Timaş Yayınları Bırak Ve Rahatla Adem Güneş

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (43)
500 TL'ye 20 TL İndirim
4. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
212,75 TL
Kurumsal Fatura
154,19 TL
8.9
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
206,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Timaş Yayınları Bırak Ve Rahatla Adem Güneş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMPÜSKİTAP Satıcı Ünvanı: HATİCE GÖKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760326082
    Bu ürün KAMPÜSKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bırak Ve Rahatla Adem Güneş

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Adem Güneş
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Bırak ve Rahatla Kendi Kendine Terapi - Adem Güneş | Timaş Yayınları

Timaş Yayınları tarafından yayınlanan Bırak ve Rahatla Kendi Kendine Terapi Adem Güneş tarafından kaleme alınmış, 288 sayfadan oluşan bir kitaptır. Kitapta, hayatının kontrolünü eline almak isteyen okuyuculara çözüm önerileri sunularak kişilerin problemlerini aşması hedeflenmektedir.

Eser, kişinin duygusal farkındalığının gelişmesine yardımcı olmaktadır. Bir kişisel gelişim kitabı olan Bırak ve Rahatla, Adem Güneş’in öne çıkan eserlerindendir. Kitapta 6 haftalık bir uygulama programı bulunur ve kişisel gelişimi tamamlamak için okuyucu adım adım yönlendirilir.

Kitabın yazarı Adem Güneş’e Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nden fahrî doktora verilmiş ve Türkiye Çocuk Zirvesi tarafından Çocuk Dostu ve Medya Etik Konseyi tarafından da Aile ve Çocuk Programları Medya Etik Ödülü’ne layık görülmüştür. Yirmi Türkçe ve iki İngilizce yayınlanmış eseri vardır.

  • Yayınevi: Timaş Yayınları
  • Sayfa Sayısı: 288
  • Yayın Tarihi: 2019

Bırak ve Rahatla Kitabının Konusu Nedir?

Bırak ve Rahatla Kitabının Konusu Nedir?

Adem Güneş tarafından yazılan kitap, kendi hayatına yön vermek isteyen kişiler için yazılmış bir rehber kitaptır. Bırak ve Rahatla Kendi Kendine Terapi güvensizlik, kaygı ve öfke gibi kişiyi depresyona ve umutsuzluğa sürükleyen psikolojik problemlerin çözülmesi için 6 haftalık bir program içerir. Kitap, kişinin kendini bulmasına ve özgürleştirmesine yardımcı olur.

Rahatla ve Bırak Kendi Kendine Terapi kitabında özellikle bir uzman ile sorunlarını paylaşmak istemeyen kişilerin uygulayabilecekleri adımlar vardır. Kitapta kişinin kendisine zarar veren duyguları onarması sağlamak için yapabileceği çeşitli egzersizler bulunur.

Bu kişisel gelişim kitabı ile ilgili fikir almak istiyorsanız Trendyol üzerinden Bırak ve Rahatla Kendi Kendine Terapi yorumları okuyarak kitabı daha önce okumuş ve uygulamış kişilerin değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Kitaba trendyol.com adresi üzerinden oldukça uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

Bırak ve Rahatla Kendi Kendine Terapi’yi Kimler Okumalıdır?

Timaş Yayınları Bırak ve Rahatla Kendi Kendine Terapi - Adem Güneş

Adem Güneş Bırak ve Rahatla Kendi Kendine Terapi, bir kişisel gelişim kitabıdır. Kitapta kişinin kendi kendisine zarara veren duygulardan arınıp ruhsal bir özgürlüğe kavuşmak için uygulayabileceği egzersizler yer almaktadır. Kişi kitaba bağlı kalarak dış dünyadan tamamen soyutlanıp kendi başına kaldığında içerisindeki huzursuzluk, endişe gibi duygular ile baş etmeyi öğrenebilir.

Adem Güneş tarafından yazılan Bırak ve Rahatla Kendi Kendine Terapi kitabı, duyguları ile baş etmekte zorlanan, güvensizlik, telaş ve huzursuzluk duyguların arınmak isteyen, bastırılmış duyguları bırakıp “ruhsal gözgürlüğü hissetmek isteyen, geçmişini onarmak ve kendisini bulmak isteyen herkes için yazılmıştır.

Adem Güneş Kendini Bırak ve Rahatla kitabında kişinin kendisini onarabileceğini anlatmaktadır. Bırak ve Rahatla kitabında altı haftalık bir program içerisinde bir “Duygusal Farkındalık” eğitimi verilmekte, kişinin kaygılarından ve karamsarlıktan kurtulması hedeflenmektedir.

Bırak ve Rahatla Kendi Kendine Terapi Yazarı Hakkında

Adem Güneş, 1969 Ankara doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan Güneş, sonrasında Rotterdam Üniversitesi Pedagoji Bölümü’nde eğitim almak üzere Hollanda'ya gitmiştir. Eğitimini burada tamamladıktan sonra Amerika’da Bağlanma Terapisi eğitimi almış ve uzun yıllar yurt dışında yaşamıştır. Yazarın çocuk eğitimi ile ilgili incelemeleri İngiliz Bristol Üniversitesi’nde araştırmaya konu olmuştur. Yazar, 2008 yılında Türkiye’ye gelmiştir.

Adem Güneş, pedagoji ile kültürün iç içe olduğunu savunur. Türkiye’de haftalık olarak çıkan pek çok dergide pedagoji üzerine yazılar yazmış ve ulusal kanallarda çocuk eğitimi ile alakalı radyo programları yazmıştır. TÜBİTAK tarafından yürütülmüş olan Çocuk Erken Tanı Uyarı Sistemi (ÇETUS) projesinde çalışmış, Türk Telekom ve TRT Çocuk’ta da proje danışmanlığı yapmıştır.