiyatı

Think Master Memory Chess fiyatı kampanya ve indirim seçenekleriyle her bütçeye hitap edebilir. Marka, kalite ve dayanıklılığına göre fiyatları değişkenlik gösterebilir. Bireylerin öğrenme sürecini geliştirebilen sağlıklı, keyifli ve huzurlu şekilde hareket etmelerine olanak sağlayan güçlendirici ve eğlendirici özel üretim üründür. Çocuğunuz aktivitelere vakit ayırdıkça bilişsel gerileme ve unutkanlık yaşamadan keyifli gün geçirebilir. Öğrenirken eğlendiren aynı zamanda sosyal çevreyle iletişimi güçlendirebilen geliştirici bu ürün çocuk ve ebeveynler tarafından oldukça ilgi görür. Uzmanlar tarafından özel olarak geliştirilen oyuncak, estetik, renkli, görsel tasarımı ve ergonomik kullanım özellikleriyle kullanıcılarına oldukça fazla avantaj sağlar. Küçük yaştaki kız ve erkeklerin ilgi ve odağına hitap edebilen hayal dünyalarını zenginleştirilebilen teşvik edici ve geliştirici bir oyundur. Çocukların büyüdükçe yaşama dair bilgiler edinmelerine olanak sağlayan renkli, estetik ve görsel tasarımı pratik kullanımıyla ön plana çıkan bu ürünü Trendyol'dan analiz edebilir; kolay ve hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.