Timaş Yayınları Osmanlının Kalbini Bekleyenler Talha Uğurluel

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,68 TL
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Timaş Yayınları Osmanlının Kalbini Bekleyenler Talha Uğurluel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMPÜSKİTAP Satıcı Ünvanı: HATİCE GÖKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760326082
    Bu ürün KAMPÜSKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tarihi günümüze tasiyan üslubuyla herkese sevdiren Talha Ugurluel, Osmanli'nin Kalbini Bekleyenler kitabiyla Osmanli'yi Osmanli yapan kisileri, asirlari asan hayat hikâyeleriyle anlatiyor. Bu kitapta kimler mi anlatiliyor? Istanbul'un asirlardir atan kalbi Ebu Eyyub el-Ensarî'den Semerkand'dan gelen dâhi Ali Kusçu'ya, III. Ahmed'in musahibi Istanbul'a birçok hayir eseri kazandiran Besir Aga'dan krallara taç giydiren Lala Mehmed Pasa'ya, ilk Balkan savasini kazanan Gazi Ethem Pasa'dan Kibris Fatihi Lala Mustafa Pasa'ya, masallardaki prenseslere benzemeyen prenses Adile Sultan'dan esleri gurbette ölen Saliha Sultan'a, Bosna daglarindan gelen Sokullu Mehmed Pasa'dan feraset sahibi sadrazam Semiz Ali Pasa'ya, eser üzerine eser veren Feridun Ahmed Pasa'dan Zor Günlerin Padisahi Mehmed Resad Han'a kadar Osmanli'nin birbirinden kiymetli birçok devlet ve siyaset adami, ilim adami, sultani ve padisahinin genç nesillere örnek yasantilari ve hâlâ içimizde yasayan kabirleriyle bize anlattiklari... Talha Ugurluel, her biri Osmanli'nin farkli dönemlerinde yasamis, kalpleri hep "Islam ve Osmanli" diye atmis birbirinden güzel bu kisilerin hayatlarini, bilinmeyen yönlerini, bu vatan ugruna verdikleri mücadeleleri, kisa bir Osmanli tarihi tadinda okuyucusuna sunuyor... (Tanitim Bülteninden) Ürün Adı: Osmanlının Kalbini Bekleyenler Ürün Kodu: 9786050821161 Yazar: Talha Uğurluel Basım Yılı: 2020 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 224 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Talha Uğurluel
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver