Timaş Çocuk Dini Eğitim Odaklı Timaş Okul Öncesi Eğitim Seti - Asuman Kılıç

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.003,84 TL
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.227,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.223,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Timaş Çocuk Dini Eğitim Odaklı Timaş Okul Öncesi Eğitim Seti - Asuman Kılıç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prof. Dr. Mehmet Emin Ay danışmanlığında hazırlanan Dini Eğitim Odaklı Timaş Okul öncesi Eğitim Seti, Milli eğitim Bakanlığının hazırladığı Okul öncesi eğitim Programındaki kazanımları ve göstergeleri temel unsur olarak işler. Beraberinde din eğitimini içeren sistematik bir yapıya sahiptir. Bir yanda öğrencilerin çok yönl gelişimini desteklerken diğer yandan temel din eğitimini de eğlenceli ve sorumluluk duygusunu pekiştirici nitelikte sunar. Set
  • öğrenciyi merkeze alır. Hem bireysel olarak hem de topluluk halinde hareket edebilen, özgven sahibi ve kolektif şuurun farkında öğrenciler yetiştirmeyi hedefler. Eser çocukların gereksinimlerine ve bireysel farklılıklarına uygun olarak hazırlanmıştır. çocukların ilgilerinin ve gereksinimlerinin yanı sıra çevrenin ve okulun imkanlarını da göz önnde bulundurmuştur. Eğitim srecinde çocuğu merkze alır. Eğitimcinin katkısını ve yönlendirmesini, öğrenciye göre farklılaştırmasını kolayca uygulanabilir şekilde sunmuştur. Ailenin etkin katılımı için etkinlikler planlamıştır. Etkinlik Kitapları 7 adet etkinlik kitabı ve 1 adet Mbarek Gnler etkinlik kitabı bulunmaktadır. çocukların insanlarla olan ilişkilerini, kendi özbenliklerini geliştirecek diğer yandan iman, ibadet, ahlak, siyer ve Kuran-ı Kerim öğrenme alanlarında yaşlarına uygun kazanım sağlayacak sistemli etkinliklerle donatılmıştır. Okul öncesi programındaki amaç ve kazanımlar gözetilerek gelişimsel hedefleri destekleyen çocuklara gzel davranışlar ve beceriler kazandıran, onları ilköğretime ve hayata hazırlayan, dini
  • alanda öğrenmeleri ve uygulamaları gereken temel kazanımları sunan etkinliklerin, sete özel çizimlerin ve tasarımların bulunduğu btncl ve sarmal yapıda hazırlanmış orijinal ve kaliteli bir sistemle istifadenize sunulmuştur. Aile Katılımlı Etkinlik Kitabı Aile katılımlı etkinlikler, çocuğun seti uygularken edindiği kazanımları pekiştirmesi ve ailenin bu sreci doğru gözlemleyebilmesi amacıyla hazırlanmıştır. Haftalık takibi kolaylaştırmak için kolay koparılır bir şekilde sunulmuştur. Aileyi setin sistemine paralel olarak yönlendirmektedir. Böylece ebeveyni eğitimin bir parçası haline getirmek amaçlanmıştır. Sanat Dosyası çocukların estetik zevkini ve motor becerilerini geliştirecek kesme, yırtma – yapıştırma, kolaj, boyama, ç boyutlu maketler ve basit oyuncaklar tasarlama gibi uygulamalara yer verilmiştir. Uygulamalar çocukların dini
  • gelişimini destekleyecek niteliktedir. çocukların rahat kullanımı için etkinlik sayfaları kalın kağıda basılmış ve kolay koparılabilir olarak istifadeye sunulmuştur. Kuran-ı Kerim Okumayı öğreniyorum öğrenci merkezli, ses temelli eğitim ön plana alınarak hazırladığımız eserimizde boyama, şarkı söyleme gibi etkinlikler, zihinsel alıştırmalar, kart oyunları, hareketli oyunlar yer almaktadır. Ayrıca dizinin içinde çocuklar Kuran-ı Kerim okumaya geçtiğinde onlara takdim edilmesi için tasarlanmış olan :Kuran-ı Kerime Geçiş Belgesi” yer almaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Asuman Kılıç
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Timaş Çocuk 353847 Dini Eğitim Odaklı Timaş Okul Öncesi Eğitim Seti Asuman Kılıç

Okul öncesi dönemde çocuklara doğru şekilde eğitim vermesi oldukça önemlidir. Çocuğu hem okula hem de hayata karşı donanımlı bir şekilde hazırlamak için ebeveynlere ciddi sorumluluklar düşer. Timaş Yayınları dini eğitim odaklı okul öncesi eğitim seti, aile ve çocukların birlikte yapabileceği çeşitli aktivitelerden oluşur. Çocuk, eğitim setinde verilen bilgilerin ışığında eğlenerek öğrenme şansı eder. Okul öncesi dönemdeki çocukların gelişimini destekleyen kitap, dini öğretilerden oluşur. Çocuk, kitaplarda aktarılan bilgiler sayesinde donanım kazanır.

  • Yaş Grubu: Okul öncesi.
  • Etkinlik Kitapları: 8 Adet.
  • Okul öncesi müfredata uygundur.

Timaş Dini Eğitim Odaklı Okul Öncesi Eğitim Setinin İçeriği Nasıldır?

Timaş Dini Eğitim Odaklı Okul Öncesi Eğitim Setinin İçeriği Nasıldır?

Timaş Yayınları Asuman Kılıç dini eğitim odaklı okul öncesi eğitim seti, çocukların eğitimine ve gelişimine odaklanır. Özenle hazırlanan eğitim seti, öğrencilerin birçok açıdan kazançlı çıkmasını sağlar. Timaş Yayınları etkinlik kitaplı dini eğitim odaklı okul öncesi eğitim seti içerisinde 8 ayrı kitap bulunur. Bunun yanı sıra aile katılımı sağlayan Kur’an Okumayı Öğreniyorum kitapları oldukça faydalı içerikten oluşur. Çocuğun Kur’an öğrenmesini kolaylaştıran kitaplar, öğrenme işini keyifli hâle getirir. Özellikle anne – babalar çocuğuyla etkinliklere katılarak bilgi aktarımı sağlar. Setin içinde sanat etkinlikleri dosyası da bulunur. Bu dosyada zamanı eğlenceli hâle getiren birçok etkinlik yer alır. Etkinlik kitaplarının içinde de aile katılımı sağlayan kitaplar mevcuttur. Ayrıca setin içinde gelişim dosyası, kişisel bilgi ve değerlendirme formu, karne, Kur’an-ı Kerim’e geçiş ve hatim belgesi de bulunur.

Timaş Dini Eğitim Odaklı Okul Öncesi Eğitim Seti Kimlere Hitap Eder?

Dini eğitim odaklı Timaş okul öncesi eğitim seti, 3 – 6 yaş grubu için uygundur. Okul öncesi dönemdeki çocuklar için hazırlanan kitap, çocukları hayata hazırlamak konusunda da önemlidir. Kitap, 3 – 6 yaş grubu için uygun olduğu belirtilse de ebeveynler için de kuvvetli bir kaynaktır. Özellikle ebeveyn ve çocuk arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek için Timaş Yayınları dini eğitim odaklı okul öncesi eğitim setindeki aktivitelere yönelinmesi gerekir. Çocuk, eğitim setinde yer alan aktiviteler sayesinde eğlenceli zaman geçirir. Dini eğitimi önemseyen aileler, söz konusu eğitim seti ile çocuğuna güçlü bir zemin hazırlar. Öğrenciyi merkeze alan kitap, çocuğa özgüven ve kolektif şuur kazandırmak konusunda da başarılıdır. Timaş Yayınları dini eğitim odaklı okul öncesi eğitim seti yorum ve değerlendirmeler bölümüne göz atarak, kitaplar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Timaş Dini Eğitim Okul Öncesi Seti Çocuk Gelişiminde Etkili midir?

Kitap, dini konulardan oluşan sistematik bir yapıya sahiptir. Çocukların eğlenceli bir şekilde bilgi edinmesini sağlayan Timaş Yayınları dini eğitim odaklı okul öncesi eğitim seti, sorumluluk duygusu kazandırmak açısından da başarılıdır. Çocuk, öğrenciyi merkeze alan eğitim seti sayesinde öğrendiklerini hayata geçirir. Çocukların gereksinim ve bireysel farklılıklarını dikkate alan eğitim seti, insan ilişkilerini geliştirmek konusunda da faydalıdır. Çocuk ibadetler, siyer, iman ve Kur’an-ı Kerim öğrenme başta olmak üzere birçok konu hakkında kazanımda bulunur. Ayrıca kitapta estetik zevkleri ve motor becerilerini kazandırmak da hedeflenir. Bu amaçla yırtma, kesme, boyama gibi uygulamalara da yer verilir. Yine etkinliklerde de dinî gelişimler desteklenir. Timaş Yayınları dini eğitim odaklı okul öncesi eğitim seti fiyatı ekonomik segmentlerden oluşur. Kaliteli içerikten oluşan eğitim setinin düşük fiyat aralıklarından oluşması birçok kişinin tercih etme nedenleri arasında yer alır. Trendyol üzerinden Timaş Yayınları dini eğitim odaklı okul öncesi eğitim seti satın alabilir, güvenli alışveriş olanağından faydalanabilirsiniz.