Tilki Dünyası Pilli Anahtarlı Led Lamba Gece Lambası 200 lm 2 Led

149,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tilki Dünyası Pilli Anahtarlı Led Lamba Gece Lambası 200 lm 2 Led

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tilki Dünyası Satıcı Ünvanı: TUSADOR REKLAM ÜRÜNLERİ SANAL PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293046414000014 Vergi Kimlik Numarası: 2930464140
    Bu ürün Tilki Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARTIK KARANLIKTA YOLUNU KAYBETMENE GEREK YOK!Harika ve çok güçlü led gece lambası 3 adet ince kalem pil ile çalışır. Ahşap görünümü ile dekoratif bir hava katar. 3 adet ince kalem pil paket ile birlikte tarafınıza gönderilir. Kutusundan çıkarttığınız da sadece kullanacağınız yeri belirlemeniz yeterli olacaktır.Arka yüzeyinde hem mıknatıs hem de çift taraflı bant bulunmaktadır. Mıknatıslar yardımı ile metal yüzeylere kolaylıkla tutturabilir ve tekrar çıkartabilirsiniz. Çift taraflı bant ile istediğiniz yere tutturabileceğiniz gibi, duvarınızın üzerine çivi veya vida yardımı ile de tutturabilirsiniz.Evinizin veya işyerinizin her yerinde kolayca monte edebilir ve kolayca kullanabilirsiniz. Kreş, yatak odaları, mutfaklar, dolaplar, hastane yatakları, banyolar, vb. yerler için idealdir. 200LM parlak ve güçlü bir ışığa sahiptir. Bir çocuk odası veya bir bebek odası için güvenilir bir gece lambası, gece ışığı olarak rahatlıkla kullanılabilir. Çünkü elektriksiz ve kablosuzdur.ÇOK AMAÇLI LED GECE LAMBASI - Bu çok amaçlı led ışık, yatak odası aydınlatmanız, dolaplar, tavan aralıkları, kulübeler, garajlar, gardıroplar, arabalar, acil durumlar, koridorlar, bodrum, merdiven boşluğu, giriş, çalışma tezgahı, atölye ve evinizdeki veya ofisinizdeki diğer karanlık yerler için idealdir.Ultra güçlü 200LM parlaklık sağlar, küçük bir alanda (4-5 metrekare) yeterli ışık sağlar. Su geçirmez, küçük boyutlu, taşıması kolay, aynı zamanda bir kamp lambası veya çadır ışığı olarak da kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver