Three Brand Whitening Cream 100 Ml Arnavut Kremi 3 Ad + Russıan Glare Tüy Dökücü Azaltıcı 50 Ml 2 Ad

427 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
300 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Three Brand Whitening Cream 100 Ml Arnavut Kremi 3 Ad + Russıan Glare Tüy Dökücü Azaltıcı 50 Ml 2 Ad

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOVALA YAKALA Satıcı Ünvanı: MARKAHOBİ TÜKETİM MALLARI SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612088005400001 Vergi Kimlik Numarası: 6120880054
    Bu ürün KOVALA YAKALA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arnavut Kremi, tarihi çok eskiye dayanan, ciltteki lekeleri gidermeye ve cilt beyazlatmaya yardımcı olan doğal bir bakım ürünüdür. Özel formülüyle yüzyıllardır Balkan kadınlarının güzellik sırrı olan bu krem, cilt tonunu eşitlemeye, akne oluşumunu engellemeye, güneş ve doğum lekeleri gibi sonradan oluşan lekeleri gidermeye yardımcı cildi güzelleştirirken bakım yapan bir üründür. Cildi Beyazlatır Lekeleri Giderir Akne Oluşumunu Engeller Cildi Güzelleştirir İçeriğindeki bitkisel aktifler sayesinde cildi pürüzsüzleştirir ve daha canlı bir görünüm sağlar. Arnavut Kremi, doğal bir cilt beyazlatma ürünüdür ve kesinlikle cıva içermez. Düzenli kullanımda (önerilen minimum kullanım süresi 2 aydır) cilt tonunu açmaya yardımcı olur. Russian Glare Nedir ? Zengin içeriği sayesinde istenmeyen tüylerden arındırır. Kıl köklerini zayıflatıp tamamen yok eder. Zenginleştirilmiş vitamin ve mineraller içerir cilt dengesini sağlar. Tüm bölgelerde kullanıma uygundur. Genital pH dengelidir. Hassas bölgelerde kullanılabilir. Tamamen doğal içerikli, tüm cilt yapısına uygun üretilmiştir. En az 72 saat arayla uygulanır. Kullanım Şekli
  • Temiz ve Kuru Cildinize Russian Glare Kremini Tüylerin üzeri kapanacak şekilde sürün. 3 - 4 dakika beklettikten sonra nemli bez ya da ılık su ile temizleyin. En az 72 saat arayla düzenli olarak kullanın. Erkeklerin Kullanımı için de uygundur. UYARILAR - Göz ile temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile durulayın. - Uygulamadan önce kulanım talimatını okuyunuz. - Çocukların erişebileceği yerlerden uzak tutunuz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver