Timaş Çocuk Kurtuluşun Kahramanları

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
440 TL425 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Timaş Çocuk Kurtuluşun Kahramanları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kurtuluşun Kahramanları 1 (10 Kitap)Set 10 KitapTimaş Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Timaş Çocuk Kurtuluşun Kahramanları 1 10 Kitap İsmail Bilgin

Timaş Çocuk Kurtuluşun Kahramanları 1 10 kitap seti özellikle çocuklara tarihi hem eğlendirici hem de bilgilendirici olarak sunabilmek için çok önemli bir içerik olarak sunulmaktadır. Tarih bilmek bir milletin gerçekten millet olabilmesi için önemli bir adımıdır. Bu noktada özellikle çocuk yaşlardan beri verilecek olan eğitimle çocukların tarih ile ilgili olmasını sağlayacaktır. Bu ilgiyi çocuk yaşlarda aşılamak çok daha kolay olduğundan dolayı kesinlikle, ailede olan eğitimler önemlidir.

 
  • Hikayesel özel anlatımlı
  • Eğlenceli tarih anlatımı
  • Akıcı ve özel tarih detayları

Timaş Çocuk Kurtuluşun Kahramanları İçeriği

Timaş Çocuk Kurtuluşun Kahramanları İçeriği

Toplum hafızası oluşturmak ve aynı zamanda nezih bir toplum yaratmak için geçmişi bilmek çok önemlidir. Bu noktada kesinlikle çocukların eğitiminde tarih kitaplarına ve tarihi bilgilere yer vermek gerekmektedir. Timaş Çocuk Kurtuluşun Kahramanları kitapları bu doğrultuda çocuklara Kurtuluş Savaşı tarihini aktarmaktadır. Timaş yayınları tarafından çıkarılan bu kitap serisi, Kurtuluş Savaşı’nda önemli görevler almış olan kahraman askerlerin ve devlet adamlarının hikayelerini aktarmaktadır. Özellikle küçük yaşta bulunan gelişim çağındaki gençlerin bu doğrultudaki eğitimlerini tamamlamaları için çok önemli bir içerik niteliği taşımaktadır. Timaş Çocuk İsmail Bilgin kitapları eğlendirirken aynı zamanda çok güzel bir şekilde bilgiyi işlemektedir. Aynı zamanda akıcı bir şekilde bu bilgilerin anlatılması da çocukları kitapların içerisine çekmektedir. Anadolu’nun sıradan vatandaşlarının Kurtuluş Savaşı döneminde nasıl bir süreç yönettiklerini ve yoktan yere var ettikleri zaferi çocuklara anlatmaktadır.

 

Timaş Çocuk Kurtuluşun Kahramanları Kimler İçin Uygundur?

Timaş Çocuk Kurtuluşun Kahramanları Kimler İçin Uygundur?

İsmail Bilgin tarafından hazırlanan Kurtuluşun Kahramanları adlı kitap serisi aslında çocuklar göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Özellikle çocuklar hedef olarak seçilse de aynı zamanda toplumun her kesimi için uygun bir içerik olarak da kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Timaş Çocuk Kurtuluşun Kahramanları 1 10 kitap seri olarak Kurtuluş Savaşı’nın önemli şahsiyetlerini aktarmaktadır. Bu tarz tarihi bilinci oluşturmak ve insanları vatanına hayırlı bir vatandaş olarak yetiştirmek için bu tarz çalışmaların yapılması çok önemlidir. Aynı zamanda Kurtuluş Savaşı hakkında bilinmeyen ve kıyıda köşede kalmış bilgileri de aktarması dolayısıyla aslında çok önemli bir kaynak olarak da kullanılabilmektedir. Tarih alanında yapmış olduğu çalışmalarla kalitesinden şüphe ettirmeyecek olan İsmail Bilgin, müthiş bir kurgusal zeka ile çocukların dikkatini bu anlatım üzerinde toplayabilmiştir. Bu sebeple çok değerli bir içerik olarak da anılmaktadır. Bu kitap özellikle gençlik çağına giriş yapacak çocuklar için çok önemli bir kaynaktır.

 

Timaş Çocuk Kurtuluşun Kahramanları Yorumları ve Fiyatları

Timaş Çocuk Kurtuluşun Kahramanları Yorumları ve Fiyatları

Yaşayan her insanın bir vatandaşlık bilinci oluşması ve bu ülkede yaşadığı süre boyunca ülkesine yakışır bir şekilde yaşayıp toplum içerisinde var olabilmesi için geçmiş bilinci olması gerekmektedir. Bu bilinç hem tarihi hem de kültürel olarak bir bütün halinde kişiye enjekte edilmelidir. İnsanın ailesinden aldığı eğitimle başlayan bu süreçte hem ebeveynlere hem de öğretmenlere büyük bir görev düşmektedir. Bu süreci kolaylaştıran kaynaklardan biri de Kurtuluşun Kahramanları kitabı olabilmektedir. Bu kitap, ülkemizin kuruluşuna tanıklık eden ve ülkemizin ne tür bir kültürel geçmişe sahip olduğunu bizlere anlatan Kurtuluş Savaşı kahramanlarını konu almıştır. Set halinde satılan bu içerik özellikle çocuklar içindir. Timaş Çocuk Kurtuluşun Kahramanları fiyatı Trendyol’dan görüntülenebilmektedir. Aynı zamanda daha önceden satın almış kişilerin fikirlerini Timaş Çocuk Kurtuluşun Kahramanları yorumlar kısmından görebilmektesiniz.