thorqtech Alaçatı Ağaç Feneri 10 Adet Pvc Kırılmaz Karışık Renk Bahçe Aydınlatma

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

thorqtech Alaçatı Ağaç Feneri 10 Adet Pvc Kırılmaz Karışık Renk Bahçe Aydınlatma

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Alaçatı Ağaç Feneri 10 Adet Pvc Kırılmaz Karışık Renk Bahçe Alaçatı Ağaç Aydınlatma Feneri / Armatürü (Su Geçirmez) Alaçatı Ağaç Aydınlatma Feneri / Armatürü, evinize bahçenize balkonunuza şık görünüm kazandırır. Kurulumu Kolaydır.
  • Tasarruf Ampulü Kullanılmalıdır.
  • İçerisinde Ampul bulunmamaktadır.
  • 10 renk mevcut karışık olarak gönderilmektedir.
  • Su geçirmez
  • Her türlü hava koşuluna dayanıklı , suya ve ısıya dayanıklı plastik orta gövdeden oluşmaktadır.
  • Gövde kısmı pvc dir.
  • Kumaş kaplama ya da farklı ürünlerin ışık geçirgenliği azdır.
  • Gece kaliteli bir ışık elde etmek için en uygun malzeme kullanılmaktadır. Gündüz de görsel olarak güzel görünecektir.
  • ÜRÜNÜMÜZ TASARIM PATENTLİDİR. ÜRÜNÜN TEK ÜRETİCİSİ VE TASARIM SAHİBİ thorqart FİRMASIDIR. ÜRÜNÜMÜZÜN İÇİNDE ORİJİNAL MARKA thorqtech - thorqart ve TASARIM PATENT numarası yazmaktadır. Ürünümüz Tasarım Tescillidir, Patenti firmamıza aittir. Orijinal ürünümüzün iç kısmında Patent Tescil No : 2020 04070 ve marklarımız thorqtech, thorqart yazmaktadır. Ürünümüzün yetkili satıcıları thorqart , thorqtech ve Proud Wave mağazalarıdır. Mat hurda diye tabir edilen dönüşümlü ürünlerde üretilmemiştir. Orijinal ham maddeyle üretilmiş olup , ürünümüz parlak ve esnektir. . Işık geçirgenliği yüksek seviyededir. Ürünlerimiz kutulanarak gönderilmektedir. Poşete sarılıp gönderilmemektedir..

Ürün Özellikleri

  • Tip Fener
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Duy Tipi E27
Geri Bildirim Ver

Thorqtech Alaçatı Ağaç Feneri 10 Adet PVC Kırılmaz Karışık Renk Bahçe Aydınlatma

Bulunduğunuz çeşitli ortamları veya etrafınızdaki eşyaları, hareketlendirmek, renk katmak için çeşitli materyallerden destek alabilirsiniz. Özellikle akşam saatlerinde vakit geçirdiğiniz alanlarda ortamı aydınlatırken, renkli bir görüntü oluşturmak için Alaçatı ağaç feneri modellerinden destek alabilirsiniz. Şık tasarımı, farklı renk alternatifi ve dayanıklı materyalleri ile oldukça ilgi gören ürünler çeşitli ortamlarda değerlendirilebilir. İşletmelerde, özel mülklerde, halka açık piknik alanlarında kullanabileceğiniz karışık renklerdeki aydınlatmalar kırılmaz ve su geçirmez yapıdadır. Yağmur, kar gibi yağışlardan etkilenmeyen bu ürün sayesinde ortamda romantik bir hava yaratabilirsiniz. Tasarruflu ampulden destek alarak kullanabileceğiniz fenerlerde renkli ışıklar kullanabilirsiniz. Thorqtech markasının kaliteli ve oldukça ilgi gören ağaç fenerleri balkonda da kullanılabilir. Bu sayede kendi başınıza veya dostlarınızla sohbet ederken, ağaç fenerinden faydalanarak loş bir ortam yaratabilirsiniz.

  • Farklı renk alternatifi
  • Kolay kurulum
  • Su geçirmez

Thorqtech Alaçatı Bahçe Aydınlatma Ağaç Feneri Özellikleri

Thorqtech Alaçatı Bahçe Aydınlatma Ağaç Feneri Özellikleri

Thorqtech Alaçatı ağaç feneri 10 adet PVC kırılmaz karışık renk bahçe aydınlatma dönüştürülebilir materyallerden üretilen, kullanıldığı ortamda şık bir görüntü oluşturan renklere sahiptir. Thorqtech markası ürünleri farklı renklerde ulaştırarak kullanım alanında dinamik bir etki yaratmanızı mümkün kılar. Bu sayede açık alanda, balkonda, yazlıkta veya özel etkinliklerde şık ağaç fenerlerini kullanabilirsiniz. Tasarruflu ampul takarak kullanabileceğiniz ışıklar PVC kaplama olarak tasarlanır. Böylece ürün, su geçirmez yapıya sahip olur. Suya maruz kaldığında bozulmadan aydınlatmaya devam eden ürünleri uzun yıllar konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Özellikle tatil beldelerinde değerlendirilen aydınlatmalar, işletmeler tarafından akşam saatlerinde dolaşan insanlara canlı ve hareketli bir ortam yaratmak için tercih edilebilir. Aydınlatmanın üst bölümünde ağaca veya herhangi bir alana sabitleyebilmeniz için bir kablo bağlantısı bulunur. Bu alandan destek alabilir, evinizin önünde bulunan ağaçları ışıklandırabilirsiniz.

Thorqtech Alaçatı Bahçe Aydınlatma Ağaç Feneri Fiyatları

Thorqtech Alaçatı Bahçe Aydınlatma Ağaç Feneri Fiyatları

Bahçe dekorasyon ürünleri kalitesine ve niteliklerine bağlı olarak çeşitlilik gösterir. Aydınlatma olarak tercih edeceğiniz ürünlerde ise niteliklerle birlikte fiyatlar da değişebilir. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz ışıklar için kapsamlı araştırmalar yapabilirsiniz. Bu araştırmalar doğrultusunda müşteri memnuniyetine önem veren, bu önemi ürünlerinin kalitesine yansıtan Thorqtech markasının aydınlatmalarını satın alabilirsiniz. Farkı zevk ve bütçelere hitap eden Thorqtech Alaçatı ağaç feneri 10 adet PVC kırılmaz karışık renk bahçe aydınlatma fiyatı oldukça makul düzeylerde tutularak size sunulur. Avantajlı fiyatlardan elde edebileceğiniz ürünlerin kalitesinden faydalanarak bulunduğunuz ortamı yıllarca keyifli bir şekilde aydınlatabilirsiniz. Markanın sunduğu ürünlerin kalitesinden faydalanmasını istediğiniz dostlarınıza Alaçatı bahçe ve ağaç fenerini hediye olarak sunabilirsiniz. Ürün, size hazır olarak gelir. Sadece ihtiyacınıza uygun bir ampul seçimi yapabilir, kablodan destek alarak ağacın dallarına pratik bir şekilde sabitleyebilirsiniz.

Thorqtech Alaçatı Bahçe Aydınlatma Ağaç Feneri Kullananlar

Thorqtech Alaçatı Bahçe Aydınlatma Ağaç Feneri Kullananlar

Alışverişlerinizden karlı çıkmak, bütçenizi korumak ve satın alacağınız eşyalardan yüksek verim sağlamak için çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Bu çeşitli araştırmalar ürünün niteliklerine bağlı olarak kapsamlı veya hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. Kısa sürede farklı görüşler elde edebileceğiniz Thorqtech Alaçatı ağaç feneri 10 adet PVC kırılmaz karışık renk bahçe aydınlatma yorumları sizinle paylaşılır. Markanın bünyesinde yer alan ışıkları öncesinde satın alan müşteriler; görüşlerini, değerlendirmelerini ve memnuniyetlerini yorumlarda paylaşır. Kişinin kullanımına veya önceliklerine bağlı olarak bu görüşler değişmekle beraber fikir sahibi olmanıza yardımcı olabilir. Şık tasarımı ve renkli görselleriyle dikkat çeken aydınlatmalar akşam saatlerinde hoş bir ortam oluştururken, gündüzleri ağaca hareket katabilir. Ani düşmelerde veya darbelerde zarar görmeyen, dayanıklı ve dönüştürülebilir materyallerden elde edilen bahçe aydınlatmalarını Trendyol üzerinden pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.