TİK TOK Masa Üstü Newton Denge Topları

533 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TİK TOK Masa Üstü Newton Denge Topları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEKOTASARIM Satıcı Ünvanı: PUSULA BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649007165200011 Vergi Kimlik Numarası: 6490071652
    Bu ürün DEKOTASARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İSTEĞE BAĞLI ÜCRETSİZ OLARAK ÜRÜN ÜZERİNE İSİM YAZDIRABİLİRSİNİZ ( Siparişinizi oluşturduktan sonra, ÜRÜN SORULARI + SATICIYA SORU SORkısmından ürün üzerine yazılmasını istediğiniz ismi SİPARİŞ NUMARANIZLA birlikte bildirmeniz durumunda ürünü isim yazarak gönderiyoruz. ) Örn. : ( SİPARİŞ NO : #1579477685 - YAZILACAK İSİM : Doç.Dr. Hasan GÖKÇEOĞLU) Ayrıca
  • Marka, Logo, Amblem, Simge, Unvan, vs. talepleriniz olması durumunda, aynı şekilde SATICIYA SORU SOR kısmından bize bildiriniz. Ofis veya çalışma masanızın üzerinden eksik olmaması gereken güzel ve özel bir üründür. Ürünümüz, tasarım patentli ve yerli üretimdir.. Son derece itinalı olarak el işçiliği ile üretmekteyiz. Ahşap ve paslanmaz çelik metal malzemelerin bir arada kullanıldığı MİNYATİK, hem dengeli çalışan bir performansa, hemde dekoratif çok şık bir görünüme sahiptir.İster kendinize, ister sevdiklerinize gönül rahatlığı ile hediye alabileceğiniz harika bir üründür. Özel Tasarımı ile şık ve prestijli bir görünüm yaratır. Masanıza değer katar. MİNYATİK, eğlenceli büyüsüyle zihninizi dinlendirecek, ruhunuzu rahatlatacak, stresinizi azaltacaktır. Ürün, tüm meslek gruplarına uygundur. Doktor, Avukat, Savcı, Hakim, Mimar, Mühendis, Veteriner hekim, Diş hekimi, Pedagog, Psikiyatrist – Psikolog, Fizyoterapist, Diyetisyen, Mali müşavir, Müdür, Komiser, Polis, Sekreter, Muhasebeci, Yazar, Şair, Reklamcı, Memur, Banka Memuru, Bibliyograf, Biyolog, Katip, Editör, Bilgisayar Programcısı, Ekonomist, İnsan Kaynakları Uzmanı, Etnograf, Moda Tasarımcısı, Otel Resepsiyon, Kuyumcu, Kamu Hizmeti Çalışanları, Noter, Postane Memuru Yeni İş Hediyesi, Ofis Hediyesi, Sevgili Hediyesi, Sevgililer Günü Hediyesi, Doğum Günü Hediyesi, Anneler Günü Hediyesi, Babalar Günü Hediyesi, Öğretmenler Günü Hediyesi, Mühendisler Günü Hediyesi, Doktorlar Günü Hediyesi, Mimarlar Günü Hediyesi, Avukatlar Günü Hediyesi, Eczacılar Günü Hediyesi, Dost Hediyesi, Arkadaşlık Hediyesi, Kız Kardeş Hediyesi, Erkek Kardeş Hediyesi, Mezuniyet Hediyesi, Okul Hediyesi, Tebrik Hediyesi, Yeni Yıl Hediyesi ve İçimden Geldi Hediyesi olarak gönderebilirsiniz. Ürünün gönderimi özel paketi ile güvenli bir şekilde size veya sevdiklerinize yapılmaktadır. Minyatik denge topunun 8 farklı vuruş tekniği vardır. Vuruş tekniğine bağlı olarak yaklaşık 30- 60 saniye hareket süresi vardır. Tüm montajı ve kurulumu yapılmış bir şekilde, çalışmaya hazır olarak tasarlanmıştır. NOT : Kutu içeriğinde, 8 farklı vuruş tekniğini gösteren kullanım kılavuzu mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
  • Boyut/Ebat 14 x 14
Geri Bildirim Ver