Three Brand Whitening Cream 100 Ml Arnavut Aklık Kremi 3ad+rus Merhemi Genital Bölge Kremi 50 Ml 3ad

599 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.098 TL

Ürün Bilgileri

Three Brand Whitening Cream 100 Ml Arnavut Aklık Kremi 3ad+rus Merhemi Genital Bölge Kremi 50 Ml 3ad

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 101MAGAZACILIK Satıcı Ünvanı: DİNÇER DURANSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5509302464800017 Vergi Kimlik Numarası: 3160141800
    Bu ürün 101MAGAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arnavut Kremi, tarihi çok eskiye dayanan, ciltteki lekeleri gidermeye ve cilt beyazlatmaya yardımcı olan doğal bir bakım ürünüdür. Özel formülüyle yüzyıllardır Balkan kadınlarının güzellik sırrı olan bu krem, cilt tonunu eşitlemeye, akne oluşumunu engellemeye, güneş ve doğum lekeleri gibi sonradan oluşan lekeleri gidermeye yardımcı cildi güzelleştirirken bakım yapan bir üründür. Cildi Beyazlatır Lekeleri Giderir Akne Oluşumunu Engeller Cildi Güzelleştirir İçeriğindeki bitkisel aktifler sayesinde cildi pürüzsüzleştirir ve daha canlı bir görünüm sağlar. Arnavut Kremi, doğal bir cilt beyazlatma ürünüdür ve kesinlikle cıva içermez. Düzenli kullanımda (önerilen minimum kullanım süresi 2 aydır) cilt tonunu açmaya yardımcı olur. Rus Merhemi Genital Bölge Kremi 50 ml Kıl ve tüylerin olduğunu düşündüğünüz bölge tespit edilir. Bölgeye az bir miktar sürülür ve yaklaşık 60 saniye beklendikten sonra su ile yıkanır. Su ile yıkanır denilen yer istenilirse nemli mendil ile silinebilir. Kullanımı bu şekilde olup hamilelik zamanlarındaki bayanların kullanması tavsiye edilmez.
Geri Bildirim Ver