Tiaras For Men Black Edt 100ml Body Mistt 150ml Set

374,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tiaras For Men Black Edt 100ml Body Mistt 150ml Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eleven Kozmetik Satıcı Ünvanı: ELEVEN DIŞ TİCARET SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331168123500001 Vergi Kimlik Numarası: 3311681235
    Bu ürün Eleven Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Erkek parfüm 100 ml + Body mist 150ml -%100 orjinaldir. - Vücut spreyi Tiaras black edt 100 ml + 150 ml Body Mist
  • Ürün %100 orijinaldir.Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilememektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 200 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Tiaras 8698438302104 Black Edt 100 ml + 150 ml Deodorant

Koku hafızası, en güçlü hatırlama mekanizmasına sahiptir. Çevremizde duyduğumuz bir koku, yıllar sonra yeniden hatırlandığında aynı hislerin uyanmasını sağlar. Bu nedenle en özel anlarımızda üzerimizdeki koku çok önemlidir. En değerli özlerle elde edilen parfümler, her anı özel kılacak bir formüle sahiptir. Günlük bakımın vazgeçilmezi olan parfümler, karakterinizi yansıtmaya da yardımcı olur. Modern erkeğin klasik kokusu Tiaras Black, yoğun notaları sayesinde gün boyu kalıcılık oluşturur. Çevreniz tarafından fark edilmenizi ve dikkat çekmenizi sağlayacak olan parfüm, her anınızı unutulmaz kılmaya adaydır. Tiaras Black Edt 100 ml parfüm ve 150 ml deodorant set halinde kullanıcıya sunulur. Etkileyici özellikleri ile parfüm, günlük bakımın parçası olmayı başarır.

  • Alt Notalar: Sedir Ağacı, Musk
  • Vurucu Notalar: Greyfurt, Mandalina
  • Özellik: Anti Alerjik

Tiaras Black Edt Parfüm ve Deodorantın Özellikleri Nelerdir?

Tiaras 8698438302104 Black Edt 100 ml + 150 ml Deodorant Fiyatları

Tiaras Black Edt 100 ml + 150 ml deodorant paketi, modern erkeğin kokusu olarak kullanıcıyla buluşur. Güçlü ve kalıcı kokusu ile ön plana çıkan Tiaras Black parfüm seti, her anınıza estetik bir dokunuş katar. Günlük bakımın değişmez bir parçası olan parfüm, tazeleyici ve canlı koku aroması ile yaşama renk katmayı başarır. Ürün sayesinde çevrenizde doğal bir aura oluşturabilir, çekiciliğin merkezinde olabilirsiniz. Tüm cilt tiplerine uygun üretilen parfüm, anti alerjik özelliğe sahiptir. Enerjinizde farklılık yaratacak olan ürün ile birlikte deodorant da set içerisinde yer alır. Harikalar yaratan iki kokunun eşliğinde gününüze canlılık katarken çekici bir aura oluşturabilirsiniz. Parfüm, dikkat çeken notaları ile uzun yıllar değişmez kokunuz olmayı başarır.

Tiaras Black Edt Parfüm ve Deodorantın Kokusu Nasıldır?

Tiaras 8698438302104 Black Edt 100 ml + 150 ml Deodorant Fiyatları

Tiaras Black Edt 100 ml + 150 ml deodorant yüksek oranda kullanıcının beğenisini kazanmış bir üründür. Özellikle gün boyu kalıcı ve etkileyici kokusu, birçok kullanıcının gözde parfümü olmasını sağlar. Tiaras Black parfüm alt notalarında sedir ağacı ve musk; vurucu notalarında greyfurt ve mandalina bulundurur. Tazeleyici ve canlı doğal özlerden oluşturulan parfüm, kokusu ile hayatınıza her an canlılık katmaya adaydır. Parfümü kıyafetleriniz ve cildiniz üzerine güvenle uygulayabilirsiniz. Formülü sayesinde, temas ettiği yüzeylerde herhangi bir bozulma veya tahrişe neden olmaz. Kıyafetlerinizden uzun süre silinmeyen parfüm, imzanız olarak sizinle birlikte yaşamınıza dahil olur. Güçlü ve kalıcı kokusunun yanı sıra etkileyici aurası ile her erkeğin vazgeçilmez kokusu olmaya adaydır. Modern ve karizmatik kokunuzla adım attığınız her alanda dikkat çekmeyi başarabilirsiniz.

Tiaras Black Edt Parfüm ve Deodorant Alerji Yapar mı?

Tiaras 8698438302104 Black Edt 100 ml + 150 ml Deodorant Fiyatları

Tiaras Black parfüm seti, kendisi için her zaman en iyisini isteyen tüm kullanıcılara hitap etmeyi başarır. Odun ve oryantalin kokuların ahenkli dansı, bulunduğunuz her ortamda çekici bir aura oluşturur. Her erkeğin arzu ettiği kokuları barındıran parfüm seti, hayatınıza renk ve canlılık katar. Tüm cilt tipleri için özel olarak üretilmiştir. Tiaras Black parfüm seti, anti alerjik bir formüle sahiptir. İçerdiği formülü ile cilt yapısına zararlı hiçbir maddeye yer vermeyen parfüm, günlük kullanıma uygundur. Parfümün yanı sıra deodorant da anti alerjik özellikleri barındırır. Tiaras Black Edt 100 ml parfüm + 150 ml deodorant olarak satılan set, her açıdan kullanıcının isteklerine hitap etmeyi başarmış ve olumlu yorumlar almış bir üründür. Tiaras Black Edt 100 ml + 150 ml parfüm seti, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir.