97,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kurumsal Fatura
143,63 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Timaş Yayınları Arayış

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hepeğitim Satıcı Ünvanı: OFEL TURİZM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634042709100041 Vergi Kimlik Numarası: 6340427091
    Bu ürün hepeğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ömrünün Baharında Solmuş Bir Genç… Aile İçi Şiddeti, Cinayeti, Sokakları, Uyuşturucuyu, Pisliği, Yetimhaneyi, Pişmanlığı Ve Varoluş Sancısını Yaşamış Gencecik Bir Yürek. Bu Genç Yaşında Kaldıramıyor Bu Kadar Yükü… Bir Arayışta… Yaşadığı Acı Dolu Hayata Bir Anlam Bulmak İstiyor Bu Genç. Dipsiz Bir Kuyuda Geleceği İçin Bir Parça Umut Arıyor… Ve Yolunu Kaybedenlere Rehberlik Eden Çiçeği Burnunda İdealist Bir Öğretmen... Büyük Kâinatta Kaderlerinin Birlikte Yazılması Asla Tesadüf Değildi. Mehmet Yıldız’In Gerçek Bir Hayat Hikâyesinden Esinlenerek Yazdığı Bu Romanda, Bahtsız Bir Gencin Sarsıcı Ve Dokunaklı Dönüşümüne Şahit Olacaksınız. “Kimse Boşu Boşuna Girmemiştir Hayatımıza. Ya İmtihan Olmuştur Ya Armağan.”

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Mehmet Yıldız
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 751-1000
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Timaş Yayınları 9786050834611 Arayış Mehmet Yıldız

Kimi romanlar, hem okurken hem de romanı bitirdiğiniz anda sizi derinden etkiler. Romandaki karakterlerin yaşadıkları üzerinden kendi hayatınızı gözden geçirme ihtiyacı hissedersiniz. Mehmet Yıldız tarafından kaleme alınan Arayış, tam anlamı ile bu romanlardan biridir. Roman, genç ve idealist bir öğretmen ile zor günler yaşamış bir çocuğun başından geçen çarpıcı olayları konu edinir. Arayış kitap okumanın yarattığı yoğun duyguları size yaşatacak niteliğe sahip bir eserdir. Hayatın içindeki pek çok zorluğu tecrübe etmiş bir çocuğun hikâyesine şahitlik edeceğiniz Arayış kitap koleksiyonunuzda önemli bir yer edilmeye adaydır. Konfor alanınızdan çıkıp dünyaya yeni gözlerle bakmanızı sağlayacak bir deneyime hazırsanız bu roman sizin için uygun olabilir.

  • Sayfa Sayısı: 192
  • Kitabın Türü: Roman
  • Basım Yılı: 2020

Timaş Yayınları Arayış Kitabı Ne Anlatmaktadır?

Timaş Yayınları Arayış Kitabı Ne Anlatmaktadır?

Arayış Mehmet’in Hikâyesi, bir çocuk ile öğretmenin kesişen hayatlarına ve yaşadıkları dönüşüme ayna tutan bir roman olarak tanımlanabilir. Romanın baş karakterlerinden Mehmet, genç yaşta uyuşturucuyla tanışmış, tabiri caizse hayata yenik başlamış bir çocuktur. Aile içi şiddetten cinayete, sokakların karanlık dünyasından yetimhanenin çocuk ruhunda yarattığı tahribata kadar birçok sorunla karşılaşmıştır. Mehmet tam da hayatta yolunu bulmak konusunda umudunu yitirmeye başlarken karşına genç ve idealist bir öğretmen olan Fatma çıkar. Fatma, Mehmet’i içine düşmek üzere olduğu derin ve karanlık kuyudan kurtarmaya çalışır. İki karakter birlikte etkileyici bir dönüşüm yolculuğuna çıkarlar. Arayış kitap olarak gerçek bir hikâyeden yola çıkması ile dikkat çeker. İnsanın kendini araması ve manevi yolculuğuna dair saptamalarla dolu olan bu roman, okuyuculara hem sarsıcı hem de öğretici bir deneyim vadediyor.

Timaş Yayınları Arayış Kitabı Yazarı Kimdir?

Arayış kitabı Mehmet Yıldız tarafından kaleme alınmıştır. Mehmet Yıldız, 1987 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Mersin Ticaret Odası Anadolu Lisesi’nden 2006 yılında mezun olmuştur. Üniversite eğitimini Ege Üniversitesi’nin matematik bölümünde tamamladıktan sonra Muğla Üniversitesi’nde yüksek lisans yapmıştır. Bu dönemde Mevlânâ ve Gazzâlî gibi düşünürlerden etkilenen Yıldız, edebiyat alanına yönelmiştir. Mehmet Yıldız, yazarlığının yanında YouTube’da yayınladığı videolar aracılığıyla da birçok kişiye ulaşmıştır. Radyoculuk ve televizyon programcılığı da yapan yazar, Dost TV ve Moral FM çatısı altında genellikle İslamî konulara odaklanan yayınlar gerçekleştirmiştir. Kimi önemli şairlerin eserlerine yaptığı bestelerle müzik alanında da çalışmalar üretmiştir. Aralarında “Evlilik Kader midir?”, “Bu Kitabı Sakın Okuma!”, “Benden Vazgeçme Ya Rab!” gibi eserlerlerin de bulunduğu birçok kitabı yayımlanmıştır.

Timaş Yayınları Arayış Kitabı Özellikleri Nelerdir?

Timaş Yayınları Arayış isimli eseri ilk kez 2020 yılında yayımlamıştır. Hayatın zorluklarına, insanın manevi arayışına ve yaşayabileceği dönüşüme odaklanan bu kitap, roman türündedir. Henüz 1. baskısını yapmış olan Arayış kitap okumaktan zevk alan her kesimden insana hitap edecek özellikler ve temalar barındırır. Gerçek hayatta yaşananlardan ilham alınarak yazılan romanlara özel ilgisi olanlar için Arayış kitap okuma zevkini sonuna kadar hissettirecek özellikler taşır. Bu roman toplam 192 sayfadır. Kitabın boyutları 13,5 x 21 cm’dir. 2. hamur kâğıda oldukça kaliteli bir şekilde basılmıştır. Okuma ya da taşıma esnasında kolay kolay zarar görmez. Timaş Yayınları Arayış yorumları da genel itibarı ile kitaptaki hikâyenin ve yazarın insanın manevi yönüne yönelik dokunuşlarının ne denli etkileyici olduğunun altını çizer niteliktedir. Siz de bu romanı Trenyol’dan başta uygun fiyat olmak üzere birçok avantajdan faydalanarak sipariş edip hemen okumaya başlayabilirsiniz.