Timaş Yayınları Hafıza Teknikleriyle Elifba (Kur'an Harflerini) Öğreniyorum

92,96 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
97,85 TL93,96 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
98,84 TL94,91 TL
8.9
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
131,10 TL
Kurumsal Fatura
143,64 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Timaş Yayınları Hafıza Teknikleriyle Elifba (Kur'an Harflerini) Öğreniyorum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHİ MAĞAZA Satıcı Ünvanı: MUSTAFA İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4130895369800001 Vergi Kimlik Numarası: 4720223611
    Bu ürün AHİ MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hafıza Teknikleriyle Elifba (Kur'an Harflerini) Öğreniyorum

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Asuman Kılıç
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Timaş Yayınları Hafıza Teknikleriyle Elifba (Kur'An Harflerini) Öğreniyorum

Din, küçük yaşta çocuklara aşılanması gereken kurallardan biridir. Özellikle çocukların erken yaşta Arapça öğrenebilmesi Kur’an’ın da kolay bir şekilde okutulabilmesine yardımcı olur. Bununla birlikte dilinin gelişimine ve belirli başlı ahlak kurallarının öğrenilebilmesine katkıda bulunur. Eğlenceli içeriklerle hazırlanan kitaplar, çocukların gelişimine destek olur. Timaş Yayınları tarafından satışa sunulan Hafıza Teknikleriyle Elifba Kuran Harflerini Öğreniyorum kitabı, Asuman Kılıç aracılığıyla kaleme alınarak hazırlanır. Birbirinden farklı konuların da yer aldığı kitap, çocukların sıkılmadan harfleri öğrenebilmesine yardımcı olur. Bununla birlikte dil gelişimine ve aksamın kolay bir şekilde çözülmesine imkan tanır. Kolay bir şekilde Arapça dilini öğrenen çocuklar, Kur’an’ı da rahatlıkla okuyabilir. Siz de çocuklarının Arapça’yı kolay bir şekilde öğrenmesini istiyorsanız Timaş Yayınları tarafından satışa sunulan bu kitabı tercih edebilirsiniz.

  • Eğlenceli içerik
  • Kolay öğrenme imkanı
  • Yalın dil

Eğlenceli Timaş Yayınları Hafıza Teknikleriyle Elifba

Eğlenceli Timaş Yayınları Hafıza Teknikleriyle Elifba

Kur'an harflerinin erken yaşta öğrenilmesi oldukça önemlidir. Özellikle belirli kurslarda birbirinden farklı kitap çeşitleri bulunur. Timaş Yayınları Hafıza Teknikleriyle Elifba (Kur'an Harflerini) Öğreniyorum da bu kitaplar arasında yer alır. Aynı zamanda destekleyici bir özelliği olduğundan evlerde ek bir kitap olarak bulunabilir. Ebeveynlerin sıklıkla tercih ettiği bu ürün, son derece eğlenceli anlatım tekniklerine sahiptir. Bu sayede çocukların eğlenirken kolay bir şekilde öğrenebilmelerine yardımcı olur. Farklı hafıza tekniklerine sahip olan bu kitap, Arapça harflerinin zor olmadığını çocuklarınıza kanıtlar. Bu sayede erken yaşta dil gelişimleri de desteklenmiş olur. İçerisinde bulunan farklı resimler ve simgeler sayesinde öğrenme deneyimleri kolay bir hal alır. Canlı renklerle bezenen bu kitap çocuklarınızın dikkatini çeker. Siz de eğlenceli içeriğe sahip olan bir Elifba kitabı arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Yalın Diliyle Timaş Yayınları Hafıza Teknikleriyle Elifba

Yalın Diliyle Timaş Yayınları Hafıza Teknikleriyle Elifba

Kur’an, küçük yaştan itibaren çocuklara öğretilmesi gereken kitaplardan biridir. Allah’a olan bağlılığın kanıtlanabilmesi için Kur’an harflerinin öğrenilmesi son derece önemlidir. Öğrenme sırasında çocuğunuzun zorlanmaması, kitabı sevmesine yardımcı olur. Böylelikle çocukların hızlı bir şekilde harfleri öğrenerek Kur’an’ı okumaya başlar. Timaş Yayınları tarafından müşterilere sunulan Elifba kitabı, Asuman Kılıç tarafından kaleme alınır. Yazar, son derece akıcı ve yalın bir dil kullandığından çocukların herhangi bir şekilde zorlanmasını engeller. Aynı zamanda hafıza tekniklerine sahiptir. Bu sayede çocuklar, kendi zihnine harfleri kolay bir şekilde kazır. Okurken zorluk çekmeyip Arapça dilini hızlı bir şekilde öğrenmeye başlarlar. Siz de kitabın dili hakkında bilgi alabilmek için müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Timaş Yayınları Hafıza Teknikleriyle Elifba (Kur'an Harflerini) Öğreniyorum yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara da kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz.

Timaş Yayınları Hafıza Teknikleriyle Elifba Fiyatı

Timaş Yayınları Hafıza Teknikleriyle Elifba Fiyatı

Arapça, öğrenilmesi zor dillerden biridir. Aksamları farklı olduğundan okuma sırasında bazı çocuklar zorluk çekebilir. Bununla birlikte harfleri de kolay bir şekilde öğrenemeyebilirler. Timaş Yayınları tarafından hazırlanan Elifba kitabı, Arapça harflerinin çocuklara öğretilebilmesine yardımcı olur. Bununla birlikte son derece kolay bir şekilde anlatıldığından çocuklarınız öğrenme sırasında herhangi bir zorluk çekmezler. Kitabın içerisinde bulmacalar ve etkinlikler de bulunur. Bu etkinlikler gün içerisinde öğrenilen harf ve kelimelerin pekiştirilip akılda kalıcı olmasına yardımcı olur. Karikatür ve bazı harflerin içerisinde bulunan figürler, söylenen kelimeyi yansıttığından çocuklarınızın akılda kalma olasılığı son derece yükselir. Ürünün fiyatı da oldukça caziptir. Timaş Yayınları Hafıza Teknikleriyle Elifba (Kur'an Harflerini) Öğreniyorum fiyat avantajından faydalanabilmek için Trendyol’u tercih edebilirsiniz. Böylelikle çocuklarınızın kolay bir şekilde harfleri ve aksamı öğrenebilmesine yardımcı olabilirsiniz.